Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Γιατί έγινε αναφορά για το one ui.Το oneplus 7 pro έχει μπαταρία 4000mAh και δεν έχω δει παράπονα.Το s10 plus έχει 4100mAh και το s11 αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα 

Βάλε το AccuBattery στο Note σου και κάνε μας ένα screenshot μετά από καμία βδομάδα χρήσης, έτσι από περιέργεια όχι για να κοροϊδέψω την σάμυ, στείλε μου το σε pm αν θέλεις, είμαι περίεργος να δω τι παίζει.

Το health κάνε μου screenshot εννοώ.

Επεξ/σία από JcD
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε

Το ξέρω! Τα ίδια μου λένε όλες οι γκομενες

Που πας ρε καραμήτρο με το Android να βγάλεις γκόμενα????

Δημοσ.

Και... Είναι official. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. 

This issue involved ultrasonic fingerprint sensors unlocking devices after recognizing 3-dimensional patterns appearing on certain silicone screen protecting cases as users’ fingerprints.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, crossmo είπε

Που πας ρε καραμήτρο με το Android να βγάλεις γκόμενα????

Αυτοί που έχουν πρόσοντα βγάζουν γκόμενες και με 6110 Αυτοί που βγάζουν γκόμενα με το ipjone είναι άξιοι τις μοίρας τους

Δημοσ.

Αυτοί που έχουν πρόσοντα βγάζουν γκόμενες και με 6110 Αυτοί που βγάζουν γκόμενα με το ipjone είναι άξιοι τις μοίρας τους

Εδώ θα συμφωνήσω!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

This issue involved ultrasonic fingerprint sensors unlocking devices after recognizing 3-dimensional patterns appearing on certain silicone screen protecting cases as users’ fingerprints.

Όντως γιατί υπήρχε μόνο μια αναφορά στο internet.Αν και σε μια βδομάδα θα βγει το patch.Το ερώτημα είναι γιατί τόσα εκατομμύρια συσκευές εδώ και 10 μήνες και τώρα παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Όντως γιατί υπήρχε μόνο μια αναφορά στο internet.Αν και σε μια βδομάδα θα βγει το patch.Το ερώτημα είναι γιατί τόσα εκατομμύρια συσκευές εδώ και 10 μήνες και τώρα παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Γιατί τώρα το διάβασαν αρκετοί και το δοκίμασαν. Πχ όπως το βίντεο που ποσταρε ο @billdanos. Είναι λογικό να ξεκλειδώσει κάποιος το κινητό με την θήκη? Όχι. Απλά το δοκίμασε και όντως ξεκλειδώνει αφού η clear case είχε pattern. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επειδη εβγαλε το Iris Scanner των προηγουμενων Samsung και μιας και πουσαρουν και αυτοι τα περι ασφαλειας,αφου το face unlock ειναι αναξιοπιστο ειπαν να βαλουν ενα ασφαλειας δακτυλικο.

Ηθελα να ηξερα ομως,αυτο το ρημαδο δακτυλικο δεν το δοκιμασε κανεις να δει οτι δεν λειτουργει με τζαμια?10φορες να κρατουσαν το Iris Scanner και να το βελτιωναν και να εβαζαν ενα Optical δακτυλικο,παρα ετσι οπως τα κανανε τωρα.

εδω μωρε δε δοκιμασαν προτζεκτ δισεκατομμύριων το fold και το εκαψαν στη συνείδηση μας πριν καλα καλα το κυκλοφορήσουν! 

μονο η apple ειναι σοβαρή εταιρεία 

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/36039-Tο-Face-Unlock-του-Galaxy-S10-μπορεί-να-ξεγελαστεί-από-μία-απλή-φωτογραφία/

επισης ξεκλειδωνει και με μια φωτογραφία σύμφωνα με τα επιπλέον 2 αυτα άρθρα! 

samsung η εταιρεια που θεωρεί την ασφάλεια προιον απο τα LIDL ❤️

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
Δημοσ.
3 ώρες πριν, overpower είπε

Τι να σου κανει και το QC της Samsung...δοκιμαζει 1-5-10-20 σαβουροκινεζικους screen protectors, ανθρωποι ειναι και αυτοι οχι μαντες...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Τι να σου κανει και το QC της Samsung...δοκιμαζει 1-5-10-20 σαβουροκινεζικους screen protectors, ανθρωποι ειναι και αυτοι οχι μαντες...

Πάντως τα screen protectors (όπως και οι θήκες) που βγαίνουν συνήθως πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, αφορά γνωστές εταιρείες και όχι κινέζικα και φθηνά τα οποία βγαίνουν μετά. Οπότε ίσως δεν είχαν και την δυνατότητα να τα δοκιμάσουν.

Αλλά και πάλι, τα περισσότερα από τα "κρούσματα" αφορά θήκες τις οποίες απλά τις δοκίμασαν να δουν αν όντως ξεκλειδώνουν τα κινητά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, overpower είπε

Πάντως τα screen protectors (όπως και οι θήκες) που βγαίνουν συνήθως πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, αφορά γνωστές εταιρείες και όχι κινέζικα και φθηνά τα οποία βγαίνουν μετά. Οπότε ίσως δεν είχαν και την δυνατότητα να τα δοκιμάσουν.

Αλλά και πάλι, τα περισσότερα από τα "κρούσματα" αφορά θήκες τις οποίες απλά τις δοκίμασαν να δουν αν όντως ξεκλειδώνουν τα κινητά

Τις οποιες προφανως δοκιμασαν μετα το κρουσμα της μαμας που ηταν νεοτερης κατασκευης και αθλιας ποιοτητας...τι να λεμε τωρα ηταν πολυ δυσκολο να παει το μυαλο σου εκει.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαγκες .. εχω σ10 πλας , πηρα το iphone 11 για την συντροφο που ειχε σ8+ και ειχα κανα μηνα το π30 προ.

ωραια συσκευη το αιφον γρηγορο κσι καλο software στις φωτο

το π30 ηταν αστειο .. καλυτερες φωτο απο το σ10?? οποιος το εχει πει αυτο ειναι αρρωστος η δεν βλεπει καλα .. εχω φωτο ιδιο θεμα ιδια ωρα μερος και απο τα δυο .. για καποιο λογο τραβαγε καλυτερα το βραδυ λιγο .. δεν ξαναπαιρνω χουαγει (μαλλον)

το σ10 ειναι το πιο ομορφο και καλο γρηγορο καλυτερη οθονη τηλ που εχω δει .. βεβαια οπως ειπα και το αιφων μου αρεσει ειναι πολυ καλο και βγαζει ωραια 

στατερινγκ το σ10? μαλλον δεν τοχετε δει ποτε απο κοντα .. ειναι το πιο αμεσο γρηγορο τηλ που εχω δει ακομα και απο αιφων 

μεχρι στιγμης της φαινεται λιγο πιο πρακτικο το αντροιντ αλλα μπορει να ειναι λογω συνηθειας

και ναι εχω το τζαμακι που εχει 50 ευρω και παλι καποιες φορες το αποτυπωμα δεν πιανει

Επεξ/σία από exor
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Τις οποιες προφανως δοκιμασαν μετα το κρουσμα της μαμας που ηταν νεοτερης κατασκευης και αθλιας ποιοτητας...τι να λεμε τωρα ηταν πολυ δυσκολο να παει το μυαλο σου εκει.

Απλά επαναλαμβάνω ότι για να πιάσει όλο αυτό, πρέπει εξαρχής να έχεις αποθηκεύσει το δαχτυλικό σου πάνω από την θήκη, για το οποίο δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, overpower said:

Απλά επαναλαμβάνω ότι για να πιάσει όλο αυτό, πρέπει εξαρχής να έχεις αποθηκεύσει το δαχτυλικό σου πάνω από την θήκη, για το οποίο δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. 

Αυτό όμως να το πεις σε όλους αυτούς που το αγόρασαν και του έβαλαν άμεσα μια προστασία οθόνης και μετά το άνοιξαν για πρώτη φορά σεταροντας και το δακτυλικό αποτύπωμα. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, overpower είπε

Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να εχεις screen protector η αν φοβαται καποιος τοσο πολυ αγοραζει τον γνησιο που εχει ενα παλιοδεκαρικο και προφανως δεν ειναι μεσα στους certain.

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...