Ronnie1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μια χαρα σε καταλαβα και στις 2 θεσεις το ιδιο ειναι . Τερμα μπροστα αριστερα ειναι για πειραγματα OC που αφου εισαι πρωταρης δε κανεις . Τερμα πισω δεξια ειναι το αυτοματο "Turbo" ( η αναποδα ; anyway fkit δεν ανοιγω κουτι τωρα) Ειδες οτι ριχνει τα ρολογια στο ρελαντι και ρωτας γιατι γινεται και αν ειναι normal . Απλα το gpu clock 6 mhz μονο σε idle μου φαινεται πολυ λιγο. Στην rx580 ηταν 300mhz. Για αυτο λεω μηπως δε διαβαζει σωστα; Εγκατεστησα το trixx κ ανεβοκατεβαινει σε idle απο 5-6 mhz παει στιγμιαια 60 mhz κ ξανα κατω... Μηπως δε διαβαζει σωστα που το πηγα χειροκινητα δεξια τερμα το διακοπτακι; Απλα θελω να το εχω σε σωστη θεση κ να μη ξαναασχοληθω.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Απλα το gpu clock 6 mhz μονο σε idle μου φαινεται πολυ λιγο. Στην rx580 ηταν 300mhz. Για αυτο λεω μηπως δε διαβαζει σωστα; Εγκατεστησα το trixx κ ανεβοκατεβαινει σε idle απο 5-6 mhz παει στιγμιαια 60 mhz κ ξανα κατω... Μηπως δε διαβαζει σωστα που το πηγα χειροκινητα δεξια τερμα το διακοπτακι; Απλα θελω να το εχω σε σωστη θεση κ να μη ξαναασχοληθω. Μια χαρά είναι αν δεν χρειάζεται παραπάνω δύναμη γιατί να πάει παραπάνω, μπορείς να κάνεις load τα έτοιμα profile που έχουμε φτιάξει.
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Μια χαρά είναι αν δεν χρειάζεται παραπάνω δύναμη γιατί να πάει παραπάνω, μπορείς να κάνεις load τα έτοιμα profile που έχουμε φτιάξει. Εσυ σε ποια θεση το χεις το διακοπτακι φιλε μου; Εκανα γκαφα που το αλλαξα και δε το αφησα τερμα αριστερα (για saphire trixx) ετσι οπως ηρθε η καρτα;
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ δεξιά το έχω στο performance βέβαια έχω την pulse
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εγώ δεξιά το έχω στο performance βέβαια έχω την pulse Μαλλον εχεις δυο θεσεις σε σενα quiet κ performance
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Μαλλον εχεις δυο θεσεις σε σενα quiet κ performance Ναι βασικά το αριστερό πρέπει να είναι τα settings από reference 5700xt αλλά δεν ασχολήθηκα κιόλας
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Εχω περιεργεια απο παιδια που εχουν την νιτρο αν αλλαξαν το διακοπτακι κ που το εχουν.
tyf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/10/2019 στις 7:19 ΜΜ, tyf είπε Sapphire made good use of that area by positioning their BIOS switch feature here. The second BIOS runs at reduced fan speed for a quieter experience. Please note that the BIOS switch supports three positions. From left to right, these are "default", "quiet" and "performance". With the default setting active, you are able to change the BIOS selection using Sapphire's TRIXX software. While the switch itself is instant, a reboot is required for the new BIOS to activate as the BIOS/driver only reads the BIOS during startup. αριστερα το πειραζεις μεσα απο το προγραμμα trixx. στην μεση ειναι το quiet και δεξια ειναι το performance. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από tyf
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tyf είπε αριστερα το πειραζεις μεσα απο το προγραμμα trixx. στην μεση ειναι το quiet και δεξια ειναι το performance. Αρα καλα εκανα κ το πηγα τερμα δεξια το switch για performance σωστα; Υπαρχει περιπτωση ετσι ομως το saphire trixx να μη διαβαζει σωστα τα ρολογια; Γιατι οπως εγραψα κ πιο πανω σε idle ανεβοκατεβαινει συνεχεια απο 5 - 60 mhz κ τα ανεμιστηρακια καθε 5 λεπτα περιπου περνουν μπρος για λιγα δευτερολεπτα κ μετα σταματουν παλι. Παρατηρησα το κανουν μολις παει κοντα στους 60 βαθμους θερμοκρασια κ μολις παρουν μπρος το ριχνουν στους 52. Μετα απο 5 λεπτα ξανα το ιδιο κ παει λεγοντας. Ολα αυτα σε idle.
Skrez1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Αρα καλα εκανα κ το πηγα τερμα δεξια το switch για performance σωστα; Υπαρχει περιπτωση ετσι ομως το saphire trixx να μη διαβαζει σωστα τα ρολογια; Γιατι οπως εγραψα κ πιο πανω σε idle ανεβοκατεβαινει συνεχεια απο 5 - 60 mhz κ τα ανεμιστηρακια καθε 5 λεπτα περιπου περνουν μπρος για λιγα δευτερολεπτα κ μετα σταματουν παλι. Παρατηρησα το κανουν μολις παει κοντα στους 60 βαθμους θερμοκρασια κ μολις παρουν μπρος το ριχνουν στους 52. Μετα απο 5 λεπτα ξανα το ιδιο κ παει λεγοντας. Ολα αυτα σε idle. Σε idle δεν μπορεί να σου ανεβάζει 60 βαθμούς η κάρτα. Να καταλάβεις εμένα η pulse που θεωρείται πιο ζεστή σε idle φάση είναι στους 35 με τους ανεμιστήρες κλειστούς και εντελώς αθόρυβη φάση. Αφού λες και δεν δουλεύει τίποτα στο case Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Skrez1982
tyf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Αρα καλα εκανα κ το πηγα τερμα δεξια το switch για performance σωστα; Υπαρχει περιπτωση ετσι ομως το saphire trixx να μη διαβαζει σωστα τα ρολογια; Γιατι οπως εγραψα κ πιο πανω σε idle ανεβοκατεβαινει συνεχεια απο 5 - 60 mhz κ τα ανεμιστηρακια καθε 5 λεπτα περιπου περνουν μπρος για λιγα δευτερολεπτα κ μετα σταματουν παλι. Παρατηρησα το κανουν μολις παει κοντα στους 60 βαθμους θερμοκρασια κ μολις παρουν μπρος το ριχνουν στους 52. Μετα απο 5 λεπτα ξανα το ιδιο κ παει λεγοντας. Ολα αυτα σε idle. τοσο ειναι και σε εμενα. σε idle παει 6.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tyf είπε τοσο ειναι και σε εμενα. σε idle παει 6. Σε όλους έτσι είναι
Ni_gio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά επειδή εδώ κ καιρό γλυκοκοιταζω αυτή την κάρτα , πρόσφατα είδα ότι πολύς κόσμος έχει προβλήματα με τους drivers. Παράλληλα έχω δει υλοποιήσεις της 2070 super στο 500ρικο κ πιο κάτω κατά περιπτώσεις.Τι προτείνετε?
Waits Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά την κάρτα σε νέο build με το gta και το stuttering πήγε συννεφο. Από fps πολύ καλά αλλά έτρωγε τέτοια κολλήματα που νόμιζες πως είναι κάρτα 10ετίας. Το forza σε demo βέβαια που δοκίμασα ήταν απλά τέλειο... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο θέμα με gta.
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Σε idle δεν μπορεί να σου ανεβάζει 60 βαθμούς η κάρτα. Να καταλάβεις εμένα η pulse που θεωρείται πιο ζεστή σε idle φάση είναι στους 35 με τους ανεμιστήρες κλειστούς και εντελώς αθόρυβη φάση. Αφού λες και δεν δουλεύει τίποτα στο case Εχω διαβασει πολλα παρομια threads. Λογικα αυτο συμβαινει κ σε μενα κ συμφωνα με απαντησεις της amd στα 144hz το memory clock πηγαινει στο max 875mhz κ ειναι φυσιολογικο για την 5700xt. Σαν λυση προτεινεται να αλλαξω τα hz απο 144 σε 120. Θα δω καπου διαφορα; Μεσα στα παιχνιδια η κ γενικα οπουδηποτε αλλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα