Deadsell Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Μου βγάζει αυτό το error μολις παω να συνδεθω στην σελίδα μου μπορείτε να μου πείτε πως να το διορθώσω?
CyberCr33p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Φαίνεται ότι λείπει το αρχείο plugin.php του Wordpress. Θα πρότεινα να περάσεις ξανά τα αρχεία του Wordpress από πάνω. Εναλλακτικά μπορείς να ζητήσεις από τον webhost σου να κάνει επαναφορά της ιστοσελίδας σου από κάποιο backup.
Deadsell Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Φαίνεται ότι λείπει το αρχείο plugin.php του Wordpress. Θα πρότεινα να περάσεις ξανά τα αρχεία του Wordpress από πάνω. Εναλλακτικά μπορείς να ζητήσεις από τον webhost σου να κάνει επαναφορά της ιστοσελίδας σου από κάποιο backup. το θεμα ειναι οτι υπαρχει αυτο το αρχειο μεσα... εκανα αναζητηση
elpenor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To path είναι σίγουρα σωστό; Μήπως είναι πχ /home/itsallab/domains/itsallab.com/public_html ή κάτι άλλο; Δεν φτιάχνεις ένα script με echo getcwd(); να το δεις να σιγουρευτείς; 16 λεπτά πριν, Deadsell είπε το θεμα ειναι οτι υπαρχει αυτο το αρχειο μεσα... εκανα αναζητηση το αρχείο έπρεπε να βρίσκεται κανονικά μέσα στο public_html/wp-admin/includes/plugin.php εγώ ΔΕΝ βλέπω τέτοιο αποτέλεσμα στο search σου. Το wp-admin πρώτη φορά το βλέπω μέσα στο wp-content (δεύτερο αποτέλεσμα). Μήπως κατα λάθoς έγινε move το wp-admin μέσα στο wp-content ή είναι κάποιου είδους προστασία; Πάντως αν πεις στο plugin να ψάχνει μέσα στο public_html/wp-content/wp-admin/includes/plugin.php αντί για public_html/wp-admin/includes/plugin.php θα δουλέψει. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από elpenor
mustbe_unik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Έλεγξε permissions και owner των αρχείων σου. 1
sotiris diamantopou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 καλησπερα στην ομορφη παρεα..οταν παω να παιξω texas holdem zynga μου βγαζει αυτο το μηνυμα τι να κανω ??
Predatorkill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, sotiris diamantopou είπε καλησπερα στην ομορφη παρεα..οταν παω να παιξω texas holdem zynga μου βγαζει αυτο το μηνυμα τι να κανω ?? Δοκιμασες να κανεις restart τον σερβερ; Για πες μας το domain να του ριξουμε μια ματια.
elvizakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 19/10/2019 στις 2:46 ΠΜ, Deadsell είπε το θεμα ειναι οτι υπαρχει αυτο το αρχειο μεσα... εκανα αναζητηση Απ'ότι φαίνεται έχεις μεταφέρει (κατά λάθος ίσως) το φάκελο /public_html/wp-admin μέσα στο /public_html/wp-content. Αν το μεταφέρεις πάλι πίσω λογικά θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα