Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, gnsX είπε Βλέπουμε τα ίδια δεδομένα και βγάζουμε διαφορετικά συμπερασματα.Θεωρείς το 13% που θεωρεί απόλυτα ότι τα updates δεν του είναι χρήσιμα + το 24% που οκ μωρέ μάλλον σημαντικά είναι.... συντριπτική μειοψηφία. Πουθενά δεν στηρίζεις τα γραφόμενα σου, προσθέτεις το 24% με το 60% για να βγάλεις την συντριπτική πλειοψηφία σου. Αναφέρεις διακαή πόθο των χρηστών, όταν για το 24+13=37% ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αποτελεί διακαή πόθο.(εκτός κ αν αλλάξουμε το τι σημαίνει διακαής,ποσιμπολ) Που και πάλι, όλο να το 24% να αφαιρέσουμε αν κ δεν ισχύει. 13% ποσοστό των χρηστών δεν τα θεωρεί κάτι, σε τι αριθμό μεταφράζονται; Αν το 13% των χρηστών του insomnia γράψει στο θέμα, πόσοι θα ναι; Προς τι η γκρίνια άρα για τα σχόλια περί updates? Ο @KoreanW λέει άλλο στο τελευταίο του ποστ, ότι βασίζεται σε προσωπική του εμπειρία η άποψη αυτή, από τα forums που βλέπει. Άλλο αυτό Φυσικά μιλάς για διακαή πόθο των χρηστών όταν έχουν ένα ποσοστό του 60%. Επίσης έχει δίκιο ότι βλέπουμε διαφορετικά τα νούμερα. Ένα 24% λέει ότι μάλλον σημαντικά, ένα 6.5% ότι δεν ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ σημαντικά (είναι σημαντικό δηλαδή αλλά όχι πολύ), ένα 6.5% λέει ότι δεν τα θέλει και ένα 3.5 ότι αναποφάσιστοι. Που το βρήκες το 13% εσύ ξέρεις. Όπως και να χει, επιβεβαιώνει ότι η πλειοψηφία θέλει ( άλλοι διακαώς, οι περισσότεροι, και άλλοι απλά το θέλουν) updates, σε αντίθεση με τα windows. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, kara said: Θα τα βάλω όταν η m$ βγάλει το επόμενο (χειρότερο όπως πάντα) λογισμικό. Καλή τύχη, προς το παρόν αυτο που ξέρουμε είναι ότι δεν υπάρχει επόμενο κι ότι τα Win10 θα τρώνε major updates όπως τώρα, σαν το MacOS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, KoreanW είπε λέω ότι προσωπική μου εμπειρία είναι οι σχολιαστές που δημοσιοποιούν την ασυνέπεια των λεγομένων τους, θα μπορούσε να είναι και η δική σου εμπειρία και δεν είναι δύσκολο το θετικό είναι πάντως ότι όλο και φθίνουν οι χρήστες αυτοί . αλλά δε λέω αυτό μόνο, λέω ότι αντικειμενικά υπάρχει κοινό υποσύνολο στα δύο κοινά που χρησιμοποιούν smartphone και Windows 7 και μπορείς να κάνεις μόνος σου τον υπολογισμό και τη μόνη εικασία που μπορείς να κάνεις αφορά ειδικά στο προφίλ του χρήστη Android/iOS smartphone που έχει το ενδιαφέρον να σχολιάζει στα τεχνολογικά forum . πάντως το ότι υποστηρίζεις πως ο μέσος χρήστης δε γουστάρει να είναι up to date στο smartphone ΟΚ υπάρχει διπλανή είδηση για το απόλυτο δείγμα στα iPhone Να απαντήσω για το τελευταίο μόνο, συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, η ένσταση μου ήταν στο απόλυτο της γραφής, μπορεί να το πιασα λάθος οκ. Όντως υποστηρίζω ότι ο μέσος χρήστης δεν νοιάζεται για τα updates, μπορεί και λόγω άγνοιας. Αν στο Android authority, όπου δεν βρίσκεται ο μέσος χρήστης, το ποσοστό είναι 13%, τότε υπολόγισε που φτάνει αυτό το ποσοστό όταν μπούνε μέσα οι χρήστες που δεν ξέρουν καν το site κ έχουν ένα Instagram κι ένα messenger στο κινητό. Πιο legit από το να δω το θέμα που λες @Retromaniac, αν είναι 60% στο AA, πόσο πιστεύεις ότι θα ναι το ποσοστό αυτό στο σύνολο των χρηστών. Εικασία/αερολογια: Εγώ λέω <50% Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrwtos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Τα τελευταία 4 χρόνια κύριο λειτουργικό manjaro Linux...έχω ξεχάσει τι είναι το φορματ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Windows 95 με ολα τα τελευταια updates παιδια. Πετανε. Τα εχω βαλει εδω και κανα μηνα, πριν ειχα 3.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papavales Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Αυτό ήταν ξεχείλισε το ποτήρι!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι δεν τραβάει ο 486sx και πρέπει να αναβαθμιστούμε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, woopsi είπε Linux παιδιά μου, come to the dark side Εκεί να δεις υποστήριξη στις παλιές LTS ειδικά όσον αφορά τα repositories... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά αυτό που βλέπω από γνωστούς και φίλους με android αλλά και windows pc ειναι ότι νοιάζονται για updates όταν δεν τους λειτουργεί πλεόν όπως παλιά η χ,ψ εφαρμογή που έβαλαν στο κινητό ή στο pc τους ή βλέπουν απο άλλους φίλους και γνωστούς κτλ ότι έχουν μια νέα σουπερ ντουπερ εφαρμογή και θέλουν και αυτοι να την έχουν και τελικά διαπιστώνουν ότι το pc/κινητό τους δεν ανταποκρίνεται σωστά στη νέα τους χρήση. Αλλιως ουτε καν νοιάζονται για το τι τρέχει το κινητο/pc τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Αυτή η συζήτηση περί αναβαθμίσεων μεταξύ Android και Windows είναι αρκετά άτοπη επειδή είναι δυο εντελώς διαφορετικά συστήματα με τις δικές τους χρηστικές ανάγκες και απαιτήσεις. Καταρχήν στο Android είναι μια συσκευή μια κι έξω. Δεν έχει parts να τα συναρμολογείς μεταξύ σου - όπως πριν λίγα χρόνια δοκίμασε νομίζω η LG μια ανάλογη ελκυστική πρόταση που πάτωσε όχι εξαιτίας των καταναλωτών - και ως εκ τούτου εκεί έχεις την απαίτηση από τη Google και τα διάφορα UI να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία χρήσης. Ο υπολογιστής από την άλλη είναι "οικοσύστημα" όπου το κάθε part παραμετροποιείται από τον χρήστη σύμφωνα με τις ανάγκες του και γι αυτό το λόγο είναι φυσικό να είναι πολλοί περισσότεροι οι σκεπτικοί και οι διστακτικοί απέναντι στις αναβαθμίσεις. Δουλεύω σε workstation τα win 7 και σε λάπτοπ τα 10. Ο λόγος που δεν αναβαθμίζω ακόμα τον υπολογιστή - και αναγκαστικά πια θα το κάνω τώρα - είναι η σταθερότητα που μου προσφέρουν στη λειτουργία τους, όπως και πάλαι ποτέ XP, ενώ με τα δεκάρια ακόμα δεν μπορώ να προσαρμοστώ και με εκνευρίζουν ώρες ώρες. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράματα, ξαναλέω, οπότε οι απόψεις σας έχουν να κάνουν καθαρά με τις προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Havik είπε Ναι είναι το μόνο pc που έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά συνέχεια, δεν έχω προβλήματα, το setup τον windows είναι σαν καινούριο, εννοώ δεν αργεί να ξεκινήσει, δεν έχω blue screens, errors κτλ οπότε δεν έχω και λόγο να κάνω format, βεβαία για προστασία χρησιμοποιώ το Comodo (κυρίως λόγο του firewall και του HIPS system monitor που έχει) και sandboxie. κάποια στιγμή ίσως αναγκαστώ να βάλω 10 λόγο DX12 ή αν αναβαθμίσω το CPU σε amd απο τον 2500κ που έχω τώρα. Μέχρι ΚΑΙ στο COMODO, όλα κοινά τα έχουμε. Έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τον εξαναγκασμό να βάλω τα Windows 10 και εγώ. Δυστυχώς δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ τα wireless gamepad XBOX αν δε το κάνω.. και γι' αυτό θα προβώ στο Upgrade σε κάνα διήμερο. Να δω τι θα δω, με μεταφορά από SSD σε SSD NVME και τι θα μου εμφανίσουν 15 περιφερειακά που έχω με Drivers.. να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μέχρι ΚΑΙ στο COMODO, όλα κοινά τα έχουμε. Έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τον εξαναγκασμό να βάλω τα Windows 10 και εγώ. Δυστυχώς δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ τα wireless gamepad XBOX αν δε το κάνω.. και γι' αυτό θα προβώ στο Upgrade σε κάνα διήμερο. Να δω τι θα δω, με μεταφορά από SSD σε SSD NVME και τι θα μου εμφανίσουν 15 περιφερειακά που έχω με Drivers.. να δω.. Του 360 ή ποιο καινούριο; το 360 που ήταν bundle με το receiver του που έχω μου λειτουργεί, είχα περάσει έναν driver σε κάποια φάση αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αν είναι το ίδιο (360) πες να δω αν έχω κρατήσει το setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Havik είπε Του 360 ή ποιο καινούριο; το 360 που ήταν bundle με το receiver του που έχω μου λειτουργεί, είχα περάσει έναν driver σε κάποια φάση αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αν είναι το ίδιο (360) πες να δω αν έχω κρατήσει το setup. Havik το νέο λέω. ΧΒΟΧ ΟΝΕ. Καλά λουλούδια σου έστελνα αν μου έβρισκες λύση, αλλά δεν το βλέπω.. Επίσης αν έβρισκα λύση δε θα έβαζα W10 τα επόμενα 2 έτη, δε μπα να μου βάζαν και παγίδες αντί για security fixes.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Havik το νέο λέω. ΧΒΟΧ ΟΝΕ. Καλά λουλούδια σου έστελνα αν μου έβρισκες λύση, αλλά δεν το βλέπω.. Επίσης αν έβρισκα λύση δε θα έβαζα W10 τα επόμενα 2 έτη, δε μπα να μου βάζαν και παγίδες αντί για security fixes.. Try installing, θυμήθηκα, είχε έρθει ένας φίλος με το χειριστήριο του Xbox one για να παίξουμε local VS και δεν έπαιζε στο pc μου, το συνδέσαμε ενσύρματα με αυτόν τον driver. xb1usb.11059.0.140526x64.msi.7z edit, ένας λόγος που δεν θέλω να κάνω format είναι ότι έχοντας περάσει τόσα προγράμματα και πειράξει όλες τις ρυθμίσεις, σιγά μην θυμάμαι τι έχω πειράξει και άντε να τα ξανά περασεις όλα και να τα ξανά ρυθμίσεις, too much time wasted. edit 2 είναι για 64bit windows 7, αν έχεις 32 πες, το έχω το αρχείο. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex8850 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καμία αναπόληση από τα Windows 98 ρε παιδιά γιατί όχι? Μάλλον γιατί κάποιοι έμαθαν με το ζόρι την " τεχνολογία "? Και κακά τα ψέματα στην Ελλάδα αν είσαι πάνω από 30 και δεν ασχολείσαι έμαθες xp και αν όχι έμαθες windows 7? Μήπως οι μόνες λειτουργίες που κάνετε και βλέπετε χρήσιμες είναι ο browser και το copy paste? Μήπως ακόμα πατάτε run-> msconfig--> services για να απενεργοποιήσετε τα services που τρέχουν στην εκκίνηση? Δοκιμάστε επίσης να μεταφέρετε τον σκληρό σας σε ένα διαφοτερικό hardware να δούμε πιο λειτουργικό έχει περισσότερες πιθανότητες να λειτουργήσει. Γενικά δοκιμάστε να κάνετε καμιά δουλίτσα ακόμα και φορμάτ να δούμε που είναι πιο εύκολο. Ίδιες κουβέντες ίδιο story. Όταν βγήκαν τα 7 ακούγαμε πόσο γαμάτα ήταν τα xp. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ακούμε πόσο γαμάτα ήταν τα 10 σε σχέση με τα επόμενα. Πάντα κάποιοι τελευταίος τροχός της αμάξας. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από alex8850 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Havik είπε Try installing, θυμήθηκα, είχε έρθει ένας φίλος με το χειριστήριο του Xbox one για να παίξουμε local VS και δεν έπαιζε στο pc μου, το συνδέσαμε ενσύρματα με αυτόν τον driver. xb1usb.11059.0.140526x64.msi.7z 1 MB · 1 download edit, ένας λόγος που δεν θέλω να κάνω format είναι ότι έχοντας περάσει τόσα προγράμματα και πειράξει όλες τις ρυθμίσεις, σιγά μην θυμάμαι τι έχω πειράξει και άντε να τα ξανά περασεις όλα και να τα ξανά ρυθμίσεις, too much time wasted. edit 2 είναι για 64bit windows 7, αν έχεις 32 πες, το έχω το αρχείο. Με καλώδιο το έχω καταφέρει. Έχω 4, δεν τα αγόρασα για να κάνω το δωματιάκι μου αραχνοϋφαντουργείο - δεν παλεύεται καθόλου. Το ζήτημα είναι να καταφέρω τον πλήρη driver και να νιώθουν και wirelessly. I feel you bro. Και εγώ το έχω τέρμα customized. Εγώ θα κάνω upgrade, προσπάθεια τουλάχιστον, εσύ γιατί δε κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα