Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λεω να πάρω το συγκεκριμενο λαπτοπ με επεξεργαστη intel core i5-3340M , cpu 2.7Ghz,2701 Mhz 2 πυρηνες , 4 λογικοι επεξεργαστες 4GB ram. 
H χρηση που με ενδιαφέρει πέρα από την καθημερινή (σερφάρισμα, σειρες κτλ)  είναι η χρήση προγραμμάτων τυπου matlab και γενικώς compiler για προγράμματα. Την κάνει την δουλειά του ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δωσεις λεφτα για φορητο με επεξεργαστη 3ης γενιας , ενω βρισκομαστε στην 10η γενια και 4 γιγα ram , νομιζω ειναι σπαταλη χρηματων.Σιγουρα υπαρχει κατι καλυτερο.
Ρωτα εδω να σου προτεινουν το καλυτερο για τα λεφτα που διαθετεις.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

απλα επειδη αυτό το έχω διαθεσιμο σε πολυ καλη τιμή(250), απο γνωστό, αναρωτιεμαι αν κανει αυτή την δουλειά και να τον προτιμίσω η να μπώ σε διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, xristina_p είπε

απλα επειδη αυτό το έχω διαθεσιμο σε πολυ καλη τιμή(250), απο γνωστό, αναρωτιεμαι αν κανει αυτή την δουλειά και να τον προτιμίσω η να μπώ σε διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο.

Το πολυ καλη τιμη ειναι κατι το σχετικο.Μπορει να σημαινει οτι στην αγορα αυτην την στιγμη δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ή μπορει να σημαινει οτι μεχρι 250ευρω μπορω να δωσω για φορητο ;) 

Οπως εγραψα εγω δεν θα τα εδινα.Γιατι matlab και compilers θελουν γρηγορο δισκο και αρκετη μνημη.Αρα αν επαιρνες αυτο το φορητο θα επρεπε να προσθεσεις τουλαχιστον 4gb ram και εναν ssd δισκο.Αν δεν εχει ηδη ssd δισκο.Αρα τα 250 θα ανεβουν.
Πιστευω στο ευρος 350-500 μπορεις να βρεις τουμπανα φορητα για την δουλεια σου , συγχρονα και με εγγυηση.Πηγαινε στο θεμα που λινκαρα και ρωτα...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

250€ για 2πυρηνο επεξεργαστή του 2013 με 4GB RAM ? Πες μου ότι έχει και κάνα HDD πάνω και οθόνη ανάλυσης 1366 x 768 να ολοκληρωθεί το τέλειο ντίλ. Για τον γνωστό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, teo_3 είπε

2πυρηνο επεξεργαστή

2/4 ειναι ο επεξεργαστης και λογικα αναβαθμιζεται σε καποιον i7..αλλα δεν ειναι για ολους αυτες οι διαδικασιες..οπως ειπα ειναι παλιος επεξεργαστης ...και καφε να εψηνε..δεν θα με εψηνε :)

Κατι τετοιο λογικα ειναι.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
26 minutes ago, mphxths said:

2/4 ειναι ο επεξεργαστης και λογικα αναβαθμιζεται σε καποιον i7..αλλα δεν ειναι για ολους αυτες οι διαδικασιες..οπως ειπα ειναι παλιος επεξεργαστης ...και καφε να εψηνε..δεν θα με εψηνε :)

Κατι τετοιο λογικα ειναι.

2πύρηνοι με hyperthreading είναι. Δεν είναι κακός δεν είναι και καλός. Και i7 παίζει 2πύρηνος επίσης που αν δεν το ψάξεις, την πατάς. Σε 4πύρηνο άντε να πάει σε κάποιον με απόδοση των 45W όπου θα έχει και θέμα με την ψύξη όμως.
Τέσπα, κουβέντα να γίνεται. Άλλα ρώτησε το παιδί.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xristina_p είπε

Αν ειναι φιλος σου ok, πες του πως θα του κανεις εξυπηρετηση να το παρεις, 150 ευρω!
Αν στραβωσει, πες του οτι ειναι χαρη φιλικη: καθως βρισκονται καλυτερα, φθηνοτερα 💰

https://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5530-Notebook.80165.0.html
(η τιμη που μπορει να πιασει ειναι 150ευ, αλλα η εξυπηρετηση του εγκειται στο οτι δεν θα τον
ταλαιπωρησει ο καθε τραχανοπλαγιας σε αγγελιες: μεχρι να βρει καποιον σοβαρο να το παρει)

😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...