Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, polteris είπε Σοβαρα τωρα ρε φιλε; Κινητο και οδηγηση δεν πανε μαζι!! Ποτό και οδήγηση το θυμόμουν 48 λεπτά πριν, bazzil είπε Ποια η χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού για τον κάτοχο; Απλά και.μονο να δείξουν ότι καινοτομούν η είναι πιο προηγμένο το σύστημα: Επίσης λόγω του solid radar θα ξεκλειδώνει ενώ είναι σε κίνηση και μόλις εντοπίσει το πρόσωπο του χρηστη ακόμα και ενώ η συσκευή βρίσκεται ανάποδα.Επισης θα ξεκλειδώνει η συσκευή ενώ βρίσκεται πάνω στο τραπέζι.
basilis5 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Ποτό και οδήγηση το θυμόμουν Εβαλαν και τα κινητα τωρα.
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε 😂😂 Φάπα-ξάπλα Awards OCT 2019. Σου θυμίζουμε καθόλου τα σχολικά σου χρόνια; Όχι καθόλου Θαύμασε τεχνολογία 3 ώρες πριν, billdanos είπε Καταλάβατε τώρα γιατί δεν αρκεί να έχεις το hardware αλλά πρέπει να είσαι ικανός και στο να το παραμετροποιήσεις σωστά? Έχεις δίκιο,συμφωνώ απόλυτα Pixel 4 vs vs iphone 11 pro Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Deadpool 1
Dellapple Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Το face id ομως ξεκλειδώνει εύκολα πλέον από Δίδυμους 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Deadpool 1 said: Όχι καθόλου Θαύμασε τεχνολογία Έχεις δίκιο,συμφωνώ απόλυτα Pixel 4 vs vs iphone 11 pro Είσαι σε πανικό. Πάρε βαθιές ανάσες και συγκεντρωσου για να μην εκτεθείς περισσότερο! 11 minutes ago, Dellapple said: Το face id ομως ξεκλειδώνει εύκολα πλέον από Δίδυμους Στο είπε ταξιτζής πως είναι εύκολο; Εγώ διάβασα πως ξεκλειδώνει και με Κριούς που έχουν Δίδυμο ωροσκόπο! 1
Q-Taxys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Η επιλογή υπήρχε σε όλα τα leaks πάντως και ήταν επιλογή της Google να τη βγάλει. 1
music_lover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος για τα κινητά της Google, οκ υπάρχει ένα μικρό "ινοβέϊσο" αλλά οι τιμές στον θεό και στα speqs κάτω από top. 2
AtiX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Βρείτε και στείλτε τον υπεύθυνο που ξέχασε να τικάρει για εμφάνιση το "require eyes to be open" στην τελική έκδοση του pixel στον deadpool... Αυτός ξέρει τι να κάνει ακόμα και αν το παίζει άνετος εδώ μέσα...
SaFiS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ειλικρινά έχω κλάψει από τα γέλια. Κρίμα που υπάρχει όριο στα reactions και δεν μπορώ να βάλω μπόλικα "Haha" στις δικαιολογίες των πανικόβλητων. Κύριοι admins, κανά reset παίζει??
svartevarg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Γιατί δεν σκέφτηκαν κάτι σαν τα τεστ που σε κάνει ο οφθαλμίατρος; 47 λεπτά πριν, Dellapple είπε Το face id ομως ξεκλειδώνει εύκολα πλέον από Δίδυμους ή από τον Ethan Hunt. 33 λεπτά πριν, music_lover είπε Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος για τα κινητά της Google, οκ υπάρχει ένα μικρό "ινοβέϊσο" αλλά οι τιμές στον θεό και στα speqs κάτω από top. Είναι αυτό το παρθένο android από μη παρθένα Google. 7 λεπτά πριν, SaFiS είπε Ειλικρινά έχω κλάψει από τα γέλια. Κρίμα που υπάρχει όριο στα reactions και δεν μπορώ να βάλω μπόλικα "Haha" στις δικαιολογίες των πανικόβλητων. Κύριοι admins, κανά reset παίζει?? No way
panagiotis1988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, Hetfield είπε Μπα, τωρα το Face unlock 2 χρονια μετα ειναι καλο ε; Ααα ρε Microsoft, ποσο μπροστα εισαι... Fixed
AntiCambeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μην αγχώνεστε παιδιά, δεν πρόκειται να αγοράσουμε Pixel.Απλά σχολιάζουμε... 😎
Hetfield Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, panagiotis1988 said: Fixed Αλλο η φωτογραφια του προσωπου σου κι αλλο το σκαναρισμα του. Μαθε μπαλιτσα
panagiotis1988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Αλλο η φωτογραφια του προσωπου σου κι αλλο το σκαναρισμα του. Μαθε μπαλιτσα Τι εννοείς; Έχω δοκιμάσει να βάλω φωτο για να ξεκλειδώσω το πάλε ποτέ κινητό μου (lumia 950) και δεν το ξεκλείδωνε...έχεις κάποιο άρθρο να μου υποδείξεις;
CAPgeo1979 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα και τυφλός να είσαι ανοίγει τι να λέμε τώρα... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από CAPgeo1979
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα