JcD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, exor είπε στατερινγκ το σ10? μαλλον δεν τοχετε δει ποτε απο κοντα .. ειναι το πιο αμεσο γρηγορο τηλ που εχω δει ακομα και απο αιφων Το στατερινκ δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με την ομαλότητα της μετάβασης από την μία κατάσταση στην άλλη. Ναι είναι γρήγορη συσκευή, ιδιαίτερα αν βγάλεις από την μέση τα animations της μετάβασης, στατερινκ όμως έχει ασχέτως της ταχύτητας και είναι ενοχλητικό για ορισμένους. Δουλεύοντας το στην υψηλότερη ανάλυση δε, έχει αρκετά περισσότερο.
exor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, JcD είπε Το στατερινκ δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με την ομαλότητα της μετάβασης από την μία κατάσταση στην άλλη. Ναι είναι γρήγορη συσκευή, ιδιαίτερα αν βγάλεις από την μέση τα animations της μετάβασης, στατερινκ όμως έχει ασχέτως της ταχύτητας και είναι ενοχλητικό για ορισμένους. Δουλεύοντας το στην υψηλότερη ανάλυση δε, έχει αρκετά περισσότερο. με ολο το σεβασμο ειναι τρομερα αμεσο και ΧΩΡΙΣ στατερινγκ .. στατερινγκ εχει σε στιγμες και το iphone 11 φιλε μου το εχω και αυτο το χρησιμοποιησα μια βδομαδα σχεδον και το εχει η συντροφος οπως σου ειπα .. δεν ειναι καθολου ετσι ..το σ10 ειναι τρομερα απροσκοπτο και αμεσο ..χωρις στατερινγκ
TeoRossi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, insomnianoex είπε Μάθε ορθογραφία φιλαράκι. Το βράδι γράφεται και με (υ) πρώτη φορά συναντάς λέξη που γράφεται με δύο τρόπους? Υπάρχει και το αυγό γράφεται και αβγό. Και στο "" άρα η φωτό που ανέβασες είναι κορυφαίες"" Δεν βγαίνει νόημα έχεις στην αρχή ενικό και μετά πας στο πληθυντικο..το μάθημα της ορθογραφίας τι το ήθελες? Κάνε μάθημα γραμματικής εσύ και άσε τους άλλους αλλιώς το η είναι (οι) και το φωτό πρέπει να γίνεις φωτογραφίες* Ελα πες την αλήθεια Σε λένε Γιάνη με ενα ν έτσι....
JcD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, exor είπε με ολο το σεβασμο ειναι τρομερα αμεσο και ΧΩΡΙΣ στατερινγκ .. στατερινγκ εχει σε στιγμες και το iphone 11 φιλε μου το εχω και αυτο το χρησιμοποιησα μια βδομαδα σχεδον και το εχει η συντροφος οπως σου ειπα .. δεν ειναι καθολου ετσι ..το σ10 ειναι τρομερα απροσκοπτο και αμεσο ..χωρις στατερινγκ Αποκλείεται να είδες στο 11άρι και να μην είδες στο galaxy. Τα είχα κι εγώ και τα δύο και παράλληλα για καμιά βδομάδα.
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, JcD είπε Το στατερινκ δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με την ομαλότητα της μετάβασης από την μία κατάσταση στην άλλη. Ναι είναι γρήγορη συσκευή, ιδιαίτερα αν βγάλεις από την μέση τα animations της μετάβασης, στατερινκ όμως έχει ασχέτως της ταχύτητας και είναι ενοχλητικό για ορισμένους. Δουλεύοντας το στην υψηλότερη ανάλυση δε, έχει αρκετά περισσότερο. Ντρεπομαι που το λεω και το ποιο πιθανο ειναι να το ειχες δοκιμασει. Δοκιμασες να μην απενεργοποιησεις τα animation αλλα να τα εχεις στο χ0.5, γιατι στο off κανουν καμμια φορα κατι περιεργες εναλλαγες που μοιαζουν με stuttering. 1
JcD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ντρεπομαι που το λεω και το ποιο πιθανο ειναι να το ειχες δοκιμασει. Δοκιμασες να μην απενεργοποιησεις τα animation αλλα να τα εχεις στο χ0.5, γιατι στο off κανουν καμμια φορα κατι περιεργες εναλλαγες που μοιαζουν με stuttering. Ναι τα έβαλα σε διάφορα νούμερα αυτά. Βασικά στην υψηλή ανάλυση το δικό μου s10 είχε ενίοτε stuttering ακόμα και κατά το scrolling μέσα στα μενού.
kirileman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, JcD είπε Ναι τα έβαλα σε διάφορα νούμερα αυτά. Βασικά στην υψηλή ανάλυση το δικό μου s10 είχε ενίοτε stuttering ακόμα και κατά το scrolling μέσα στα μενού. Όπου και να το βάλεις, δεν το γλυτώνεις. Ομοιοπαθής. 1
georgetsl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η samsung δεν θεωρειται και το αξιοπιστο του προιοντος τα τελευταια ετη εξαλλου....απο τις τηλεορασεις της και τα μονιτορ(δυο εχασα στην εκπνοη της εγγυησης,τυχαιο?) μεχρι ψυγεια ,κλιματιστικα και κινητα ...εχουν θεματακια σοβαρα πλεον ....προσωπικα πιστευω οτι εχει μπει σε αλλη εποχη ως εταιρεια ,αυτη της φθηνοκατασκευης με μεγαλο κερδος ....βεβαια απο τοτε που οι οικονομικοι μανατζερς διευθυνουν γραμμες παραγωγης στο βωμο του χρηματος θυσιαζουν την ποιοτητα ...οτι εχει γινει και με την αυτοκινητοβιομηχανια ,τα ανταλλακτικα να πωλουνται να υπαρχει κερδος ....το ψυγειο και το πλυντηριο των μαναδων μας που κρατησε 20-25 ετη και χαλασε ...αυτα δεν θα τα ξαναδουμε !!! Απο σκασιματα μπαταριων και exynos εχει εμπειρια η samsung !! καλοφαγωτα τα χιλιαρικα που τους(πελατακια) παιρνεις samy !!! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από georgetsl
paliapoli Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 6:40 ΜΜ, insomnianoex είπε Να το διορθώσει που σέρνεται από την μέρα που βγήκε και να διορθώσει κανένα night mode που το redmi 5 plus με night sight k, gcam τραβάει πολύ καλή καλύτερα από s10+ Ντροπή εκεί στην Samsung, παίρνουν τα λεφτά μας εκεί με exynos επεξεργαστή που στα γραφικά σέρνεται και τα τρώει απο Snapdragon κατά 20 δευτερόλεπτα έχουν 200% κέρδος γτ όλη η συσκευή κατασκευάζεται εξωλοκληρου από την Samsung και δεν λέει να κάνει μια συνεργασία καμερών software με την Google να σαρώσουν τα πάντα. Ουστ, φτωχοί 😂 Εσυ λογικά εχεις και s10 και redmi και τα συγκρινεις και ειναι καλυτερο το redmi5 , εγω που ειχα mi8 64 και εχω τωρα s10+ και εχω αντιθετη αποψη λογικά εχω πρόβλημα... σωστα? Ναι ο snapdragon ειναι παντα και παντου ταχυτερος (1 sec πάνω κάτω) , το κατα 20 sec δεν παιζει μαλλον έχεις κανενα σαπάκι αρχαιο samsung και λες τρέλες) οσο για τις κάμερες εγω το προτιμώ και απο το p30 γιατι ειναι 100% οτι βλεπει το μάτι και εχω αλλάξει 2-3 αναλογα κινητα ακριβά μοντέλα και έχω προσωπική άποψη! εσυ μονο που το συγκρινεις με redmi5 καταλαβαινω τι αποψη έχεις οτι και αν μου πεις.. καθε μερα τα ίδια... Οσα δε φτάνει η αλεπού................ Καλημέρα
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @JcDτετοια να βλεπεις και θα ξαναακουμπησεις πολυ exynos συσκευη https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_note_10_fingerprint_issue_might_be_more_serious_than_it_appears-news-39724.php It’s also worth mentioning that the test was performed on the Exynos variant of the Note10 as we are yet to see if the Snapdragon models are also experiencing the same flaw. Αντι να βελτιωναν το Iris scanner,μου ηθελαν ultrasonic αισθητηρες τρομαρα τους. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore
paliapoli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, insomnianoex είπε Κάτσε λιγο μισό, εσυ δεν ειπες οτι το Redmi5 ειναι καλύτερο ? Εδω ποστάρεις speed test youtube μεταξυ ιδιας συσκευης η οποια βγαινει και ετσι και αλλιως... Εγω σου απαντησα σε αυτο που εγραψες....Αυτό ειναι άσχετο και ειλικρινά με ξεπερνάει.... ολη μέρα εισαστε στο διαδικτυο και βλεπετε βιντεάκια και έχετε άποψη χωρις να έχετε ποτε καμια συσκεύη... (σορυ λαθος εχεις Redmi που για τα λεφτά του ειναι μια χαρα αλλα το οτι το εβαλες στο ιδιο σακί με το s10 σχολίασα.) Ξερω πολύ καλά οτι με 855 το S10 & Νote ειναι ανώτερα δεν περιμένα εσένα να μου ποστάρεις βιντεάκια, αλλά βλέπεις να βγαινει στην Ελλάδα? το υποστηρίζει η Samsung? αν εχεις τα λεφτα και δε σε απασχολει η εγγυηση και το σημα να το αγοράσεις ειναι καλύτερο απο το άλλο... αλλα ξεφυγαμε, εσυ συγκρινεις redmi5 με s10 μονο για την Gcam και λές μετα εμένα άσχετο... κάτι δεν πάει καλα, αν ειμαι εγώ αυτος τοτε σορυ ρε συ ! ελα να κεράσω καφε να βγαλουμε φωτογραφίες να τις δουμε σε καλή οθονη να δουμε μέτα... Πάρε και για note10+ Snapdragon vs exynos και με s10+ 18 δευτερόλεπτα γρηγορότερος ο Snapdragon στο s10+ 20 στο Νοte 10+ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από paliapoli
eaglos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενταξει, το εφτιαξαν. Τωρα ξεκλειδωνει μονο με διαφανη σιλικονη... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από eaglos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, eaglos said: Ενταξει, το εφτιαξαν. Τωρα ξεκλειδωνει μονο με διαφανη σιλικονη... "This shows the vulnerability is not just related to fingerprints that were registered over a screen protector". Θα μπορούσαν από την αρχή να πουν πως απλά έχει "3d touch unlock". Το πιέζεις δηλαδή με οποιοδήποτε δάχτυλο (μην πω τίποτα άλλο...) και ξεκλειδώνει!
paliapoli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, insomnianoex είπε οκ φιλε μου έγινε... δεν μαλώνω μαζί σου κουβέντα κάνουμε, διαφωνω σε οσα λές γιατι ειχα το mi8 που ειναι πολυ ανωτερο απο το redmi και έχω άποψη...(την 7 δεν την έχω δοκιμάσει) αλλά σου λέω ξανα., βαλε τις φωτογραφίες σε καλή οθονη να τις δεις, ναι η google camera εχει κάνει εξαιρετικη δουλεια δεν την πιάνει κανεις ειδικα βραδυ και ας πουμε πως ειναι καλύτερη μια βραδινή φωτο και ειναι ετσι οπως το λές, αυτο δεν κανει το redmi καλύτερο, συγκρινεις ομάδα ΝΒΑ με Β ΤΟΠΙΚΌ !!! ο καθένας διαλέγει τι θέλει και ανάλογα τι χρηση κανει διαλέγει τι του πάει, μιλησε μου λίγο για το βιντεο του redmi και του κάθε xiaomi..........καλή σου μέρα ! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από paliapoli
paliapoli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, insomnianoex είπε Κερνάς καφέ να σου φτιάξω το κινητό σου να τραβάει καλύτερα από s10+? Αν θέλει ξεκλείδωμα χρειάζομαι 5 έως 10 μέρες αν όχι στο κάνω επιτόπου στην καφετέρια ;)) Εγώ το S10+ έχω και ειμαι ευχαριστημένος, ομως φυσικά θα κερνουσα καφέ αν χρειαζόμουν κάτι σε ξεκλειδωμα (με αυτα δεν ασχοληθηκα ποτέ διοτι δε με ενδιαφέρει και δεν ειμαι και γνώστης και δεν χρειαστηκα κάτι , το mi8 επαιρνε Gcam χωρις ξεκλείδωμα)...ας μη ζαλίζουμε ομως το φόρουμ άλλο με προσωπική συζήτηση και ας κατασταλάξουμε... redmi η s10?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα