M4tR1x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα, διαθέτω το mate 20 pro και είχα βάλει το t-max τζαμακι για προστασία. Το θέμα είναι ότι μου ξεκόλλησε. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο τζαμακι διαφορετικό; Μπορώ να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο t-max μιας και έβαζα πρώτη φορά τζαμακι, αλλά και κάτι διαφορετικό τεσταρισμενο θα είναι ευπρόσδεκτο. Φοράω και spigen θήκη πλάτης. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Για να μην πάρεις πάλι όλο το σετ τότε θες μόνο το τζαμάκι που κάνει γύρω στα 18,50€ . Θα μου πεις τώρα όλο κάνει 23-24€ ,εεε για να μην έχεις την λάμπα δύο φορές. Πάντως πρώτη φορά ακούω να ξεκολλάει.
M4tR1x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Το έβαλα ακριβώς με την οθόνη αλλά έπρεπε να το βάλω κάποια χιλιοστά πιο πάνω διότι η θήκη πίεζε από κάτω και μετά από λίγο σηκώθηκε
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και πήρε αέρα και μετά χέσε μέσα Πολυχρόνη.
M4tR1x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ακριβώς. Τώρα το εχω περάσει από πάνω χωρίς κόλλα χωρίς τπτ μέχρι να πάρω καινούριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα