ioann1s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 μου ήρθε με mail, αγόρασα μία φορά αλλά γίνεται ακόμα δεκτός. ZLNMRZSH έχει εξτρά τα μεταφορικά 3 1
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω είναι 1+1 δώρο, 2+2 δώρο, κλπ (δώρο/α το φτηνότερο/α) Δε μπαίνει ο κωδικός σε αγορά ενός τεμαχίου --- Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Oscar_Mike
papars Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Παίζει και σε εμένα. Στα 4 χρεώνει μόνο τα 2. Βέβαια έχει 8 ευρώ έξοδα αποστολής. Με άλλα λόγια πάει κάπου €10 το φανελάκι στα 4. Στην προηγούμενη προσφορά είχα πάρει L και μου ήταν οριακά και τα κράτησαν τα κορίτσια της οικογένειας. Τώρα θα πάρω XL. Η ποιότητα είναι αυτή που περιμένει κάποιος από €10 μπλουζάκι, όχι κάτι το ιδιαίτερο - βέβαια είναι κάπως πιο χονδρά από τα απλά φανελάκια. Στα 4 - 5 πλυσίματα πάντως έχουν κρατήσει οι στάμπες - σε άσπρα μπλουζάκια. Τώρα σε μαύρο δεν ξέρω αν θα ξεβάψει γρήγορα.
KapaEpsilon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, papars είπε Παίζει και σε εμένα. Στα 4 χρεώνει μόνο τα 2. Βέβαια έχει 8 ευρώ έξοδα αποστολής. Με άλλα λόγια πάει κάπου €10 το φανελάκι στα 4. Στην προηγούμενη προσφορά είχα πάρει L και μου ήταν οριακά και τα κράτησαν τα κορίτσια της οικογένειας. Τώρα θα πάρω XL. Η ποιότητα είναι αυτή που περιμένει κάποιος από €10 μπλουζάκι, όχι κάτι το ιδιαίτερο - βέβαια είναι κάπως πιο χονδρά από τα απλά φανελάκια. Στα 4 - 5 πλυσίματα πάντως έχουν κρατήσει οι στάμπες - σε άσπρα μπλουζάκια. Τώρα σε μαύρο δεν ξέρω αν θα ξεβάψει γρήγορα. Αξίζει δηλαδή; Η προηγούμενη προσφορά νομίζω ήταν στα 5€ το μπλουζάκι τυχαία σχέδια.
papars Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε Αξίζει δηλαδή; Η προηγούμενη προσφορά νομίζω ήταν στα 5€ το μπλουζάκι τυχαία σχέδια. Στην προηγούμενη προσφορά ήταν €1,88 το μπλουζάκι. Πλήρωσα - τελική €11,27 για έξι μπλουζάκια. Βέβαια τα σχέδια ήταν για πιτσιρίκια και έγιναν πιτζάμες.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Κων/νοςοMegas είπε Από που στέλνει; Θέμα τελωνείου; Ιρλανδία. Κανένα θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα