pmav99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) disclaimer: έχω μηδενική εμπειρία με video editing Έχει κανείς εμπειρία με δημιουργία video από screen recordings σε linux? Θέλω να κάνω demonstrate πως κάνεις install και τρέχεις κάτι. Επειδή θα χρειαστεί να εξηγήσω κάποια πράγματα θα ήθελα να μπορώ να κάνω overlay κείμενο πάνω στο βίντεο. Ποιο screen recorder προτείνετε καθώς και πως θα είναι εύκολο να ενώσω τα βίντεο μετά; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από pmav99
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 εφαρμογη για screen-recorde ψαχνεις? εγω το simplescreenrecorder χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενος
GReaperEx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Εγώ χρησιμοποιώ OBS Studio + Shotcut. Πολύ καλά προγράμματα. 2
coffeex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε εφαρμογη για screen-recorde ψαχνεις? εγω το simplescreenrecorder χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενος +1
stefanidisg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 επαναφερω το θεμα , λιγο με τις ρυθμισεις για οσο πιο λιγο χωρο στον σκληρο?
dancer_69 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό έχει να κάνει με την κάθε εφαρμογή και τι ρυθμίσεις υποστηρίζει. Πρόσφατα έψαχνα για κάτι τέτοιο και βρήκα το vokoscreenNg: https://linuxecke.volkoh.de/vokoscreen/vokoscreen.html το οποίο απ' ότι βλέπω έχει καποιες σχετικές ρυθμίσεις για το παραγόμενο βίντεο. 1
stefanidisg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, dancer_69 είπε Αυτό έχει να κάνει με την κάθε εφαρμογή και τι ρυθμίσεις υποστηρίζει. Πρόσφατα έψαχνα για κάτι τέτοιο και βρήκα το vokoscreenNg: https://linuxecke.volkoh.de/vokoscreen/vokoscreen.html το οποίο απ' ότι βλέπω έχει καποιες σχετικές ρυθμίσεις για το παραγόμενο βίντεο. αναφερομαι στο simple screen recorder γιατι με το obs μου πιανει πολυ χωρο και δεν μπορω να βρω την ρυθμιση.
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) για obs γενικά βάλτε CQP και παίξτε με το Level για την ποιότητα/μεγεθος αρχείου όσο πιο χαμηλό τόσο καλύτερα αλλά στο 18-20 είναι μια χαρά και από το 15 περίπου και κάτω δεν νομίζω να δει κανείς διαφορά, απλά χώρος χαραμίζεται σε μη nvidia/amd encoder η επιλογή είναι CRF νομίζω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από warlock9_0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα