Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Καθαρα για Gaming την θελω. Βλεπω και οι 2 παιζουν στην ιδια τιμη. Ποια να επιλεξω? Λογικα Bf ισως αναβαθμισω και την οθονη μου σε 1440p.

Απο 5700 βλεπω τις asus rog strix, nitro+ και gigabyte, με την gigabyte να ειναι η πιο φθηνη. Σε ποια να παω? 

Μηπως να περιμενω bf για καλυτερες τιμες? Απο προηγουμενες δεν θυμαμαι να γινονται τοσο προσφορες σε Hardware.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

RX 5700xt γενικά καλύτερη κάρτα 
και κατά προτίμηση πήγαινε σε Nitro+

Αυτο.

Απλα επειδη καθε τελος χρονιας εχει γενικα προσφορες και promo με εξτρα παιχνιδια, αν μπορεις να περιμενεις κανενα μηνα ακομη κακο δε θα εκανε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, overpower είπε

Καλησπερα,

Καθαρα για Gaming την θελω. Βλεπω και οι 2 παιζουν στην ιδια τιμη. Ποια να επιλεξω? Λογικα Bf ισως αναβαθμισω και την οθονη μου σε 1440p.

Απο 5700 βλεπω τις asus rog strix, nitro+ και gigabyte, με την gigabyte να ειναι η πιο φθηνη. Σε ποια να παω? 

Μηπως να περιμενω bf για καλυτερες τιμες? Απο προηγουμενες δεν θυμαμαι να γινονται τοσο προσφορες σε Hardware.

Αν είναι να πας σε 1440p μην κοιτάς καθόλου για 2060 οριακά αυτή την στιγμή μπορούν να παίξουν σε κάποια αξιοπρεπή frames. Στο άμεσο μέλλον θα θέλεις να την πουλήσεις. 

Από την άλλη είναι θέμα Τζόκερ να πάρεις 5700xt και να είναι από την πρώτη μέρα plug and play,  αν είσαι τυχερός ναι είναι καλή επιλογή για 1440p 

Το καλύτερο σενάριο για εμένα είναι να πας σε 2070 μια και καλή και πάντα μιλάω με γνώμονα τα 1440p 

Αν παραμείνεις σε 1080p έχεις περισσότερες και πιο ασφαλής επιλογές. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.

Και οι 2 είναι άριστες 1440p καρτες. Η xt ειναι 10% πιο γρήγορη. Η αλλη υποστηρίζει  Ray Tracing. Ανάλογα με τα παιχνίδια που παιζεις κοινως. Στις AMD παντα η Sapphire εχει τις καλύτερες υλοποιησεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.techspot.com/review/1924-radeon-5700-vs-geforce-2060/

ανάμεσα σε 5700 , 2060super , 5700XT ότι πληρώνεις παίρνεις (ΜΑΚΡΙΑ από reference ελικόπτερα που τα έβγαλαν σε προσφορές γιατί είναι χάλια).

Προσωπικά την 5700ΧΤ την θεωρώ ΜΙΝΙΜΟΥΜ για 1440p , επίσης το RTX είναι "πειραματικό" ακόμη γι'αυτό και η NVIDIA ουσιαστικά τιμολογεί την 2060super σαν να μην υπάρχει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, overpower είπε

Καλησπερα,

Εγώ από την άλλη θα σου πω πάρε την nitro xt και κράτα τη για 1080p60 όπως είσαι τώρα και ας φαίνεται "υπερβολή" αυτή τη στιγμή. Το βλέπω με την 1080 μου τώρα που όταν τη πήρα ήταν "αέρας" στα 1440p και σε κάποια ελαφριά games που ήταν κλειδωμένα στα 60 κατέβαζε και ρολόγια κιόλας. Και τώρα 2 χρόνια μόλις μετά υπάρχουν περιπτώσεις που είτε δε πιάνει με τίποτα τα 1440p60 σε high ή τα παιχνίδια είναι κακογραμμένα και τα frametimes τους είναι τιραμόλας, Ευτυχώς δεν είναι πολλά τα παρατράγουδα και εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση αν χαμηλώσεις settings ή ενεργοποιήσεις το adaptive sync στην οθόνη, αλλά ήδη αρχίζω να κοιτάω προς τα μεγάλα navi ή αμπέρ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

https://www.techspot.com/review/1924-radeon-5700-vs-geforce-2060/

ανάμεσα σε 5700 , 2060super , 5700XT ότι πληρώνεις παίρνεις (ΜΑΚΡΙΑ από reference ελικόπτερα που τα έβγαλαν σε προσφορές γιατί είναι χάλια).

Προσωπικά την 5700ΧΤ την θεωρώ ΜΙΝΙΜΟΥΜ για 1440p , επίσης το RTX είναι "πειραματικό" ακόμη γι'αυτό και η NVIDIA ουσιαστικά τιμολογεί την 2060super σαν να μην υπάρχει.

Καμια σχέση μια χαρά ειναι οι reference αρκεί να ξέρεις τι παίρνεις και γιατί.

Και τη nitro στα 429 την έβγαλαν γιατί είναι χάλια τότε. 

18 ώρες πριν, overpower είπε

Καλησπερα,

Τσίμπα την φθηνότερη από αυτες που δίνουν οι άλλοι κατασκευαστές πλην Amd. 

Η  Gigabyte στα 417 είναι ιδανική. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, overpower είπε

Άμα είναι να μείνω σε 1080, μένω και ως έχει με την 480. Ήδη παίζω με 80 fps bfv με high-ultra

Δε διαφωνώ αλλά δε βλέπω τα μεσαία navi να έχουν πολύ ψωμί για 1440p60 high. Κανένα 2-3 χρόνια ακόμα max.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε διαφωνώ αλλά δε βλέπω τα μεσαία navi να έχουν πολύ ψωμί για 1440p60 high. Κανένα 2-3 χρόνια ακόμα max.

Γενικα το θεμα μου ειναι οτι η καρτα εχει coilwhine και το μεσαιο fan δεν δουλευει (παρα μονο αν δωσω ωθηση εγω). Asus μου ειπαν για μεχρι 2 μηνες, και δεν εχω την διαθεση να μεινω τοσο χωρις καρτα. Πολυ πιθανον, ως παλιο μοντελ να μου στειλουν πισω 580 και πανω, οποτε και να την πουλησω για περισσοτερα απο οτι θα εδινα την 480.

Ελεγα απλα αν δωσω λεφτα για μια καρτα, τουλαχιστον να επενδυσω σε περιπτωση που παω σε 1440. Παντως πολυ πιθανο να μεινω για αρκετο καιρο με την dell, μιας και δεν θελω να σκασω 450-500 για ips/1440/120+

Οκ και την 480 πριν 2.5 χρονια την πηρα. Λογικο μια καρτα να θελει αναβαθμιση ανα 3 χρονια αν θες να παιζεις AA τιτλους.

Το ray tracing δεν με ενδιαφερει, και ουτε τα cuda cores για rendering (θα παρω λαπτοπ για αυτο μαλλον/και pc δουλειας)

18 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

RX 5700xt γενικά καλύτερη κάρτα 
και κατά προτίμηση πήγαινε σε Nitro+

Οι διαφορες που ειναι σε 2x8pin και 8pin & 6pin, ποιες ειναι? Καλυτερο oc?

Επισης, σε θεμα ψυξης, η νιτρο καλυτερη?

Τουλαχιστον σε 480/580 νομιζω αυτο ισχυει. (και στα δυο)

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, overpower είπε

Γενικα το θεμα μου ειναι οτι η καρτα εχει coilwhine και το μεσαιο fan δεν δουλευει (παρα μονο αν δωσω ωθηση εγω). Asus μου ειπαν για μεχρι 2 μηνες, και δεν εχω την διαθεση να μεινω τοσο χωρις καρτα. Πολυ πιθανον, ως παλιο μοντελ να μου στειλουν πισω 580 και πανω, οποτε και να την πουλησω για περισσοτερα απο οτι θα εδινα την 480.

Ελεγα απλα αν δωσω λεφτα για μια καρτα, τουλαχιστον να επενδυσω σε περιπτωση που παω σε 1440. Παντως πολυ πιθανο να μεινω για αρκετο καιρο με την dell, μιας και δεν θελω να σκασω 450-500 για ips/1440/120+

Οκ και την 480 πριν 2.5 χρονια την πηρα. Λογικο μια καρτα να θελει αναβαθμιση ανα 3 χρονια αν θες να παιζεις AA τιτλους.

Το ray tracing δεν με ενδιαφερει, και ουτε τα cuda cores για rendering (θα παρω λαπτοπ για αυτο μαλλον/και pc δουλειας)

Τουλαχιστον σε 480/580 νομιζω αυτο ισχυει. (και στα δυο)

Αν η nitro έπαιζε ακόμη στα 429 θα σου έλεγα nitro. Από τη στιγμή που δεν παίζει όμως εν υπάρχει νόημα να πας εκεί και καταλήγεις στη Gigabyte gaming oc. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από αυτά που έχω ψάξει γλυκοκοιταζω την gigabyte καλά fps γρήγορη καλή ψύξη για χαμηλές θερμοκρασίες και καλή τιμή..αν κάποιο παιδί την έχει μπορεί να μας πει γνώμη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

ναι

1 ώρα πριν, overpower είπε

ναι

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, overpower είπε

Άμα είναι να μείνω σε 1080, μένω και ως έχει με την 480. Ήδη παίζω με 80 fps bfv με high-ultra

Τότε μείνε με την rx480 αφου στα παιχνίδια που παίζεις όπως το bfv είσαι με καλό framerate και ανεβασμένα settings. Αν οπως λες υπάρχει περίπτωση να αργήσεις να πας σε μονιτορ 1440p τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις αυτη την στιγμή άμεσα κάρτα , σε λίγο καιρό που θα πέσουν και άλλο οι τιμές στις 5700/5700xt και θα βγάλει η AMD σωστούς drivers για αυτηες τις κάρτες τότε θα αγοράσεις μια απο αυτες. Οταν ερθει και η στιγμή να πάρεις και το μονιτορ θα έχεις και μια κάρτα ετοιμη για αυτη την ανάλυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...