Mhlogiatros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Φοβερος οπως παντα . Asus έχουν margin offset επισης και τα archer tp link . Για vdsl οτε θα χω το νου μου για κανα fritz σε προσφορα αφου μπαινει αμεσως η τηλεφωνια . νοβα TG788V και σερνεται .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 21 hours ago, Mhlogiatros said: Φοβερος οπως παντα . Asus έχουν margin offset επισης και τα archer tp link . Για vdsl οτε θα χω το νου μου για κανα fritz σε προσφορα αφου μπαινει αμεσως η τηλεφωνια . νοβα TG788V και σερνεται .... ναι μερικα tp link εδιναν επιλογες για Margin.το 788V2 ειναι μια χαρα αλλα δεν ειναι Dual band.το v3 παιζει καλα αλλα εχει θεματα με το web interface και ειναι πολυ αργο δυστυχως. επισης και αυτο δεν ειναι Dual band οποτε θα εχεις θεματακια με τα 2.4ghz.ειτε θα το πιταρεις ευκολα ειτε δεν θα μπορειςνα πετυχεις καλη ταχυτητα ειδικα αμα εχεις και 100mbit γραμμη. απο 789 και πάνω τα εκαναν Dual band Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 788V3 μου λαχε μπορει να γινει unlock και bridge ; wifi δε με στεναχωρεί η καλωδια θα εχω η R7000 για 5Ghz Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Mhlogiatros said: 788V3 μου λαχε μπορει να γινει unlock και bridge ; admin στοιχεια εχουν διαρρεύσει γενικοτερα.σε bridge δεν εχω δοκιμασει να το βαλω. εδω εχουν γραψει διαφορα για bridge mode σε παρομοιο technicolor και καποιος insomniac επισης ψαχνει πως να το κανει.δεν το εχω πλεον για να δω για bridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μπορείς με κάποιο τρόπο (πχ με ένα άλλο ρουτερ) να αυξήσεις κάπως την ταχύτητα. Δεν πιστεύω, αλλά ρωτάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Θα γράψω εδώ τον "πόνο" μου για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο σπίτι έχω σύνδεση cosmote (πακέτο ομιλία + 24άρι ιντερνετ) + cosmote tv (αυτό άσχετο με το πρόβλημα). Που λέτε λοιπόν, πριν κάποιο διάστημα (δενθυμάμαι ακριβώς, περίπου ένα μήνα) τηλεφωνούν κλασικά, φανταστική προσφορά vdsl κτλ. Λέω παιδιά δεν θέλω, ξαναπαίρνουν με νέα προσφορά λέω να το σκεφτώ. Από την στιγμή που είπα θα το σκεφτώ με έπαιρναν κάθε μέρα τηλ αλλά ώρες που έλειπα από το σπίτι και γενικά κάποιες μέρες ήμουν εκτός. Τώρα που λέτε, σταμάτησαν να παίρνουν, και παρατηρώ εδώ και μια βδομάδα 10 μέρες, πως το ιντερνετ σέρνεται. Σε speedtest έπιανε 23+ Mbps και τώρα πιάνει με το ζόρι 7 και αν... Στην αρχή δεν έδινα σημασία γιατί ήμουν αρκετά εκτός σπιτιού και δεν το χρειαζόμουν, το ΣΚ που το χρειάστηκα συνηδειτοποίησα πόσο χάλια πηγαίνει. Συνεπώς, αναρωτιέμαι εγώ, τυχαίο; Επίσης τι να κάνω να πάρω τηλ 13888 για πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_IeP Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Hawk_K είπε Θα γράψω εδώ τον "πόνο" μου για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο σπίτι έχω σύνδεση cosmote (πακέτο ομιλία + 24άρι ιντερνετ) + cosmote tv (αυτό άσχετο με το πρόβλημα). Που λέτε λοιπόν, πριν κάποιο διάστημα (δενθυμάμαι ακριβώς, περίπου ένα μήνα) τηλεφωνούν κλασικά, φανταστική προσφορά vdsl κτλ. Λέω παιδιά δεν θέλω, ξαναπαίρνουν με νέα προσφορά λέω να το σκεφτώ. Από την στιγμή που είπα θα το σκεφτώ με έπαιρναν κάθε μέρα τηλ αλλά ώρες που έλειπα από το σπίτι και γενικά κάποιες μέρες ήμουν εκτός. Τώρα που λέτε, σταμάτησαν να παίρνουν, και παρατηρώ εδώ και μια βδομάδα 10 μέρες, πως το ιντερνετ σέρνεται. Σε speedtest έπιανε 23+ Mbps και τώρα πιάνει με το ζόρι 7 και αν... Στην αρχή δεν έδινα σημασία γιατί ήμουν αρκετά εκτός σπιτιού και δεν το χρειαζόμουν, το ΣΚ που το χρειάστηκα συνηδειτοποίησα πόσο χάλια πηγαίνει. Συνεπώς, αναρωτιέμαι εγώ, τυχαίο; Επίσης τι να κάνω να πάρω τηλ 13888 για πρόβλημα; Πρώτα απ όλα μπες στο 192.168.1.1 καθώς θα έχεις speedport. Στην μέση πάνω από το username σου γραφει Status information. Εκεί θα δεις τον συγχρονισμό σου. Εάν ο συγχρονισμός είναι εντάξει μπες μέσα άλλαξε κανένα κανάλι για το wifi και άμα πάλι δεν κανε ένα reset. 99% θα στρώσει το πρόβλημα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, dj_IeP είπε Πρώτα απ όλα μπες στο 192.168.1.1 καθώς θα έχεις speedport. Στην μέση πάνω από το username σου γραφει Status information. Εκεί θα δεις τον συγχρονισμό σου. Εάν ο συγχρονισμός είναι εντάξει μπες μέσα άλλαξε κανένα κανάλι για το wifi και άμα πάλι δεν κανε ένα reset. 99% θα στρώσει το πρόβλημα σου. θενξς θα το τσεκάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 On 02/11/2019 at 13:30, Markantonis said: Μπορείς με κάποιο τρόπο (πχ με ένα άλλο ρουτερ) να αυξήσεις κάπως την ταχύτητα. Δεν πιστεύω, αλλά ρωτάω... καθε Modem router εχει διαφορετικο Chipset.οποτε μπορει με ενα να συγχρονιζεις περισσοτερο μπορει και λιγοτερο.μπορει να εισαι πιο σταθερος μπορει και οχι.αυτα αλλαζουν καιαπο Firmware σε Firwmare. 20 hours ago, Hawk_K said: Θα γράψω εδώ τον "πόνο" μου για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο σπίτι έχω σύνδεση cosmote (πακέτο ομιλία + 24άρι ιντερνετ) + cosmote tv (αυτό άσχετο με το πρόβλημα). Που λέτε λοιπόν, πριν κάποιο διάστημα (δενθυμάμαι ακριβώς, περίπου ένα μήνα) τηλεφωνούν κλασικά, φανταστική προσφορά vdsl κτλ. Λέω παιδιά δεν θέλω, ξαναπαίρνουν με νέα προσφορά λέω να το σκεφτώ. Από την στιγμή που είπα θα το σκεφτώ με έπαιρναν κάθε μέρα τηλ αλλά ώρες που έλειπα από το σπίτι και γενικά κάποιες μέρες ήμουν εκτός. Τώρα που λέτε, σταμάτησαν να παίρνουν, και παρατηρώ εδώ και μια βδομάδα 10 μέρες, πως το ιντερνετ σέρνεται. Σε speedtest έπιανε 23+ Mbps και τώρα πιάνει με το ζόρι 7 και αν... Στην αρχή δεν έδινα σημασία γιατί ήμουν αρκετά εκτός σπιτιού και δεν το χρειαζόμουν, το ΣΚ που το χρειάστηκα συνηδειτοποίησα πόσο χάλια πηγαίνει. Συνεπώς, αναρωτιέμαι εγώ, τυχαίο; Επίσης τι να κάνω να πάρω τηλ 13888 για πρόβλημα; τυχαιο. α.Reboot το ρουτερ.β.σηκωσε χαρακτηριστικα γραμμης.γ.δες μηπως χαλασε κανα splitter κανα φιλτρο ή κανα τηλεφωνικο καλωδιο.την ταχυτητα sync θα την δεις μεσα απο το Web interface και οχι απο speedtest για αρχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα