Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια το Rufus για να φτιάχνω bootable usb με Windows και όχι μόνο. Εδώ και περίπου έξι μήνες όταν φτιάχνω bootable usb με Windows -μόνο τότε- ενώ γράφει '' Έτοιμο για χρήση '', όταν πάω να ξεκινήσω το στικάκι από κάποιον υπολογιστή μου βγάζει το μήνυμα '' A disk read error occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart ''. Έχω δοκιμάσει την τελευταία έκδοστη του Rufus, παλαιότερη, το WiNToBootic, σε διαφορετικό στικάκι, άλλο υπολογιστή, άλλο ISO, διαφορετικές εκδόσεις Windows. ΤΙΠΟΤΑ. Τα ISO είναι από τη Microsoft και όταν τα γράφω σε DVD λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει λύση; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Άλλο στικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε Άλλο στικ? ... Έχω δοκιμάσει... σε διαφορετικό στικάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Fat η Fat 32 η ΝΤFS ίσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, tz_aristotelis είπε Fat η Fat 32 η ΝΤFS ίσως? Πάντα NTFS το έκανα. Τι να το κάνω το Fat 32 (Fat δεν γίνεται) στα Windows 10; Θα έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέγεθος στικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Διάφορα: 4, 16, 64, 128. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασε να το βάλεις σε θύρα usb κατά ελάχιστο 2 , στο πίσω μέρος του υπολογιστή , και να είναι (στο ζευγάρι usb που συνήθως είναι οι θύρες) μόνο του. Αλλιώς μυστήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι να το κάνω το Fat 32 (Fat δεν γίνεται) στα Windows 10; Θα έχω πρόβλημα. Αυτό είναι η διαμόρφωση του usb μόνο και δεν έχει σχέση με την διαμόρφωση του δίσκου του λειτουργικού. Όσο για το πρόβλημα σου, δοκίμασες να φτιάξεις το usb σε άλλον υπολογιστή με το ίδιο iso και το ίδιο usb; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό είναι η διαμόρφωση του usb μόνο και δεν έχει σχέση με την διαμόρφωση του δίσκου του λειτουργικού. Όσο για το πρόβλημα σου, δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή με το ίδιο iso και το ίδιο usb; Ναι, το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Αν στο κάνει σε όλα τα στικάκια ακόμα και από άλλον υπολογιστή τότε πολύ φοβάμαι ότι τα στικάκια σου έχουν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασα και το στικάκι φίλου μου από το pc του με δικό του ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά χαζό... Το πρόβλημα είναι μόνο σε συγκεκριμένο υπολογιστή που προσπαθείς να μπουτάρεις ή σε διάφορους; Δοκίμασες να κάνεις το usb με το εργαλείο της microsoft; Δες και το WinToUSB->https://www.easyuefi.com/wintousb/ με την επιλογή WIndows installation USB Creator (στο λινκ που σου δίνω το έχει προς τα κάτω). Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Κατάλαβα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά χαζό... Το πρόβλημα είναι μόνο σε συγκεκριμένο υπολογιστή που προσπαθείς να μπουτάρεις ή σε διάφορους; Δοκίμασες να κάνεις το usb με το εργαλείο της microsoft; Σε περίπου 10 δικούς μου s775, s1150, sAM2+ και 1 laptop i5 1ης γενιάς. Επίσης, κάποιους από τη σχολή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα