Προς το περιεχόμενο

Toyota Avensis 2007 1.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Toyota Avensis 2007 1.8 ενός γνωστού μου με χλμ 100.000 πραγματικά και αυτα δουλεμενα στο πολύ χαλαρο και μόνο καλοκαίρι. Τον χρόνο κάνω 17.000 - 20.000 χλμ. Αξίζει σαν αγορά του αυτοκινήτου με την προυπόθεση να του βάλω ένα αξιόπιστο σύστημα υγραερίου και να μην το μετανιώσω πηγαίνονατς στα συνεργεία.????

Θα ήθελα ΑΠΌΨΕΙΣ παιδιών που έχουν το ίδιο αμάξι, τυχόν προβήματα, τι σύστημα βάλανε, σε ποια περιοχή, πολή, εγκαταστάτη, καταναλώσεις και ότιδήποτε μου είναι χρησιμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  πολύ για τον χρονο σας!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εφ, οσον το βαλεις αεριο κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει για την αξιοπιστια.Δεν υπαρχει αξιοπιστη μετατροπη.Ειδικα αεριου, που εκτος απο το συστημα παιζει ρολο και ο εγκαταστατης.

Δημοσ.

Έχει ο αδερφός μου το ίδιο (αλλά για χρονολογία ακριβώς δε θυμάμαι, ~2 χρόνια του ´7) και συμφέρει .

Αποσβεση έχει κάνει γύρω στα 3000€ μέχρι τώρα .

Φροντίδα ιδιαίτερη δε θέλει . Δηλαδή τακτικά service , έλεγχο και να μη το ζορίζεις όταν το δουλεύεις με αέριο .

Κιτ δε θυμάμαι ,αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που σίγουρα υπάρχει καλύτερο . Πάντως είναι επώνυμο ,νομίζω BRC.

Ο εγκαταστάτης παίζει μεγάλο ρόλο να σου κάνει καλή ρύθμιση .

Ελπιζω να βοήθησα κάπως , απλά δεν είναι δικό μου το αμάξι να σου πω τρελές λεπτομέρειες !

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Johnies76mix είπε

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Toyota Avensis 2007 1.8 ενός γνωστού μου με χλμ 100.000 πραγματικά και αυτα δουλεμενα στο πολύ χαλαρο και μόνο καλοκαίρι. Τον χρόνο κάνω 17.000 - 20.000 χλμ. Αξίζει σαν αγορά του αυτοκινήτου με την προυπόθεση να του βάλω ένα αξιόπιστο σύστημα υγραερίου και να μην το μετανιώσω πηγαίνονατς στα συνεργεία.????

Θα ήθελα ΑΠΌΨΕΙΣ παιδιών που έχουν το ίδιο αμάξι, τυχόν προβήματα, τι σύστημα βάλανε, σε ποια περιοχή, πολή, εγκαταστάτη, καταναλώσεις και ότιδήποτε μου είναι χρησιμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  πολύ για τον χρονο σας!!!!!!!!!!!

Θέματα δεν έχω ακούσει να βγάζουν.

Στο θέμα του υγραεριου πρέπει να προσέξεις.

Θέλει μπεκ για γραμμικό ψεκασμο και καλή χαρτογράφηση. 

Ο κινητήρας σου λογικά έχει βαλβίδες με καπελωτα , και θα κάνεις έλεγχο διακενων κάθε 25000-30000 χιλιομετρα.

Εννοείται αφού το πάρεις κάνεις πλήρες Service και το παρακολουθεις , μην τρέξεις και βάλεις υγραεριο.

Είναι κανόνας να δουλεύει άριστα στη βενζίνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...