dimidi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Όταν δεν μπορείς να ανοίξεις ξανά το radeon settings κάνεις δεξί κλικ πάνω στην κάτω μπάρα τω Windows, διαχείριση εργασιών h task manager όσο είναι κολλημένο, από τη λίστα που βλέπεις αριστερό κλικ πάνω στο radeon settings και πατάς end κάτω δεξιά στο παράθυρο. Αφού τα κάνεις αυτά θα ανοίξουν κανονικά χωρίς restart. ευχαριστω, θα το δοκιμασω αν κ το κυριο προβλημα μου ειναι τα ρεσταρτ. αυτο με την μαυρη οθονη και τον ηχο το εκανε 2 φορες
DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, dimidi είπε ευχαριστω, θα το δοκιμασω αν κ το κυριο προβλημα μου ειναι τα ρεσταρτ. αυτο με την μαυρη οθονη και τον ηχο το εκανε 2 φορες Το έχει κάνει και σε εμένα με τους 10.2 όταν τους εγκατέστησα. Με τους 10. 1 ήμουν οκ. Πλέον δεν το αντιμετωπίζω το πρόβλημα.
Tsak1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Απο οσα βλεπω παραπανω η αγορα αυτης της καρτας ειναι ρισκο. Να δινεις 450 ευρω και να παιζεται αν θα δουλευει σωστα η καρτα ειναι απαραδεκτο. Θελω να την παρω αλλα με φοβιζουν ολα αυτα που βλεπω (restart κτλ.)
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Tsak1986 είπε Απο οσα βλεπω παραπανω η αγορα αυτης της καρτας ειναι ρισκο. Να δινεις 450 ευρω και να παιζεται αν θα δουλευει σωστα η καρτα ειναι απαραδεκτο. Θελω να την παρω αλλα με φοβιζουν ολα αυτα που βλεπω (restart κτλ.) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους τελευταίους drivers. Και στον Dante τελικά έφταιγε το bios της μητρικής όχι η κάρτα. 2
Tsak1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους τελευταίους drivers. Και στον Dante τελικά έφταιγε το bios της μητρικής όχι η κάρτα. Προχωραω αφοβα δηλαδη?
Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Tsak1986 είπε Προχωραω αφοβα δηλαδη? Ανετα ναι θα την ευχαριστηθεις ειναι πολυ καλα καρτα για τα χρηματα της.
Skrez1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 10:02 ΜΜ, Skrez1982 είπε Βρε παιδιά τέρμα αριστερά δεν είναι το silent mode ? Το κανονικό mode για να τρέχει με τα όλα η κάρτα δεν είναι δεξιά ? Να ξαναρωτήσω αν δεν γίνομαι κουραστικός ?
panosp1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Να ξαναρωτήσω αν δεν γίνομαι κουραστικός ? Τέρμα δεξιά είναι το default. Όταν το αλλάζεις μετά θέλει restart Windows. Επίσης όταν είναι στην default θέση τότε μπορείς να το αλλάξεις και μέσα από το Trixxx. https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-5700-xt-nitro/3.html 2
Skrez1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω την pulse το ίδιο είναι σαν θέση άραγε ? Άκυρο το έψαξα και δεξιά είναι το default και αριστερά το silent mode Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Skrez1982 1
Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Εγώ έχω την pulse το ίδιο είναι σαν θέση άραγε ? Έλεγξε τα πάντα μέσα από το wattman. Φτιάξε 3 4 profile με ανάλογο fan curve και απλά κάνε load με όποιο θες να παίξεις. Το πρόγραμμα trixx είναι για την nitro έχει τικ για αλλαγή μεταξύ των 2 bios. Η pulse θέλει να ανοίξεις το κουτί και να το αλλάξεις από εκεί. Με τα profile δεν θέλει τίποτα.
panosp1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Εγώ έχω την pulse το ίδιο είναι σαν θέση άραγε ? Άκυρο το έψαξα και δεξιά είναι το default και αριστερά το silent mode Εδώ λέει ότι στην Pulse το αριστερό είναι το default / γρήγορο και το δεξί(left) είναι το ήσυχο https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3498-sapphire-rx-5700-xt-pulse-review 1
Skrez1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Τελικά ο διακόπτης του bios όταν είναι προς την μεριά του i/o είναι στο silent mode και δεξιά είναι στο default 1 1
panosp1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Τελικά ο διακόπτης του bios όταν είναι προς την μεριά του i/o είναι στο silent mode και δεξιά είναι στο default Και τώρα θα κάνουμε τη σκηνή με το Βέγγο οδοντογιατρό, δεξια όπως μπαίνουμε Η δεξιά όπως βγαίνουμε;; 😂😃😂😃 2
Skrez1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panosp1 είπε Και τώρα θα κάνουμε τη σκηνή με το Βέγγο οδοντογιατρό, δεξια όπως μπαίνουμε Η δεξιά όπως βγαίνουμε;; 😂😃😂😃 Νομίζω η καλύτερη σκηνή με Βέγγο είναι εκεί που κάνει τον φωτογράφο και λέει " έτσι όπως πάμε θα το δεις και το πουλάκι " 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα