life is music Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στο pc της υπογραφής θα βάλω έναν ssd 240 gb ....το θέμα μου είναι ότι θέλω να βάλω windows 10 θα μπορέσω να βάλω ? Και δεύτερον όλοι οι drivers για την κάρτα γραφικών , τον εκτυπωτή και την κάμερα θα περαστούν αυτόματα ? Τέλος πόσοι ώρα θα κάνει στο δικό μου σύστημα για να μπουν τα windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Σε 15-20 λεπτά η εγκατάσταση των Windows + χρόνος μετά για να κατέβει το "bloatware" . Οι Drivers από μεγάλους κατασκευαστές συνήθως αναγνωρίζονται και μπαίνουν αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Σε 15-20 λεπτά η εγκατάσταση των Windows + χρόνος μετά για να κατέβει το "bloatware" . Οι Drivers από μεγάλους κατασκευαστές συνήθως αναγνωρίζονται και μπαίνουν αυτόματα. Κατάλαβα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Σε 15-20 λεπτά η εγκατάσταση των Windows + χρόνος μετά για να κατέβει το "bloatware" . Οι Drivers από μεγάλους κατασκευαστές συνήθως αναγνωρίζονται και μπαίνουν αυτόματα. Και κάτι τελευταίο θέλω να εγκαταστήσω 3 παιχνίδια αυτά να τα βάλω στον ssd η στον extra μηχανικό που έχω μέσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, life is music είπε Και κάτι τελευταίο θέλω να εγκαταστήσω 3 παιχνίδια αυτά να τα βάλω στον ssd η στον extra μηχανικό που έχω μέσα ? Αν θέλεις να φορτώνουν γρηγορότερα στον SSD, αν δε σε νοιάζει και πολύ, τότε στο μηχανικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Αν θέλεις να φορτώνουν γρηγορότερα στον SSD, αν δε σε νοιάζει και πολύ, τότε στο μηχανικό. Οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, Nikosmile είπε Αν θέλεις να φορτώνουν γρηγορότερα στον SSD, αν δε σε νοιάζει και πολύ, τότε στο μηχανικό. Και τέλος για να μην αγοράζω antivirus είναι καλό το avast free antivirus ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, life is music είπε Και τέλος για να μην αγοράζω antivirus είναι καλό το avast free antivirus ? Το antivirus των windows είναι ok, βάλε extra το malwarebytes free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα