Deadsell Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα παιδιά θέλω να φτιάξω ενα project και χρειάζεται το toolbox του visual studio. Το χρησιμοποιώ για πρώτη φορά και δεν μπορώ να κλικάρω πάνω στα items του toolbox τι φταίει?
Sirodeath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για κανε drag n drop νας στην φορμα edit: τι θελεις να κανεις ακριβως ? τι φτιαχνεις ? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Sirodeath
Deadsell Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Sirodeath είπε για κανε drag n drop νας στην φορμα edit: τι θελεις να κανεις ακριβως ? τι φτιαχνεις ? δεν το σερνει.. σαν να εχει ενα εικονιδιο στρογγυλο με μια πλαγια γραμμη που δεν με αφηνει . Ενα porject κανω και θελω να φτιαξω navigation bar σε c#
Sirodeath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 14 hours ago, Deadsell said: δεν το σερνει.. σαν να εχει ενα εικονιδιο στρογγυλο με μια πλαγια γραμμη που δεν με αφηνει . Ενα porject κανω και θελω να φτιαξω navigation bar σε c# μηπως εκει που θες να το βαλεις δεν δεχετεαι αυτο το control?
Deadsell Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sirodeath είπε μηπως εκει που θες να το βαλεις δεν δεχετεαι αυτο το control? Δεν νομίζω διότι έχω χρησιμοποιήσει αρκετά forms και δεν μπορώ σε κανένα να βάλω items απο το toolbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα