Markantonis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Σε περίπου έναν μήνα λήγει η συνδρομή μου Cosmote που έχω. Είμαι τελείως απογοητευμένος από τις ταχύτητες Ίντερνετ, αφού πληρώνω για (οκ, έως) 24αρι, και έχω 7, το πολύ 10. Δυο πράγματα σκέφτομαι: ή να πάω σε 30αρι / 50αρι vdsl, ή να αλλάξω γενικά εταιρία. Ποια είναι η άποψή σας κατά την εμπειρία σας από τις υπόλοιπες εταιρίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φεύγω από βοντα για κοσμο : έληξε το συμβόλαιο (2 ετών για 24και κάτι το μήνα) πριν τουλάχιστον 1 χρόνο. από 24 και κάτι λοιπόν (με 24αρα να πιάνω 11, με βονταTV μόνο τα δωρεάν, με δωρεάν αστικά -υπεραστικά , 120 προς κιν) με χρεώναν 38 και κάτι (βέβαια κινητό γυρισμένο από συμβόλαιο - συνεπώς έκπτωση στο σταθερό - σε cu το κινητό, ). όταν αποφασίσαν πριν 2-3 μέρες να στείλουν μήνυμα για προσφορά για ανανέωση συμβολαίου ) "πατήστε στο λινκ να σας καλέσουμε για προσφορά". Η προσφορά λοιπόν "για χαμηλότερη τιμή" ήταν : ό,τι είχα χωρίς ενεργό συμβόλαιο, με τα ίδια ακριβώς χρήματα. Μου κάναν προσφορά το να πληρώνω όσα πληρώνω χωρίς προσφορά !!! σε ερώτηση πως μπορεί να πέσει η τιμή, απάντησαν με αφαίρεση του βονταTV (τα δωρεάν μόνο επαναλαμβάνω), κατά περίπου 2€ !!! "Τίποτα καλύτερο δεν μπορεί να γίνει ? " > "μόνο αυτό αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό αίτημα σε άλλο τμήμα, να σας συνδέσω??" εχθές λοιπόν έκανα ηλεκτρονικά αίτημα στην κόσμο κοσμο vs βοντα 50άρα vs 24άρα "εγγύηση ταχύτητας" vs 11πραγματική 33,κάτι με ηλεκτρονικό λογαρισμό vs 38,κάτι με ηλεκτρονικό λογαριασμό χωρίς TV vs Τα δωρεάν Αφού λοιπόν έλαβαν το αίτημα μεταφοράς, σήμερα απάντησαν με προσφορά. 30άρα vdsl με κάτι πάνω από 20€ το μήνα, χωρίς βονταTV "γιατί είστε χρόνια πελάτης και δεν θέλουμε να φύγετε " "σαν χρόνια πελάτη όμως προχτές μου λέγατε πως το καλύτερο δυνατό είναι τα 38€ με 24άρα στα 11 πραγματικά, αυτό μου έδειξε πόσο με σέβεστε σαν πελάτη και πως με αντιμετωπίζετε. Ή θέλετε να μου πείτε πως δεν υπήρχε αυτή η σύνδεση των 30 μέχρι προχθές?¨ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από SoullessRider 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 9 hours ago, Markantonis said: Σε περίπου έναν μήνα λήγει η συνδρομή μου Cosmote που έχω. Είμαι τελείως απογοητευμένος από τις ταχύτητες Ίντερνετ, αφού πληρώνω για (οκ, έως) 24αρι, και έχω 7, το πολύ 10. Δυο πράγματα σκέφτομαι: ή να πάω σε 30αρι / 50αρι vdsl, ή να αλλάξω γενικά εταιρία. Ποια είναι η άποψή σας κατά την εμπειρία σας από τις υπόλοιπες εταιρίες; vdsl πας.οπου και να πας adsl τα ιδια θα παρεις αφου τον ιδιο χαλκο θα σου δωσουν.οποτε vdsl για να παρεις απο kv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markantonis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, poulinos είπε vdsl πας.οπου και να πας adsl τα ιδια θα παρεις αφου τον ιδιο χαλκο θα σου δωσουν.οποτε vdsl για να παρεις απο kv Τι είναι το kv? Και πόσο οι ταχύτητες vdsl ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Πόσο πιάνουν οι 30 και πόσο οι 50;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 kv= καφάο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tραβα σε vdsl .Σε καμμια περιπτωση δεν θα κανω τον ειδικο σε θεματα ιντερνικων γραμμων αλλα αρκει η εμπειρια σαν χρηστης .Και εγω 6,7 επιανα παλια με το 24 , δηλαδη για γελια, ετρεμα μην πεσει πιο κατω που δεν μπορουσα να δω ουτε video on demand * , και τωρα (προσοχη το μαραφετι που εβαλαν, το κουτι ντε , το καφαο, ειναι στην αλλη ακρη του τετραγωνου ας πουμε) πιανω καμμια 40 + , για επιπλεον κοστος της πλακας (για αυτο που παιρνεις) * Φαντασου να ηθελα να δω netflix 4k οπως κανω τωρα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από bluesattack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Περιπου 28ε εχει το 50αρι vdsl στην βοντα και 29ε εχει το 100αρι η νοβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Vdsl θα έχει σίγουρα το λιγότερο κάτω από 10 από την ταχύτητα που πληρώνεις, εκτός και αν έχεις θέμα καλωδίωσης (είχα εγώ και το έφτιαξα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soter79 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 7:22 ΜΜ, SoullessRider είπε Φεύγω από βοντα για κοσμο : έληξε το συμβόλαιο (2 ετών για 24και κάτι το μήνα) πριν τουλάχιστον 1 χρόνο. από 24 και κάτι λοιπόν (με 24αρα να πιάνω 11, με βονταTV μόνο τα δωρεάν, με δωρεάν αστικά -υπεραστικά , 120 προς κιν) με χρεώναν 38 και κάτι (βέβαια κινητό γυρισμένο από συμβόλαιο - συνεπώς έκπτωση στο σταθερό - σε cu το κινητό, ). όταν αποφασίσαν πριν 2-3 μέρες να στείλουν μήνυμα για προσφορά για ανανέωση συμβολαίου ) "πατήστε στο λινκ να σας καλέσουμε για προσφορά". Η προσφορά λοιπόν "για χαμηλότερη τιμή" ήταν : ό,τι είχα χωρίς ενεργό συμβόλαιο, με τα ίδια ακριβώς χρήματα. Μου κάναν προσφορά το να πληρώνω όσα πληρώνω χωρίς προσφορά !!! σε ερώτηση πως μπορεί να πέσει η τιμή, απάντησαν με αφαίρεση του βονταTV (τα δωρεάν μόνο επαναλαμβάνω), κατά περίπου 2€ !!! "Τίποτα καλύτερο δεν μπορεί να γίνει ? " > "μόνο αυτό αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό αίτημα σε άλλο τμήμα, να σας συνδέσω??" εχθές λοιπόν έκανα ηλεκτρονικά αίτημα στην κόσμο κοσμο vs βοντα 50άρα vs 24άρα "εγγύηση ταχύτητας" vs 11πραγματική 33,κάτι με ηλεκτρονικό λογαρισμό vs 38,κάτι με ηλεκτρονικό λογαριασμό χωρίς TV vs Τα δωρεάν Αφού λοιπόν έλαβαν το αίτημα μεταφοράς, σήμερα απάντησαν με προσφορά. 30άρα vdsl με κάτι πάνω από 20€ το μήνα, χωρίς βονταTV "γιατί είστε χρόνια πελάτης και δεν θέλουμε να φύγετε " "σαν χρόνια πελάτη όμως προχτές μου λέγατε πως το καλύτερο δυνατό είναι τα 38€ με 24άρα στα 11 πραγματικά, αυτό μου έδειξε πόσο με σέβεστε σαν πελάτη και πως με αντιμετωπίζετε. Ή θέλετε να μου πείτε πως δεν υπήρχε αυτή η σύνδεση των 30 μέχρι προχθές?¨ κατι παρομοιο συνεβη και σε μενα απο forthnet σε Cosmote νομιζω οτι ειναι πολιτικη ολων των εταιριων στην Ελλαδα να μην σου κανουν καμια βελτιωση συμβολαιου αν δεν φτασει αιτημα αλλαγης παροχου. Πριν απο χρονια η Forthnet ενωθηκε με την NOVA . εκεινο το διαστημα ειχε γινει χαμος με την NOVA να συνδεθεις με πολυ λιγα χρηματα και δωρεαν εξοπλισμο για τους καινουριους συνδρομητες. Πηρα τηλεφωνο τοτε και ειπα οτι λογικα εγω σαν παλιος συνδρομητης θα εχω την ιδια τυχη... αμ δε μου απαντησαν τοτε οτι η προσφορα της ΝΟΒΑ δεν ισχυει για τους παλιους συνδρομητες της Forthnet !!!!!!!!! Μετα απο αρκετα Γαλλικα εκανα αιτημα αλλαγης παροχου και ως εκ θαυματος πηρα την ΝΟΒΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Ναι αλλα τωρα απο οτι διαβαζω την κρατανε χωρις να μαθαινει κανεις οτι αλλαζεις για να μη μπορουν να κανουν αντιπροσφορα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 On 19/10/2019 at 12:40, Markantonis said: Τι είναι το kv? Και πόσο οι ταχύτητες vdsl ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Πόσο πιάνουν οι 30 και πόσο οι 50;; kv= καφαο μαζι με dslam.οτι και να γινει αν εχεις νεες καμπινες θα παιξεις καλυτερα απο οτι σε adsl.και ναι αν δεν ειναι μακρυα η καμπινα μπορεις να παιξεις και 30 και 50 και 100.αρκει να εχεις σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf βεβαια αν το Kv ειναι μακρυα τοτε μπορει να μην πιασεις ουτε τα 20 .οπως και με το adsl ειναι μεχρι 50 μεχρι 30 μεχρι 100 μεχρι 200. ή μπορεί αν εισαι πολυ μακρια απο το Kv να σου πουν οτι τεχνικα δεν γινεται να βαλεις vdsl και να σου δωσουν απλα λιγο καλυτερο adsl απο το Kv Λογω οτι ειναι πιο κοντα. 17 hours ago, soter79 said: κατι παρομοιο συνεβη και σε μενα απο forthnet σε Cosmote νομιζω οτι ειναι πολιτικη ολων των εταιριων στην Ελλαδα να μην σου κανουν καμια βελτιωση συμβολαιου αν δεν φτασει αιτημα αλλαγης παροχου. Πριν απο χρονια η Forthnet ενωθηκε με την NOVA . εκεινο το διαστημα ειχε γινει χαμος με την NOVA να συνδεθεις με πολυ λιγα χρηματα και δωρεαν εξοπλισμο για τους καινουριους συνδρομητες. Πηρα τηλεφωνο τοτε και ειπα οτι λογικα εγω σαν παλιος συνδρομητης θα εχω την ιδια τυχη... αμ δε μου απαντησαν τοτε οτι η προσφορα της ΝΟΒΑ δεν ισχυει για τους παλιους συνδρομητες της Forthnet !!!!!!!!! Μετα απο αρκετα Γαλλικα εκανα αιτημα αλλαγης παροχου και ως εκ θαυματος πηρα την ΝΟΒΑ. isxye ισχυει και θα ισχυει οχι μονο σε παροχους αλλα παντου.οι προσφορες δεν ειναι για τους νεους συνδρομητες και σε καλυτερο πακετο θα σε πανε ή οταν πας να φυγεις ή αν παει να ληξει το συμβολαιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 απο την δικη μου πρωτη και τελευταια εμπειρια με cosmote, να μην! cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 On 27/10/2019 at 15:56, Simon_says said: απο την δικη μου πρωτη και τελευταια εμπειρια με cosmote, να μην! cosmote για ολους τους παροχους θα ακουσεις καλα και ασχημα.απλα και ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ασχετα με την εξυπηρετηση που αλλαζει απο εταιρεια σε εταιρεια τα υπολοιπα ειναι σχεδον τα ιδια.δηλαδη στο vdsl απο Kv οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις απο το Kv που ανηκει σε εναν πχ cosmote και θα παρεις απο τον χαλκο που ανηκει επισης στην Cosmote.απο το ακ για adsl εκει αλλαζει το Dslam αλλα ο χαλκος παραμενει ο ιδιος.μετα βεβαια ειναι και το θεμα εξοπλισμου καποια Modem χ παροχου μπορει να ειναι καλυτερα απο του ψ παροχου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Διορθωστε με αν κανω λαθος για τις DSL ; H nova εχει 6 ρια και fastpath . Ο ote 8 snr κυμαινομενο αλλα κραταει καλυτερα κυκλωματα συνηθως για πελατες του - και τα speedport ειναι καλυτερα συνηθως απο των αλλων . Wind και voda ειναι οτι κατσει σε 10 σκυλο κλειδωμα και πανω απο 12 δυσκολα να δεις . Δηλαδη πας μονο για Vdsl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 13 minutes ago, Mhlogiatros said: Διορθωστε με αν κανω λαθος για τις DSL ; H nova εχει 6 ρια και fastpath . Ο ote 8 snr κυμαινομενο αλλα κραταει καλυτερα κυκλωματα συνηθως για πελατες του - και τα speedport ειναι καλυτερα συνηθως απο των αλλων . Wind και voda ειναι οτι κατσει σε 10 σκυλο κλειδωμα και πανω απο 12 δυσκολα να δεις . Δηλαδη πας μονο για Vdsl Nova 6 margin σε fast kai interleave.οτε 9αρι. το speedport PLUS ειναι ενα Dual band adsl /vdsl modem .και το technicolor 789 οπως και το dga 4130 ειναι Dual band και το dga ειναι και 35b. το zte 288 επισης dual band και νομιζω και 35b. και 35b πρεπει να ειναι και το Speedport plus.τωρα τι ειναι καλυτερο ειναι σχετικο και αναλογως τι χρηση θελει ο καθενας. wind και voda οπως και cyta ειχαν δωσει και 6 αρι Margin.η Hol εδινε default 11 παλια.H cyta κανα 8 αλλα σου εδινε και 6 αμα το ζηταγες.και η Hol μετα σου δινε 6 αλλα μονο σε interleave. αλλιως draytek/asus και ριχνεις το Margin.ισως και σε καποια tp link. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα