Προς το περιεχόμενο

Excel

rouxlas86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Επισυνάπτω ένα excel και η απορία μου είναι η εξής. Στο πρώτο φύλλο έχω 15 καταστήματα. Πχ Συμπληρώνω 1 τεμάχιο για Αγία Παρασκευή και 1 για Γλυφάδα. Θέλω μετά να μου εκτυπώνει το φύλλο ΕΤΙΚΕΤΕΣ μια σελίδα για το κάθε μαγαζί που συμπλήρωσα τεμάχιο. Η απορία μου είναι η εξής. Θα πρέπει να φτίαξω ένα φύλλο για κάθε Κατάστημα και απλά να τα συνδέσω με κάθε κελί που λέει δέματα ή μπορώ με ένα μόνο φύλλο όπως το έχω τώρα να φορτώνει Όνομα και να εκτυπώνει όσες σελίδες χρειάζονται? Δεν είναι πολύ σαφής η ερώτηση, όποιος ξέρει θα προσπαθήσω να το εξηγήσω πιο πολύ ευχαριστώ.

example.xlsx

Δημοσ.

Για κάποιον λόγο δεν μου εμφανίζεται ως excel το αρχείο, κατεβαίνει χωρίς τύπο και δεν ανοίγει.

Αν θέλεις να έχεις 1 μόνο φύλλο, σίγουρα χρειάζεται μακροεντολές για να σου τυπώνει διαφορετικά πράγματα. Ο πιό εύκολος τρόπος θα ήταν όντως να φτιάξεις διαφορετικά φύλλα, και πάλι όμως για να τυπώνει μόνο αυτά που έχουν τεμάχιο, θα χρειάζεται μακροεντολή, αλλιώς με το χέρι επιλέγεις και τυπώνεις..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, v-tidus είπε

Για κάποιον λόγο δεν μου εμφανίζεται ως excel το αρχείο, κατεβαίνει χωρίς τύπο και δεν ανοίγει.

Αν θέλεις να έχεις 1 μόνο φύλλο, σίγουρα χρειάζεται μακροεντολές για να σου τυπώνει διαφορετικά πράγματα. Ο πιό εύκολος τρόπος θα ήταν όντως να φτιάξεις διαφορετικά φύλλα, και πάλι όμως για να τυπώνει μόνο αυτά που έχουν τεμάχιο, θα χρειάζεται μακροεντολή, αλλιώς με το χέρι επιλέγεις και τυπώνεις..

Πήγαινε στην ονομασία του αρχείου, σβήσε όλα μετά το xls και βάλε τελεία πριν και θα ανοίξει.

Στα του αρχείου, γίνεται (με απλοϊκό τρόπο) αυτό που θέλει ο φίλος αν τα βάλει όλα με συναρτήσεις και μορφοποίηση υπό όρους. Ουσιαστικά μπορεί να παραθέσει πολλές φορές το πλαίσιο που θέλει να τυπώνει και αυτό να επαναλαμβάνεται ανάλογα τις τοποθεσίες που θα ορίζει. Φτιάχνει εξ αρχής και την μορφοποίηση εκτύπωσης και έτοιμο.

Διαφορετικά θέλει vba οπότε φεύγουμε από το απλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρόκειται για ρεαλιστική εφαρμογή μεταφορικής εταιρίας, καλό θα ήταν να αναπτυχθεί στην Access, όμως, όπως ήδη ειπώθηκε, με λίγες συναρτήσεις, ένα δυναμικό όνομα για την περιοχή εκτύπωσης και ελάχιστο κώδικα VBA --γίνεται και στο Excel, γρήγορα και βρόμικα.

Περισσότερα στο συνημμένο.

Labels.xls

Επεξ/σία από MastroGiannis
  • Like 1
Δημοσ.

Το Excel είναι απλώς για να γράφεις κάτι στο χαλαρό και να το εκτυπώνεις...αν θες λειτουργικότητα θες Access να έχεις φόρμα να καταχωρείς τα δεδομένα σου και να σου βγάζει report Που θα το εκτυπώνεις/στέλνεις με email

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να ρωτήσω πως γίνεται η σύμπτυξη πολλών σελίδων σε αρχεια Excel και θέλω να τα έχω όλα σε ένα αρχείο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος κώδικας vba.....

Η πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...