Προς το περιεχόμενο

qwertee.com 50% code

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ήρθε με mail, αγόρασα μία φορά αλλά γίνεται ακόμα δεκτός.

ZLNMRZSH

έχει εξτρά τα μεταφορικά

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω είναι 1+1 δώρο, 2+2 δώρο, κλπ (δώρο/α το φτηνότερο/α)

Δε μπαίνει ο κωδικός σε αγορά ενός τεμαχίου

---

1415318969_Qwertee2.png.aa5e77e45b779a01753c3f4fa9e1c65f.png

Qwertee.png.1823ef4742794285a0050ebf6b792c67.png

1450362437_Qwertee3.png.e43554f40aa839a30ba36e906d2932af.png

Επεξ/σία από Oscar_Mike
Δημοσ.

Παίζει και σε εμένα. Στα 4 χρεώνει μόνο τα 2.  Βέβαια έχει 8 ευρώ έξοδα αποστολής.  Με άλλα λόγια πάει κάπου €10 το φανελάκι στα 4.

Στην προηγούμενη προσφορά είχα πάρει L και μου ήταν οριακά και τα κράτησαν τα κορίτσια της οικογένειας.  Τώρα θα πάρω XL.   Η ποιότητα είναι αυτή που περιμένει κάποιος από €10 μπλουζάκι, όχι κάτι το ιδιαίτερο - βέβαια είναι κάπως πιο χονδρά από τα απλά φανελάκια.  Στα 4 - 5 πλυσίματα πάντως έχουν κρατήσει οι στάμπες - σε άσπρα μπλουζάκια.  Τώρα σε μαύρο δεν ξέρω αν θα ξεβάψει γρήγορα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, papars είπε

Παίζει και σε εμένα. Στα 4 χρεώνει μόνο τα 2.  Βέβαια έχει 8 ευρώ έξοδα αποστολής.  Με άλλα λόγια πάει κάπου €10 το φανελάκι στα 4.

Στην προηγούμενη προσφορά είχα πάρει L και μου ήταν οριακά και τα κράτησαν τα κορίτσια της οικογένειας.  Τώρα θα πάρω XL.   Η ποιότητα είναι αυτή που περιμένει κάποιος από €10 μπλουζάκι, όχι κάτι το ιδιαίτερο - βέβαια είναι κάπως πιο χονδρά από τα απλά φανελάκια.  Στα 4 - 5 πλυσίματα πάντως έχουν κρατήσει οι στάμπες - σε άσπρα μπλουζάκια.  Τώρα σε μαύρο δεν ξέρω αν θα ξεβάψει γρήγορα.

Αξίζει δηλαδή; Η προηγούμενη προσφορά νομίζω ήταν στα 5€ το μπλουζάκι τυχαία σχέδια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε

Αξίζει δηλαδή; Η προηγούμενη προσφορά νομίζω ήταν στα 5€ το μπλουζάκι τυχαία σχέδια.

Στην προηγούμενη προσφορά ήταν €1,88 το μπλουζάκι.  Πλήρωσα - τελική €11,27 για έξι μπλουζάκια.  Βέβαια τα σχέδια ήταν για πιτσιρίκια και έγιναν πιτζάμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...