voltmod Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Φήμες για το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola κυκλοφορούν στο Internet εδώ και αρκετούς μήνες αλλά από ότι φαίνεται θα επιβεβαιωθούν σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα. Η Motorola απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ. Στις προσκλήσεις που απέστειλε η θυγατρική της Lenovo, συμπεριλαμβανόταν και ένα GIF που δείχνει τον μηχανισμό αναδίπλωσης ενός κλασικού RAZR να δίνει την θέση του σε έναν νεότερου τύπου που θα χρησιμοποιείται στη σύγχρονη έκδοση της συσκευής που κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει εύκαμπτη, αναδιπλούμενη οθόνη. Στην πρόσκληση επίσης συμπεριλαμβάνεται η φράση «You’re going to flip» και στο κείμενο που την συνοδεύει η εταιρεία λέει πως στην εκδήλωση στις 13 Νοεμβρίου θα γίνει το «highly anticipated unveiling of a reinvented icon». Το RAZR 2019 αναμένεται να διαθέτει δύο οθόνες –μία αναδιπλούμενη εσωτερική και μία μικρότερη εξωτερική για ειδοποιήσεις και βασικές λειτουργίες- και φημολογείται ότι στο εσωτερικό του θα ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 710 SoC σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Η μπαταρία αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 2730mAh. Η συσκευή λέγεται επίσης ότι θα κοστίζει περίπου $1500. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sd710 με 4/64Gb 2730mAh=1500$?😂😂😂 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Deadpool 1 3
Δημοφιλής ανάρτηση foxgre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Η πιο σωστή υλοποίηση κατά τη δική μου γνώμη πάντα, σχετικά με τις αναδιπλούμενες οθόνες. Μικρό σε μέγεθος, ιδανική η εξωτερική οθόνη για να μην κάνεις άσκοπα ανοιγοκλεισίματα μιας και είναι σίγουρο ότι θα έχει "κάποιο" όριο ζωής ΑΛΛΑ πολύ κακά specs και μπαταρία σε υψηλή τιμή (innovation γαρ). Φαντάζομαι για την ώρα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πολύ όμορφο πάντως, μπράβο! 29 2
AristidisZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, foxgre είπε Η πιο σωστή υλοποίηση κατά τη δική μου γνώμη πάντα, σχετικά με τις αναδιπλούμενες οθόνες. Μικρό σε μέγεθος, ιδανική η εξωτερική οθόνη για να μην κάνεις άσκοπα ανοιγοκλεισίματα μιας και είναι σίγουρο ότι θα έχει "κάποιο" όριο ζωής ΑΛΛΑ πολύ κακά specs και μπαταρία σε υψηλή τιμή (innovation γαρ). Φαντάζομαι για την ώρα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πολύ όμορφο πάντως, μπράβο! Έτσι ακριβώς... Ας κυκλοφορήσει και η βελτίωση της υλοποίησης θα έρθει συν τω χρόνω
ZaChris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 καποτε πρεπει να ξεπερασει η motorola την επιτυχια του razr και να δουλεψει πανω σε κατι καινουριο.. 3 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ZaChris είπε καποτε πρεπει να ξεπερασει η motorola την επιτυχια του razr και να δουλεψει πανω σε κατι καινουριο.. Δεν το ξεπέρασε ποτέ και αυτή ήταν η καταστροφή της 47 λεπτά πριν, foxgre είπε Η πιο σωστή υλοποίηση κατά τη δική μου γνώμη πάντα, σχετικά με τις αναδιπλούμενες οθόνες. Μικρό σε μέγεθος, ιδανική η εξωτερική οθόνη για να μην κάνεις άσκοπα ανοιγοκλεισίματα μιας και είναι σίγουρο ότι θα έχει "κάποιο" όριο ζωής ΑΛΛΑ πολύ κακά specs και μπαταρία σε υψηλή τιμή (innovation γαρ). Φαντάζομαι για την ώρα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πολύ όμορφο πάντως, μπράβο! Όμορφο και πρακτικό λόγω μεγέθους. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Deadpool 1 2
UnlockedEvolution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για "αρπαχτή" μου φαίνεται πάει η Motorola-Lenovo... Σου λέει: ωπ τι παίζει εδώ; Αναδιπλούμενα βλέπω από Samsung με 2000 ευρώ....Δεν βγάζω και εγώ μπας και σωθώ; (Από πότε έχω να ακούσω κάποιον να αγοράσει Lenovo κινητό ούτε που θυμάμαι...) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από UnlockedEvolution
georgerapp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ειναι καλή πατέντα. Ακριβως όπως πρέπει. Μια οθονη με τα βασικά,μικρο για τσέπη και μετα ΜΠΟΥΜ SmartPhone! Οχι smartphone σε tablet . Βολικο σε smartphone . Τα χαρακτηριστικά και η τιμη είναι μείον . Αλλα σαν ιδεα ......ναι! 6
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα θέλει και αυτό στοργή, αγάπη,φροντίδα και προδερμ στην χρήση όπως το αναδιπλουμενο της Samsung ;;;; χαχαχαχαχα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Zengar Zombolt
coffeex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Το render μου αρέσει αλλά έχω την εντύπωση ότι στο σημείο που "διπλώνει" η οθόνη θα υπάρχει ένα τεράστιο "αυλάκι"... σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξέρουμε.
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλο κινητό της Motorola ήταν το σύμβολο ... Motorola StarTAC !!!!!!!!!! Πάντως αν πέσει η τιμή το RAZR 2019 θα προκαλέσει ενδιαφέρον σε πολλούς ... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από IcemanGr71 3 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, trelos_ είπε 1500?? Γιατι? Θα φοράει 4gb από τις νέες μνήμες LPDDR5 της samsung😎 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Deadpool 1
trelos_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε Θα φοράει 4gb από τις νέες μνήμες LPDDR5 της samsung α εντάξει τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα