Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας κινητό με SD845 αλλά και S9 με exynos, μπορώ να πω ότι δεν με βλέπω να ξαναπηγαινω ξανά σε Samsung. Μπορεί να φταίει το OneUI και όχι ο επεξεργαστής αλλά το αποτέλεσμα μετράει. 

αυτό το bug είναι άλλο ένα push προς αυτή την κατεύθυνση

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gnsX said:

Έχοντας κινητό με SD845 αλλά και S9 με exynos, μπορώ να πω ότι δεν με βλέπω να ξαναπηγαινω ξανά σε Samsung. Μπορεί να φταίει το OneUI και όχι ο επεξεργαστής αλλά το αποτέλεσμα μετράει. 

Οι επεξεργαστές είναι μια χαρά. Το software ευθύνεται για τα περισσότερα προβλήματα... 

3 minutes ago, Deadpool 1 said:

Δεν νομίζω, μάλλον τους βγήκαν καλά

Περίεργο πράγμα αυτό ρε παιδί μου! Να βγαίνουν καλά όλα τα xiaomi... Έχεις βάλει φίλτρο στη Google ώστε να σου εμφανίζει μόνο τις καλές αναφορές? :ph34r:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ πάντως η Samsung λέει ότι εκατομμύρια συσκευές είναι σε ρίσκο και ο @Deadpool 1 του Insomnia μας λέει ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε την άποψη του...

Samsung admits millions of customers are at risk

https://www.thesun.co.uk/tech/10160424/samsung-galaxy-s10-security-flaw/

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gnsX είπε

Λογικο ειναι αυτο.

Απο την στιγμη που κυκλοφορει τοσες συσκευες καθε χρονο(μαζι με Xiaomi και Huawei)και με διαφορετικο κιολας hardware(exynos,snapdragon)που να πρωτο κατσει να κανει Optimize.

Επισης το OneUI αν και ειναι πολυ καλυτερο απο το παλιοτερο TouchWiz,παραμενει ενα android skin με bloatware.

Οσο για τον ultrasonic δακτυλικο αισθητηρα των Galaxy κινητων,κυριολεκτικα τον σιχαθηκα στο S10+.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εδώ πάντως η Samsung λέει ότι εκατομμύρια συσκευές είναι σε ρίσκο και ο @Deadpool 1 του Insomnia μας λέει ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε την άποψη του...

https://www.thesun.co.uk/tech/10160424/samsung-galaxy-s10-security-flaw/

Οκ αυτό το εμπεδώσαμε .10 μήνες κυκλοφορίας και βρέθηκε ένας με πρόβλημα .Άλλο περιστατικό καταγεγραμμένο υπάρχει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε

Οκ αυτό το εμπεδώσαμε .10 μήνες κυκλοφορίας και βρέθηκε ένας με πρόβλημα .Άλλο περιστατικό καταγεγραμμένο υπάρχει?

Μάλλον δεν το εμπέδωσες... Το ξαναγράφω:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μάλλον δεν το εμπέδωσες... Το ξαναγράφω:

Κανένας άλλος από τα εκατομμύρια τον τελευταίο χρόνο?

Το να μου δείχνεις τίτλους από την espresso δεν μου λέει κάτι

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Deadpool 1 said:

Το να μου δείχνεις τίτλους από την espresso δεν μου λέει κάτι

Νομίζεις πως έχουμε πολλούς χρήστες εδώ μέσα με "ναυαρχίδες" samsung? Απλά φροντίζετε να κάνετε μεγαλύτερη φασαρία για να φαίνεστε περισσότεροι! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Το να μου δείχνεις τίτλους από τη Στεφανίδου η το μακελειό δεν μου λέει κάτι

Δεν θες Στεφανίδου ε? Πάρε από Reuters:

"Samsung Electronics is aware of the case of the S10's malfunctioning fingerprint recognition and will soon issue a software patch," the company told Reuters in a statement. The problem has been deemed serious enough that an online bank in South Korea, KaKaobank, has advised owners to switch off fingerprint recognition until it's resolved.

Μέχρι και τράπεζα έδωσε οδηγία να αποφεύγουν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το scanner μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. 

Η Samsung παραδέχεται ότι εκατομμύρια χρήστες είναι εκτεθειμένοι και εσύ επιμένεις για καταγεγραμένες περιπτώσεις. Δεν πειράζει, συνέχισε το παραλήρημα με τη Στεφανίδου... Εδώ ούτε η ίδια η Samsung δεν σε πείθει θα σε πείσουμε εμείς? :rolleyes:

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Νομίζεις πως έχουμε πολλούς χρήστες εδώ μέσα με "ναυαρχίδες" samsung? Απλά φροντίζετε να κάνετε μεγαλύτερη φασαρία για να φαίνεστε περισσότεροι! :) 

Περιμένω απαντηση απο @JcD

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Δεν θες Στεφανίδου ε? Πάρε από Reuters:

"Samsung Electronics is aware of the case of the S10's malfunctioning fingerprint recognition and will soon issue a software patch," the company told Reuters in a statement. The problem has been deemed serious enough that an online bank in South Korea, KaKaobank, has advised owners to switch off fingerprint recognition until it's resolved.

Μέχρι και τράπεζα έδωσε οδηγία να αποφεύγουν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το scanner μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. 

Η Samsung παραδέχεται ότι εκατομμύρια χρήστες είναι εκτεθειμένοι και εσύ επιμένεις για καταγεγραμένες περιπτώσεις. Δεν πειράζει, συνέχισε το παραλήρημα με τη Στεφανίδου... Εδώ ούτε η ίδια η Samsung δεν σε πείθει θα σε πείσουμε εμείς? :rolleyes:

Η kakaobank?😂😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Από τις πιο παλιές στην Κορέα.

Έχουν πουληθεί εκατομμύρια s10,s10+

10 μήνες τώρα σίγουρα θα υπάρχει και δεύτερο περιστατικό!Όχι? Δεν βλέπω άλλο.

🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

🤣

😂😂😂

11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

🤣

Όταν βρεις δεύτερο περιστατικό πες μου

Και ενός αλλουνου του έσκασε η μπαταρία στο iphone xs max .Ένα περιστατικό.Τι σημαίνει ότι σκάνε όλες οι μπαταρίες?

https://appleinsider.com/articles/18/12/31/apples-iphone-xs-max-allegedly-explodes-in-ohio-mans-pocket

Επεξ/σία από Deadpool 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...