tz3s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια, εκανα την αναβαθμιση στο πσ μου και εβαλα την νεα motherboard-ram-cpu στο πσ μου. Πρωτη φορα εκανα κατι τετοιο, τελικα τα καταφερα! Το προβλημα (κατι που παντα εχω μετα απο οποιαδηποτε αλλαγη, αλλα παντα ελυνα) ειναι οτι δεν παιρνω ηχο και απο τα 5 ηχεια + γουφερ. Κατεβασα τον Realtec driver, εχω την επιλογη 5.1 στο συστημα, αλλα παλι τιποτα... Εδω να σας πω πως στην νεα μητρικη δεν εχω 5 υποδοχες για τα καλωδια του ηχειου... Εχει μονο 3. Ροζ( mic) - πρασινη (out) - μπλε (in). Τα καλωδια που εχω ειναι Μαυρο-Πρασινο-Ροζ. Θα χρειαστω μια απλη 5,1 καρτα ηχου? Μπορει κανεις να με βοηθησει σε αυτο? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από tz3s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ποια μητρική είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, micos000 είπε Ποια μητρική είναι; Gigabyte x570 gaming. Αποτι βρήκα online, έχει ήχο μέχρι 5.1.. αλλα και παλι, με αυτες τις 3 υποδοχες? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από tz3s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Όταν έχει 3 υποδοχές συνήθως ρυθμίζονται οι in και mic μέσα από το control panel της κάρτας ήχου ώστε να δουλεύουν σαν sub και side. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Όταν συνδέεις τα καλώδια, δεν σου βγάζει μήνυμα η Realtek οτι συνδέθηκε το τάδε καλώδιο στην τάδε υποδοχή, και απο κάτω σου δίνει ενα drop down menu με τις επιλογές του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με μια ματιά στο manual της μητρικής Στο site της μητρικής υπάρχει και ο Audio Driver για να κάνεις το configuration. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από RcManiac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, donblunts είπε Όταν συνδέεις τα καλώδια, δεν σου βγάζει μήνυμα η Realtek οτι συνδέθηκε το τάδε καλώδιο στην τάδε υποδοχή, και απο κάτω σου δίνει ενα drop down menu με τις επιλογές του? Δεν μου βγαζει καμια ειδοποιηση... 1 ώρα πριν, RcManiac είπε Με μια ματιά στο manual της μητρικής Στο site της μητρικής υπάρχει και ο Audio Driver για να κάνεις το configuration. Σημερα το πρωι βρηκα τους drivers απο το σαιτ της μητρικης... Θα δοκιμασω και αυτους. Το manual εδω θα το κοιταξω λιγο καλυτερα μετα σπιτι, αφου κατεβασω και αυτο τον driver. Βρηκα επισης ενα βιντεο με το VIA HD audio deck, που το ειχα ξεχασει εντελως. Αμα το βρω και το κατεβασω, και απο εκει θα μπορω να αλλαξω την ρυθμιση της καθε υποδοχης. Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια, θα εχω update αμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Κατεβασα τον driver, και καταφερα να το φτιαξω! Θενκς και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 11:16 ΜΜ, tz3s είπε Κατεβασα τον Realtec driver, εχω την επιλογη 5.1 στο συστημα, αλλα παλι τιποτα... Αυτό που έγραψες στην αρχή τι ήταν; Από την realtek κατέβασες τους drivers; Γενικά, αν θέλεις τις έξτρα λειτουργίες που έχουν οι μητρικές θα πρέπει να κατεβάσεις τους οδηγούς από το επίσημο site. Οι γενικοί drivers όπως αυτοί της realtek είναι μόνο για να δουλεύει το εξάρτημα με τις βασικές του λειτουργίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό που έγραψες στην αρχή τι ήταν; Από την realtek κατέβασες τους drivers; Γενικά, αν θέλεις τις έξτρα λειτουργίες που έχουν οι μητρικές θα πρέπει να κατεβάσεις τους οδηγούς από το επίσημο site. Οι γενικοί drivers όπως αυτοί της realtek είναι μόνο για να δουλεύει το εξάρτημα με τις βασικές του λειτουργίες. Οχι, δεν ειχα σκεφτει οτι η καθε μητρικη εχει συγκεκριμενους drivers ηχου.. Το ειχα κατεβασει απο το σαιτ της realtek αρχικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι drivers είναι συνήθως οι ίδιοι και μπορεί του κατασκευαστή να είναι και παλαιότεροι. Το θέμα όμως είναι ότι ο κατασκευαστής μπορεί να προσαρμόσει τους οδηγούς για συγκεκριμένες λειτουργίες και να δίνει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται το εξάρτημα με συγκεκριμένο τρόπο. Το καλύτερο είναι να βάζεις για αρχή τα προγράμματα του κατασκευαστή και μετά να βλέπεις για αναβαθμισμένους drivers. Βέβαια, οι κάρτες γραφικών είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Εκεί συνήθως χρησιμοποιούμε τους οδηγούς του κατασκευαστή του chip γιατί αυτοί οι οδηγοί αναβαθμίζονται συνέχεια και δεν μπορεί ο κάθε κατασκευαστής vga να ακολουθεί αυτόν το ρυθμό. Εδώ υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου ο κατασκευαστής δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων οδηγών (π.χ. έτσι έκανε παλαιότερα η asus ή κάποια vaio laptop) και εκεί μένουμε εγκλωβισμένοι με παλιούς drivers και μέχρι το λειτουργικό που υποστηρίζει ο κατασκευαστής. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ankarage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Οι drivers είναι συνήθως οι ίδιοι και μπορεί του κατασκευαστή να είναι και παλαιότεροι. Το θέμα όμως είναι ότι ο κατασκευαστής μπορεί να προσαρμόσει τους οδηγούς για συγκεκριμένες λειτουργίες και να δίνει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται το εξάρτημα με συγκεκριμένο τρόπο. Το καλύτερο είναι να βάζεις για αρχή τα προγράμματα του κατασκευαστή και μετά να βλέπεις για αναβαθμισμένους drivers. Βέβαια, οι κάρτες γραφικών είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Εκεί συνήθως χρησιμοποιούμε τους οδηγούς του κατασκευαστή του chip γιατί αυτοί οι οδηγοί αναβαθμίζονται συνέχεια και δεν μπορεί ο κάθε κατασκευαστής vga να ακολουθεί αυτόν το ρυθμό. Εδώ υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου ο κατασκευαστής δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων οδηγών (π.χ. έτσι έκανε παλαιότερα η asus ή κάποια vaio laptop) και εκεί μένουμε εγκλωβισμένοι με παλιούς drivers και μέχρι το λειτουργικό που υποστηρίζει ο κατασκευαστής. Πας speakers properties,enhancements και κανεις τικ στο speakers fill.Tέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα