Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Ναι ντε, το δοκίμασα σε κινητό φίλου Κανένα video έχεις να ανεβάσεις να το καμαρώσουμε?να το στείλουμε και στην Samsung
JcD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Για πες μας το s10 ξεκλειδώνει με φτηνό τζαμί? Δεν ξέρω, με την μαμά ζελατίνη το είχα, πουλήθηκε προχθές. Πάντως και η αναγνώριση πρωσόπου και στις δύο περιπτώσεις - σειρά 9 και 10 είναι απελπιστικά αργές σε σχέση με τα iPhone. Επίσης είχα θέματα με τους αισθητήρες δακτυλικών σε δύο s9+ που άλλαξα (δεν ξεκλείδωναν όποτε τους κάπνιζε), στο note 9 δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα.
TzortzisJosh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Κανένα video έχεις να ανεβάσεις να το καμαρώσουμε?να το στείλουμε και στην Samsung Βάλε εσύ το βίντεο με τα 10 screen protector που δοκίμασες να το στείλουμε στην σαμσουνγκ μην κάθεται να βγάζει τσάμπα πατς Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από TzortzisJosh 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Βάλε εσύ το βίντεο με τα 10 screen protectors που δοκίμασες και όταν τον ξαναδώ θα στο βγάλω βίντεου Αρκετά διασκεδάσαμε.Οταν με το καλό βρειτε αλληυ μια παρόμοια περίπτωση τα ξαναλέμε. Ελπίζω να μην σας προλάβει η Samsung με το patch
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, Deadpool 1 said: Αρκετά διασκεδάσαμε.Οταν με το καλό βρειτε αλληυ μια παρόμοια περίπτωση τα ξαναλέμε. Ελπίζω να μην σας προλάβει η Samsung με το patch Δεν υπάρχει πρόβλημα αφου... Τι το θες το patch! Επίσης δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτή τη φορά διασκεδάζουμε εμείς! 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα αφου... Τι το θες το patch! Επίσης δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτή τη φορά διασκεδάζουμε εμείς! Χαίρομαι που διασκεδάζουμε όλοι.Οταν βρείτε δεύτερη περίπτωση τα ξαναλέμε
tommy^ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Τραγικη σαμμυ που δεν ειχε τεσταρει το συστημα της σε διαφορετικους τυπους γυαλιων/μεμβρανων ωστε να ειναι αδιαβλητο και πανιβλακας ιδιοκτητης που σε συσκευη αξιας 1000ευρω πηγε και πηρε τζαμακι 2 ευρω.
JcD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, billdanos είπε 2 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει, 1.17-1.19, 1.21-1.23. Κι αυτό ενώ είναι "ξύπνια" η συσκευή, από μαύρη οθόνη, να το έχεις ακουμπήσει κάνα δεκάλεπτο στο τραπέζι, θέλει 3 δεύτερα για να ανοίξει! Για εμένα είναι απαράδεκτο!
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε Έρχεται το s11 με οθόνη 90hz και one ui 2.0 Το OneUI 2.0 για ποιο λογο το αναφερεις?Ειναι καποιο νεο feature της συσκευης? Δηλαδη και εμεις τωρα θα λεμε ερχεται Iphone 12 το χρονου με Ios 14.1,ή Pixel 5 με Android 11? οσο για τα 90hz οθονης,αν δεν βαλει μεγαλες μπαταριες(που δεν βαζει)θα κλαψει κοσμος με την αυτονομια της συσκευης. Ηδη σε S10+ και εν μερη και note10+ αρκετα τα παραπονα για την αυτονομια των συσκευων,παρολες τις μεγαλες μπαταριες. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Εάν ισχύει είναι όντως απαράδεκτο.Οπως λες και συ θα βγάλει update
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, JcD είπε 2 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει, 1.17-1.19, 1.21-1.23. Κι αυτό ενώ είναι "ξύπνια" η συσκευή, από μαύρη οθόνη, να το έχεις ακουμπήσει κάνα δεκάλεπτο στο τραπέζι, θέλει 3 δεύτερα για να ανοίξει! Για εμένα είναι απαράδεκτο! Επειδη εβγαλε το Iris Scanner των προηγουμενων Samsung και μιας και πουσαρουν και αυτοι τα περι ασφαλειας,αφου το face unlock ειναι αναξιοπιστο ειπαν να βαλουν ενα ασφαλειας δακτυλικο. Ηθελα να ηξερα ομως,αυτο το ρημαδο δακτυλικο δεν το δοκιμασε κανεις να δει οτι δεν λειτουργει με τζαμια?10φορες να κρατουσαν το Iris Scanner και να το βελτιωναν και να εβαζαν ενα Optical δακτυλικο,παρα ετσι οπως τα κανανε τωρα. 1 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το OneUI 2.0 για ποιο λογο το αναφερεις?Ειναι καποιο νεο feature της συσκευης? Δηλαδη και εμεις τωρα θα λεμε ερχεται Iphone 12 το χρονου με Ios 14.1,ή Pixel 5 με Android 11? οσο για τα 90hz οθονης,αν δεν βαλει μεγαλες μπαταριες(που δεν βαζει)θα κλαψει κοσμος με την αυτονομια της συσκευης. Ηδη σε S10+ και εν μερη και note10+ αρκετα τα παραπονα για την αυτονομια των συσκευων,παρολες τις μεγαλες μπαταριες. Γιατί έγινε αναφορά για το one ui.Το oneplus 7 pro έχει μπαταρία 4000mAh και δεν έχω δει παράπονα.Το s10 plus έχει 4100mAh και το s11 αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα
crossmo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Χαίρομαι που διασκεδάζουμε όλοι.Οταν βρείτε δεύτερη περίπτωση τα ξαναλέμε Σαν εσένα με τίποτε!! στο υπογράφω λεμε!
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, crossmo είπε Σαν εσένα με τίποτε!! στο υπογράφω λεμε! Το ξέρω! Τα ίδια μου λένε όλες οι γκομενες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα