stelios_2809 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Έχω συνδέσει το προσωπικό μου email στο phone μέσω της εφαρμογής. Το κινητό τρέχει ios 12. Προσπάθησα να μπω από το λάπτοπ αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό. Πως μπορώ να τον ανακτήσω ? Στο κινητό δουλεύει κανονικά (κάνει login) , στο web δεν μπορώ να μπω ούτε να κάνω ανάκτηση καθώς τα στοιχεία που έχω δώσει είναι πολύ παλιά και δεν ισχύουν πια. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, stelios_2809 είπε Καλησπέρα, Έχω συνδέσει το προσωπικό μου email στο phone μέσω της εφαρμογής. Το κινητό τρέχει ios 12. Προσπάθησα να μπω από το λάπτοπ αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό. Πως μπορώ να τον ανακτήσω ? Στο κινητό δουλεύει κανονικά (κάνει login) , στο web δεν μπορώ να μπω ούτε να κάνω ανάκτηση καθώς τα στοιχεία που έχω δώσει είναι πολύ παλιά και δεν ισχύουν πια. Ευχαριστώ Δεν γίνεται. Αν γινόταν ο οποιοδήποτε που είχε πρόσβαση στο κινητό θα ήξερε και τον κωδικό του icloud. Δηλαδή μπορεί να ξέρει τον εξαψήφιο κωδικό ξεκλειδωματος , αλλά δεν θα μπορέσει να μάθει τον κωδικό icloud αν δεν ξέρει τα στοιχεία που που έχει δώσει ο χρήστης. Μπορείς να μας εξηγήσεις πως τα στοιχεία που έχει δώσει κάποιος δεν ισχύουν πια? Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα