vivians Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα , είμαι φοιτήτρια επιστήμης των υλικών και μέχρι στιγμης ξέρω ότι στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα των φαρμάκων και ειδικότερα τα συστήματα χορήγησης (drug delivery systems) . Είμαι στην φάση που πρέπει να αποφασίσω για την διπλωματική μου και το θέμα που θα κάνω εν τέλει είναι ηλεκτρόδια βιοαισθητήρων . Έχει κάποιος εμπείρια να μου πει αν στο μεταπτυιχιακο θα αντιμετοπίσω καποιο πρόβλημα να με δεχτούν εφόσον επιλέξω θέμα φαρμάκων σε άλλο τμήμα ; Το λέω διότι υπάρχει η ιδέα οτι είναι σημαντικό τι έκανες στην διπλωματική αλλά και η άλλη ιδέα οτι δεν παίζει ρόλο απλά αποκτάς μια εμπείρια στο εργαστήριο . Γενικότερα ξέρει κάποιος αν σε άλλα τμήματα δέχονται για μεταπτυχιακούς φοιτήτες επιστήμηςς υλικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Νομιζω αν εχεις καλους λογους να παρακολουθησεις ενα μεταπτυχιακο και μπορεις να τους εξηγησεις κατα την διαρκεια της συνεντευξης τοτε δεν θα εχεις θεμα να σε δεχτουν σε οποιοδηποτε μεταπτυχιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vivians Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, zenwalk23 είπε Νομιζω αν εχεις καλους λογους να παρακολουθησεις ενα μεταπτυχιακο και μπορεις να τους εξηγησεις κατα την διαρκεια της συνεντευξης τοτε δεν θα εχεις θεμα να σε δεχτουν σε οποιοδηποτε μεταπτυχιακο. σε ευχαριστώ πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα