Προς το περιεχόμενο

5.1 headphones set

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paida exw mathei edw kai kairo oti yparxoun akoustika 5.1.Tha hthela na mou pei kapoios pou na ta exei dokimasei an axizoun ton kopo, poies markes yparxoun kai peripou poso stoixizoun. Euxaristw poly :wink:

Δημοσ.

Εγω ξέρω μόνο ότι τα πρώτα τέτοια ακουστικά βγήκαν από τη zalman!!! Φυσικά Ελλάδα δεν έχω βρει τπτ και δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας. Βλέπεις συχνά DVD με ακουστικά?

Δημοσ.
eida ena set ths trust nomizw(oxi sigoura)me 3!!! hxeiakia se ka8e akoustiko, f-r-bass..kai apo oti 8ymame fthna.twra gia apodwsh...den ta akousa

Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω (σε ελαφρώς διαφημιστικό τόνο, αλλά θα εξηγηθώ) πως, στο Makro Ηρακλείου (έχει κι αλλού?) βρήκα ακουστικά, επίσης της Trust (μοντέλο 410 κάτι) με 25€. Το κουτί έγραφε για 40Hz χαμηλότερη συχνότητα και Βass vibration που ενισχύει τα μπασα. Αν και δεν πολυπίστεψα το νουμεράκι στο κουτι, τα αγόρασα λόγω τιμής. Λοιπόν, πέραν της πολύ καλής ποιότητας κατασκευής (δερματίνη, πολύ καλό μικρόφωνο), η απόδοση του ήχου είναι απίστευτη για αυτήν την κατηγορία τιμής. Ο ήχος τους είναι καθαρότερος από όλα τα ακουστικά που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, και το Bass vibration που προανέφερα δημιουργεί ένα είδος δόνησης στα ακουστικά ενισχύοντας κατά πολύ την απόδοση των μπάσων. Δοκίμασα να δω ταινία με αυτά και έπαθα πλάκα! - αν και στην δυνατή σκάλα, μπορεί να κουράσει λίγο η δόνηση. Παίρνουν ρεύμα από την USB, ενώ για την περίπτωση που δεν συνδεθούν σε υπολογιστή, δέχονται μπαταρίες στο κλίπ ζώνης.

Για άλλη μία φορά συγχωρήστε μου το διαφημιστικό ύφος, αλλά από χθες που έπεσαν στα χέρια μου έχω μείνει ενθουσιασμένος!

Edit: βρήκα και link => http://www.trust.com/home/default.htm?viewpage=products/product.htm%3Fartnr%3D12576

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...