DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Logitech Powerplay Wireless Charging Gaming Mouse Pad (for Logitech G903 and G703) 86.61 με μεταφορικά στο Amazon.Co.Uk Ελλάδα από 108 συν μεταφορικά. 1
imvrios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το G903 αλλά όχι, δε θα δώσω 85€ για ένα mouse pad. Στις λίγες φορές που έχω ξεχάσει να το φορτίσω και τελειώνει η μπαταρία του, απλώς συνδέω το usb καλώδιο του σε ένα φορτιστή με έξοδο usb, βάζω το φορτιστή στη πρίζα και συνεχίζω να χρησιμοποιώ το ποντίκι ενώ αυτό φορτίζει. Σε ~ 1 ώρα είναι jet, πλήρης φόρτιση. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό και θα ξοδέψω αλλού τα 85€ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από imvrios 3
kanari Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, imvrios είπε Έχω το G903 αλλά όχι, δε θα δώσω 85€ για ένα mouse pad. Στις λίγες φορές που έχω ξεχάσει να το φορτίσω και τελειώνει η μπαταρία του, απλώς συνδέω το usb καλώδιο του σε ένα φορτιστή με έξοδο usb, βάζω το φορτιστή στη πρίζα και συνεχίζω να χρησιμοποιώ το ποντίκι ενώ αυτό φορτίζει. Σε ~ 1 ώρα είναι jet, πλήρης φόρτιση. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό και θα ξοδέψω αλλού τα 85€ Σωστά σκέφτεσαι. Καλό προϊόν αλλά δυσανάλογα ακριβό γι αυτό που προσφέρει. Πάντως για κάποιον που τα διαθέτει είναι προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα