nefos78 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Άλλο κινητό της Motorola ήταν το σύμβολο ... Motorola StarTAC !!!!!!!!!! Πάντως αν πέσει η τιμή το RAZR 2019 θα προκαλέσει ενδιαφέρον σε πολλούς ... την θεωρώ ως μια από τις περισσότερο πετυχημένες διαφημίσεις και φυσικά και για το προϊόν το οποίο διαφημίζει. Κατά τα άλλα όντως συμφωνώ πως αυτή είναι μια σωστή υλοποίηση " αναδιπλούμενου smartphone " και όχι " αναδιπλούμενου phablet " αρκεί βέβαια να μην έχει τα γνωστά θεματάκια του τύπου μην το ανοίγετε έτσι, μη το πιάνεται από εδώ. Τέλος αν πραγματικά στο άνοιγμά του γίνεται όντως μια flat οθόνη χωρίς σημάδια στη μέση του, θα είναι απόλυτα πετυχημένο. 2
afantos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Λέω, πω ρε φίλε αναμνήσεις και καινοτομία, nice.... μετά βλέπω τη τιμή....
sikla Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε H Motorola δεν είναι τυχαία εταιρεία στον χώρο..Όταν λανσάρεις ένα νέο προιόν το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group πελατών έχεις και αντίστοιχη τιμή.. Σιγουρα δεν πάει να πλησιάσει τους gamers με αυτήν την συσκευή ή αυτούς που είναι όλη την ώρα για σελφι και στα σοσιαλ.... Σορρυ, αλλα το μονο που μου εχει δειξει τα τελευταια χρονια κατα την γνωμη μου... ειναι πως οδευει προς το "τυχαια"... Το οτι στοχευει ενα target group συγκεκριμενο....δεν λεει και πολλα, γιατι απο τα λιγα που βλεπω, στοχευει ενα group: high income - very high income, να μην τους νοιαζουν τα specs, να τους ενδιαφερει το ιδιαιτερο και διαφορετικο gadget, ισως Nostalgia Lovers or freaks,? One handed δεν ειναι για κανεναν λογο γιατι θα το ανοιξεις να το δουλεψεις, και οτιδηποτε πανω απο τις 4.3' θελει 2 χερια συνηθως. Και συνηθως οι niche αγορες - τεχνικες προωθησης δεν βγαινουν σε καλο.. τουλαχιστον σε αυτον τον χωρο. Κατι αλλο δεν βρισκω και δεν ξερω αν και η Μοτορολα θα το βρει αυτο το group με τετοιο ανταγωνισμο. Ωστοσο θα ξαναπω ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο, αλλα χανει σε πολυ βασικα στοιχεια και η τιμη δεν βοηθαει καθολου νομιζω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από sikla
menos.gavras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ποτε θα καταλαβετε μερικοι οτι δεν ειναι ολα για ολους;, μαλλον ΠΟΤΕ 😡
Dts_Dimensions Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, sikla είπε Σορρυ, αλλα το μονο που μου εχει δειξει τα τελευταια χρονια κατα την γνωμη μου... ειναι πως οδευει προς το "τυχαια"... Το οτι στοχευει ενα target group συγκεκριμενο....δεν λεει και πολλα, γιατι απο τα λιγα που βλεπω, στοχευει ενα group: high income - very high income, να μην τους νοιαζουν τα specs, να τους ενδιαφερει το ιδιαιτερο και διαφορετικο gadget, ισως Nostalgia Lovers or freaks,? One handed δεν ειναι για κανεναν λογο γιατι θα το ανοιξεις να το δουλεψεις, και οτιδηποτε πανω απο τις 4.3' θελει 2 χερια συνηθως. Και συνηθως οι niche αγορες - τεχνικες προωθησης δεν βγαινουν σε καλο.. τουλαχιστον σε αυτον τον χωρο. Κατι αλλο δεν βρισκω και δεν ξερω αν και η Μοτορολα θα το βρει αυτο το group με τετοιο ανταγωνισμο. Ωστοσο θα ξαναπω ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο, αλλα χανει σε πολυ βασικα στοιχεια και η τιμη δεν βοηθαει καθολου νομιζω. Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που χάνει?? Η μπαταρία?? Ως γνωστό σε τέτοιο μέγεθος συσκευής foldable μπαταρία μεγάλη δεν χωράει..Επεξεργαστής? Ίσως η επιλογή του να μην είναι τυχαία και να ήταν το καλύτερο δυνατό από θέματα performance & energy consumption..Ίσως γιατί ένας SD855 θα ξεζούμιζε την μπαταρία στον μισό χρόνο...Μνήμες ή αποθηκευτικός χώρος?? 4/64 είναι και το Redmi Note 5 και δεν κολάει πουθενά..(Επαναλαμβάνω δεν μιλάμε για παιχνίδια) Που και για παιχνίδια να μιλούσαμε, το συγκεκριμένο κινητό το έχω δώσει στον 6χρονο γιο μου ο οποίος δεν κάνει κάτι άλλο από το να παίζει παιχνίδια και με υποδεέστερο επεξεργαστή.. Γιατί στοχεύει σε very high income?? Η apple or Samsung στοχεύουν χαμηλά ή μήπως είναι Value for money επιλογές?? What a load of BULLSHIT !!! -->VFM είναι αυτός που σου δίνει τα περισσότερα στην καλύτερη τιμή της αγοράς... Σε ότι έχουμε δει μεχρι σήμερα -->foldable<-- είναι ότι καλύτερο έχει βγεί.. Διάλογο κάνουμε έτσι, PEACE!
deafman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ποιος εκανε φλιπ τρικ με τετοια κινητα που πεταγες το κινητο αερα με γρηγορο σπιν και ανοιγε το καπακι στον αερα? Καποιοι ξερουν τι λεω. Μονο κ μονο για να ξαναζησω αυτη τη δυνατοτητα χαιρομαι που θα βγουν τετοια κινητα. Τα παλια sharp φυσικα εχουν χαλασει ολα εξαιτιας αυτου το κολπου και απο τις σαβουρες που εφαγαν μεχρι να το μαθω.
xristoslet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Για πρωτότυπο μια χαρά είναι. Ας γίνει η αρχή και αν πάει καλά θα συνεχίσουν και οι άλλες εταιρείες. Όταν γίνει mainstream θα δούμε και καλές τιμές. Λησμονω τις εποχές που το κινητό χωρούσε άνετα στην τσέπη. 1
George! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το που το είδα ανοιχτό μου θύμισε έντονα το Samsung omnia hd i8910. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από George!
Homecinemakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιτέλους. Το έχουμε δει εδώ και μήνες και έφτασε η ώρα του. Είναι ότι καλύτερο για συσκευή τέτοιου είδους. Υπερφορητότητα ενώ ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη οθόνη όταν χρειαζόμαστε. Και είναι και... τηλέφωνο, όχι παντόφλα. (όταν πάλι το χρειαζόμαστε ως τηλέφωνο) Αναμένουμε λοιπόν την έλευσή του! Και.... θυμίζει πολύ το θρυλικό startac. Οι παλιοί ξέρουν! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Homecinemakias
sikla Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 6:04 ΜΜ, Dts_Dimensions είπε Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που χάνει?? Η μπαταρία?? Ως γνωστό σε τέτοιο μέγεθος συσκευής foldable μπαταρία μεγάλη δεν χωράει..Επεξεργαστής? Ίσως η επιλογή του να μην είναι τυχαία και να ήταν το καλύτερο δυνατό από θέματα performance & energy consumption..Ίσως γιατί ένας SD855 θα ξεζούμιζε την μπαταρία στον μισό χρόνο...Μνήμες ή αποθηκευτικός χώρος?? 4/64 είναι και το Redmi Note 5 και δεν κολάει πουθενά..(Επαναλαμβάνω δεν μιλάμε για παιχνίδια) Που και για παιχνίδια να μιλούσαμε, το συγκεκριμένο κινητό το έχω δώσει στον 6χρονο γιο μου ο οποίος δεν κάνει κάτι άλλο από το να παίζει παιχνίδια και με υποδεέστερο επεξεργαστή.. Γιατί στοχεύει σε very high income?? Η apple or Samsung στοχεύουν χαμηλά ή μήπως είναι Value for money επιλογές?? What a load of BULLSHIT !!! -->VFM είναι αυτός που σου δίνει τα περισσότερα στην καλύτερη τιμή της αγοράς... Σε ότι έχουμε δει μεχρι σήμερα -->foldable<-- είναι ότι καλύτερο έχει βγεί.. Διάλογο κάνουμε έτσι, PEACE! Χάνει σε βασικά χαρακτηριστικά , ωστόσο δεν τα έχουμε όλα, αλλά ακόμα και τα αυτά που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα είναι πολύ υψηλά το κόστος , και φυσικά όταν τα περισσότερα high end τηλέφωνα κοστίζουν από 900-1200 τα οποία κ αυτά στοχεύουν σε High income (είπα high και very high). Το ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα βάζουμε 48 δοσεις για ένα iPhone .. αυτό είναι άλλη κουβέντα , το basic target όμως είναι high income γιατί μιλάμε για τα πιο ακριβά τηλέφωνα της κατηγορίας. Ξανά λέω, η τιμή μόνο λόγω της τεχνολογίας δικαιολογείται... τα χαρακτηριστικά του είναι χαρακτηριστικά ενός mid - end android και όταν μιλάμε για Android τα νούμερα μετράνε δυστυχώς. ωστοσο ξανά λέω... μου αρέσει πολύ και θα ήθελα πολύ να το δουλέψω. την γνώμη μου λέω καθαρά φυσικά. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από sikla
infamousjohn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρε φουκαρα....48 δόσεις! Το λέει και η διαφήμιση της cosmote /What's up! Ζήσε, λέει , το όνειρο και δείχνει να δουλεύουν πιτσοκουταδες για να πάνε να βγάλουν μια σελφι στην παραλία... Φοβερό όνειρο!!! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από infamousjohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα