Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στους φίλους του φόρουμ. Εχω μια cbr 600 rr πραγματικά στην τρίχα δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά. σήμερα παρατήρησα ότι στην μάσκα έχει ένα πολύ μικρο στρόγγυλο σημαδάκι το πρόβλημα είναι όμως ότι αρχίζει απο το σημάδι αυτό και ξεφλουδίζει και μεγαλώνει όλο και ποιο πολύ υπάρχει κάτι οτιδήποτε κάποιο προϊών  που να σταματάει αυτό το ξεφλούδισμα ? 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

Όχι δεν σταματάει.

Θα πας σε χρωματοπωλειο με χρώματα αυτοκινήτου κ θα βγάλεις ένα σπρέι στο χρώμα της μοτο. Επίσης θα χρειαστείς κ ένα βερνίκι σε σπρέι.

Θα μαρκάρεις με ταινία την περιοχή πέριξ της βλάβης.

Θα πάρεις 600αρι ή 800αρι ντουκοχαρτο νερού, θα το βρέξεις καλά και θα ρίξεις κ νερό πάνω στην επιφάνεια κ θα τρίψεις ελαφρά την μαρκαρισμενη περιοχή έως ότου θολώσει.

Θα τη σκουπίσεις πολύ καλά.

Έπειτα θα περάσεις δυο χέρια ( ψεκασματα  προς μια φορά- για παράδειγμα από αριστερά προς δεξιά ) με το σπρέι χρώματος ώστε κάθε χέρι να αφήνει μια άχνη στην προβληματική περιοχή.( Ψεκασματα ανά 10 λεπτά)

Μετά από 15 λεπτά θα συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο 3 χέρια βερνίκι ανά 10 λεπτά.

Μόλις τελειώσεις ξεμαρκαρεις αμέσως κ αφήνεις ένα 12 Ώρο να σφίξει το βερνίκι.

Έπειτα δεν θα ξαναεχεις πρόβλημα.

Δες κ στην παρουσίαση που έχω φτιάξει την τοπική βαφή ώστε να πάρεις μια ιδέα.

Αν δεν το έχεις πήγαινε σε μάστορα γτ η βλάβη θα επεκταθεί σιγά σιγά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για μοτοσυκλέτες μιλαμε οχι για αυτοκίνητα

Το προβλημα εδω μπορει να μην λύνετε με τετοιο τροπο, οι μοτοσυκλετες εχουν τρελες λεπτομεριες στο χρωματισμό και απο κατω αυτοκόλλητες ταινίες και πλαστικά φαιρινγκ

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ίδιο είναι φίλε μου. Με τον ίδιο τρόπο βάφονται.

Δεν μιλάει για αυτοκόλλητο ο φίλος.

Όσο για τον χρωματισμό είναι ανάλογα το μοντέλο. Ναι κάποιες επετειακές εκδόσεις έχουν κάποιες διχρωμίες κ μερικά αυτοκόλλητα παραπάνω. Οι περισσότερες μοτό όμως πλέον είναι μονόχρωμες

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 11:18 ΜΜ, bill999r είπε

Όχι δεν σταματάει.

Θα πας σε χρωματοπωλειο με χρώματα αυτοκινήτου κ θα βγάλεις ένα σπρέι στο χρώμα της μοτο. Επίσης θα χρειαστείς κ ένα βερνίκι σε σπρέι.

Θα μαρκάρεις με ταινία την περιοχή πέριξ της βλάβης.

Θα πάρεις 600αρι ή 800αρι ντουκοχαρτο νερού, θα το βρέξεις καλά και θα ρίξεις κ νερό πάνω στην επιφάνεια κ θα τρίψεις ελαφρά την μαρκαρισμενη περιοχή έως ότου θολώσει.

Θα τη σκουπίσεις πολύ καλά.

Έπειτα θα περάσεις δυο χέρια ( ψεκασματα  προς μια φορά- για παράδειγμα από αριστερά προς δεξιά ) με το σπρέι χρώματος ώστε κάθε χέρι να αφήνει μια άχνη στην προβληματική περιοχή.( Ψεκασματα ανά 10 λεπτά)

Μετά από 15 λεπτά θα συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο 3 χέρια βερνίκι ανά 10 λεπτά.

Μόλις τελειώσεις ξεμαρκαρεις αμέσως κ αφήνεις ένα 12 Ώρο να σφίξει το βερνίκι.

Έπειτα δεν θα ξαναεχεις πρόβλημα.

Δες κ στην παρουσίαση που έχω φτιάξει την τοπική βαφή ώστε να πάρεις μια ιδέα.

Αν δεν το έχεις πήγαινε σε μάστορα γτ η βλάβη θα επεκταθεί σιγά σιγά

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...