GiwrgosP- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εχω στη vodafone συμβολαιο αλλους 16 μηνες τουλαχιστον. Τωρα ομως εγινε και η εγκατασταση απο την hcn στην οικοδομη μου και θελω να διακοψω απο vodafone. Ο αριθμος εδω που μενω ειναι στο ονομα του πατερα μου (σπουδαζω Θεσσαλονικη) και εχει αλλη μια συνδεση στο ονομα του στο σπιτι στην πολη μου. Μου ειπαν το πεναλτι διακοπης ειναι 80 ευρω. Αν ζητησω διακοπη στη θεσσαλονικη και την πληρωσω σε 3 μηνες ας πουμε θα υπαρξει κανενα θεμα στον αλλον αριθμο; Καμια πιστωση ας πουμε σε εκεινον τον λογαριασμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Πίστωση για ποιον λόγο; Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές συνδέσεις (άσχετα που ανήκουν στον ίδιο ΑΦΜ) με ανεξάρτητα πακέτα και συμβόλαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 9:38 ΠΜ, jkoukos είπε Πίστωση για ποιον λόγο; Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές συνδέσεις (άσχετα που ανήκουν στον ίδιο ΑΦΜ) με ανεξάρτητα πακέτα και συμβόλαια. Επομενως πρακτικα το προβλημα θα υπαρξει σε περιπτωση επανασυνδεσης της ιδιας διευθυνσης υπο το ιδιο ονομα υποθετω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Τώρα κατάλαβα σε τι πράγμα αναφέρεσαι. Εννοείς χρέωση και όχι πίστωση που έγραψες. Αν το κατάλαβα σωστά, θέλεις να διακόψεις πρόωρα την τωρινή σου σύνδεση και να κάνεις νέα με άλλον πάροχο. Παράλληλα η σύνδεση είναι στο όνομα του πατέρα σου και δεν θέλεις είτε να το μάθει είτε να έχει κάποια χρώση στην δικιά του σύνδεση με τον ίδιο πάροχο. Από την στιγμή που και οι 2 συνδέσεις είναι στο δικό του όνομα (ίδιο ΑΦΜ), είναι απόλυτα φυσικό να τον ενημερώσουν και να ζητήσουν την εξόφληση της πρόωρης διακοπής. Αφήνω απ' έξω το ότι νομικά εσύ δεν μπορείς να κάνεις καμία μεταβολή της σύνδεσης, αφού άλλος είναι ο κάτοχος της γραμμής. Μόνο αυτός έχει τέτοιο δικαίωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Τώρα κατάλαβα σε τι πράγμα αναφέρεσαι. Εννοείς χρέωση και όχι πίστωση που έγραψες. Αν το κατάλαβα σωστά, θέλεις να διακόψεις πρόωρα την τωρινή σου σύνδεση και να κάνεις νέα με άλλον πάροχο. Παράλληλα η σύνδεση είναι στο όνομα του πατέρα σου και δεν θέλεις είτε να το μάθει είτε να έχει κάποια χρώση στην δικιά του σύνδεση με τον ίδιο πάροχο. Από την στιγμή που και οι 2 συνδέσεις είναι στο δικό του όνομα (ίδιο ΑΦΜ), είναι απόλυτα φυσικό να τον ενημερώσουν και να ζητήσουν την εξόφληση της πρόωρης διακοπής. Αφήνω απ' έξω το ότι νομικά εσύ δεν μπορείς να κάνεις καμία μεταβολή της σύνδεσης, αφού άλλος είναι ο κάτοχος της γραμμής. Μόνο αυτός έχει τέτοιο δικαίωμα Όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα να το μάθει, προφανώς ξέρει τι παίζει και κοιτάμε να δούμε αν πιστώνεται το τέλος διακοπής στον άλλο λογαριασμό που θα μείνει ενεργός. Ουσιαστικά σκεφτόμουν να το πλήρωνα σε κάνα 3μηνο με λεφτά που θα μάζευα ξέρω γω για να μην τα επιβαρυνθει άμεσα ο πατέρας μου. Δε με ενδιαφέρει δηλαδή να μας έρχεται μήνυμα κάθε μήνα ότι πρέπει να πληρώσουμε το τέλος διακοπής αρκεί να μένει η άλλη σύνδεση ενεργή (από τη στιγμή που θα εξοφλουμε εκείνον τον λογαριασμό) καθώς απλά θα πληρωθεί αργότερα. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την άλλη γραμμή. Μπορείς να πηγαίνεις κάθε μήνα σε κατάστημα και να πληρώνεις το ποσό που αντέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, jkoukos είπε Όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την άλλη γραμμή. Μπορείς να πηγαίνεις κάθε μήνα σε κατάστημα και να πληρώνεις το ποσό που αντέχεις. Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ifigeneia77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 11:28 ΜΜ, GiwrgosP- είπε Εχω στη vodafone συμβολαιο αλλους 16 μηνες τουλαχιστον. Τωρα ομως εγινε και η εγκατασταση απο την hcn στην οικοδομη μου και θελω να διακοψω απο vodafone. Ο αριθμος εδω που μενω ειναι στο ονομα του πατερα μου (σπουδαζω Θεσσαλονικη) και εχει αλλη μια συνδεση στο ονομα του στο σπιτι στην πολη μου. Μου ειπαν το πεναλτι διακοπης ειναι 80 ευρω. Αν ζητησω διακοπη στη θεσσαλονικη και την πληρωσω σε 3 μηνες ας πουμε θα υπαρξει κανενα θεμα στον αλλον αριθμο; Καμια πιστωση ας πουμε σε εκεινον τον λογαριασμο; καλησπερα. θεμα πιστωσης προφανως κ δεν τιθεται... θεμα τιμολογησης προστιμου λογω προωρης διακοπης στο συμβολαιο που θες να διακοψεις εννοειται οτι θα υπαρξει... Το αν θα επηρεαστει το αλλο νουμερο του μπαμπα σου λογω καθυστερησης αποπληρωμης του αριθμου που διακοπτεις εξαρταται απο το αν οι δυο λογαριασμοι ερχονται μαζι.. Αν αφησεις απληρωτο το δικο σου κ ειναι σε κοινο μητρωο με το κανονικο νουμερο του μπαμπα σου, θα επηρεαστει κ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ifigeneia77 είπε καλησπερα. θεμα πιστωσης προφανως κ δεν τιθεται... θεμα τιμολογησης προστιμου λογω προωρης διακοπης στο συμβολαιο που θες να διακοψεις εννοειται οτι θα υπαρξει... Το αν θα επηρεαστει το αλλο νουμερο του μπαμπα σου λογω καθυστερησης αποπληρωμης του αριθμου που διακοπτεις εξαρταται απο το αν οι δυο λογαριασμοι ερχονται μαζι.. Αν αφησεις απληρωτο το δικο σου κ ειναι σε κοινο μητρωο με το κανονικο νουμερο του μπαμπα σου, θα επηρεαστει κ αυτο. Οχι ειναι ξεχωριστοι λογαριασμοι. Αρα λιγο πολυ ισχυει ο,τι ισχυει και στην περιπτωση που αργουμε να πληρωσουμε τον εναν και κοβεται μονο εκεινο το ιντερνετ/τηλεφωνο ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ifigeneia77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GiwrgosP- είπε Οχι ειναι ξεχωριστοι λογαριασμοι. Αρα λιγο πολυ ισχυει ο,τι ισχυει και στην περιπτωση που αργουμε να πληρωσουμε τον εναν και κοβεται μονο εκεινο το ιντερνετ/τηλεφωνο ας πουμε. ακριβως. αν ειναι ξεχωριστοι λογαριασμοι εισαι οκ. βγαινει το προστιμο για το δικο σου, το αποπληρωνεις εντος ευλογου διαστηματος (πχ 6 μηνο) για να μη σε ζαλιζουν απο εισπραχτικες εταιριες κ εισαι μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα