Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα μια αγγελία στο Facebook για το κινητό που πουλάω. Ένας κύριος μου έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι μπορεί να κάνει μια "εντολή πληρωμής" Όταν πάω στην acs για να στείλω το κινητό,  να μου δώσουν τα λεφτά στο χέρι. Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει τώρα δεν βρήκα κάτι στη σελίδα τους, αλλά σίγουρα το έκαναν παλιά.

Αυτό που σου ζητάει για να το καταλάβεις καλύτερα, είναι μια ας την πούμε «αντίστροφη αντικαταβολή» που εφαρμόζεται κυρίως για δέματα μικρού όγκου και βάρους μέχρι 7-8 κιλά.

Θα δώσει εκείνος εντολή να αγοράσει η ACS courier από εσένα το τηλέφωνο που πουλάς (θα σου πληρώσει άμεσα το αντίτιμο) και αυτή με τη σειρά της θα το παραδώσει σε εκείνον και θα την πληρώσει για το αντικείμενο (αν δεν το έχει κάνει ήδη) και για το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας.

Δες εδώ κάτι πιο αναλυτικό.

Δημοσ.

Εντολη αγορας λεγεται,το καναμε παλια  στη Γενικη για καθε ηλιθια μ@λ@κια.

Θυμαμαι που ειχα παει για καποιο λογο σε καταστημα bennetton και αγορασα μια γυναικεια ( φυσικα ) μπλουζα,μετα τη στειλαμε στη διευθυνση του παραληπτη.

Στην περιπτωση του TS δεν ξερω πως διασφαλιζεται ο αγοραστης με κατι τετοιο,αυτα τα θεωρω εντελως ηλιθια,οπως θεωρω και την αντικαταβολη ηλιθια μεθοδο.

Ποιος διασφαλιζει οτι στην εντολη αγορας η συσκευη θα ειναι κομπλε;

Ποιος διασφαλιζει οτι στην αντικαταβολη η συσκευη θα ειναι κομπλε;

Αφου δεν υπαρχει "ελεγχος κατα την παραδοση" οπως εχουμε πει τοσες φορες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...