dimitrisgalatsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Καλημερα χτες έπεσε λίγο νερο στο iPhone se της γυναίκας μου και από τότε η μισή οθόνη φαίνεται σαν να έχει ξεβάψει έχουν περάσει περίπου 12 ώρες από τότε υπάρχει περίπτωση να επανέλθει; Θα πρέπει να το πάω στο service?μπορω να κάνω κάτι μόνος μου;το κόστος απ ότι ειδα επισκευής για βρεγμένο κινητό είναι αρκετά μεγάλο
TechnoState Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασες ρύζι? Επίσης, κάτι αντίστοιχο, που είχε συμβεί σε συγγενικό μου πρόσωπο, το είχαμε αφήσει μία μέρα σχεδόν πάνω σε αφυγραντήρα κ επανήλθε απόλυτα.
dimitrisgalatsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Το έβαλε η γυναίκα μου στο ρύζι αλλά όχι για πολύ ώρα αφυγραντηρα δυστυχώς δεν έχουμε σήμερα το πρωί το έβαλε κανονικά α για φόρτιση βασικά ότι έπρεπε να κάνει την στιγμή που βράχηκε δεν το έκανε γι αυτό και δεν ξέρω αν θα ξαναφτιάξει η οθόνη όπως πριν
ice25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Το ρύζι δεν κάνει τίποτα (μπορεί να έκανε κάτι αν ερχόταν σε άμεση επαφή με την πλακέτα ) ... όταν κάτι είναι βρεγμένο δεν το βάζουμε για φόρτιση σε καμιά περίπτωση..γίνεται μεγαλύτερη ζημιά .αν είναι εφικτό βγάζουμε άμεσα την μπαταρία. Τώρα θέλει άνοιγμα καθάρισμα και να επιδιορθωθεί αν γίνεται η οξείδωση που έχει γίνει.
dimitrisgalatsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Τελικά ήταν υγρασία επανηρθε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα