bilythekid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tyf είπε nitro + Εδώ καλά είναι; https://imgur.com/a/0cbwzcK?desktop=1 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από bilythekid 1
tyf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 αν το εχεις ετσι τοτε το αλλαζεις απο το προγραμματο strixx σε primary η secondary και κανεις reboot.
Tsipo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καλώδιο με 3 pin για το rgb αυτής τής κάρτας
panosp1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Εφόσον το υποστηρίζει η μητρική σου τότε κοίτα εδώ σκρουτζ
starmanwarz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δοκιμασα το Auto Overclock αλλα μου κρασαρε ο Driver 2 φορες. Με το default δεν ειχα καποιο προβλημα. Θα δοκιμασω και undervolt.
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, starmanwarz είπε Δοκιμασα το Auto Overclock αλλα μου κρασαρε ο Driver 2 φορες. Με το default δεν ειχα καποιο προβλημα. Θα δοκιμασω και undervolt. ΓΤΠΚ 😂 οι ντραιβερς Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Skrez1982 1
evagelou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματικα οι drivers ειναι ΓΤΠΚ. ενα παραδειγμα μονο. παιζω λολ σολο δεν εχω κανενα θεμα. αμα μπω ντουο μαυρη οθονη στο καπακι και ανενεργη οθονη !και αποτι βλεπω στα φορουμ το εχουν παρα πολλοι αυτο το θεμα 1
bilythekid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εχω δοκιμασει τρια παιχνίδια ως τωρα και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bilythekid είπε Εχω δοκιμασει τρια παιχνίδια ως τωρα και δεν μου εχει κανει το παραμικρο. Είσαι εσύ που δεν έχεις κανένα θέμα , και είμαστε και εμείς που κάνει σεξ το σύμπαν 😋 1
Arkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 3-4 ατομα ειμαστε που δεν εχουμε θεματα και αλλα 3-4 που γινεται χαμος τα ιδια γινονται και στο reddit αλλος γραφει οτι παει για επιστροφη αλλος οτι την τρεχει κανα 2μηνο χωρις θεματα. Καπου θα υπαρχει κοινος παραγοντας δεν μπορει να υπαρχουν τετοιες διαφορες μεταξυ χρηστων σε ιδιες ακριβως καρτες. 1
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Arkin είπε 3-4 ατομα ειμαστε που δεν εχουμε θεματα και αλλα 3-4 που γινεται χαμος τα ιδια γινονται και στο reddit αλλος γραφει οτι παει για επιστροφη αλλος οτι την τρεχει κανα 2μηνο χωρις θεματα. Καπου θα υπαρχει κοινος παραγοντας δεν μπορει να υπαρχουν τετοιες διαφορες μεταξυ χρηστων σε ιδιες ακριβως καρτες. Εγώ πάντως ευχαρίστως να την δοκιμάσουμε σε pc οποίου φίλου θέλει η να έρθει κάποιος φίλος σπίτι μου να δοκιμάσω την δικιά του απροβληματιστη rx 5700xt κερνάω και καφεδάκι . Κρίμα να την στείλω πίσω Γερμανία και να φάω κανένα άκυρο ρε γαμωτο. Από τα reviews πάντως στο mindfactory που διαβάζω σε όλες τις υλοποιήσεις της rx5700xt υπάρχουν διφορούμενες κριτικές ακριβώς όπως εδώ. Ίσως λιγότερο προβληματικές είναι η nitro από όσο διαβαζω. Επίσης στο site της amd , εκεί γίνεται χαμουλης στο φόρουμ με αναφορές ακριβώς στο ίδια θέματα που έχω εγώ και άλλοι φίλοι. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Skrez1982
panosp1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μίξη high και ultra το benchmark βγαζει average κοντά στα 60fps στο rdr2. και συνεχίζω και δεν έχω κάποιο θέμα και με τους νέους drivers. (Z370 μητρική) 1
evagelou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 εγω την εβαλα και σε αλλο pc με Ι7 7700k και εκει τα ιδια 😂😂 δεν ειναι τυχαιο που απειροι εχουν τα ιδια θεματα με εμας ! που ειναι η φακα ομως δεν ξερω
Skrez1982 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, evagelou είπε εγω την εβαλα και σε αλλο pc με Ι7 7700k και εκει τα ιδια 😂😂 δεν ειναι τυχαιο που απειροι εχουν τα ιδια θεματα με εμας ! που ειναι η φακα ομως δεν ξερω Μάλιστα την βλέπω να κάνει ταξιδακι Γερμανία την καρτουλα 😂😂😂 . Από mindfactory πάντως μου είπαν να τους στείλω την απόδειξη της μεταφορικής και θ μου πιστωσουν τα έξοδα μεταφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα