ScorpioX777 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Έχουν πουληθεί εκατομμύρια συσκευές εδώ και ένα χρόνο και εκατομμύρια φοράνε φτηνά τζαμακια και μόνο αυτή η αναφορά υπάρχει.Εαν υπήρχαν και άλλες αναφορές θα ήμουν ο πρώτος που θα την εκραζε.Δοκιμασα s10 φίλου με φτηνό τζαμί και δεν ξελειδώνει ούτε το note 10 plus.Εαν υπάρχει κάποιος με s10 ας μας πει αν ξεκλειδώνει το δικό του με φτηνό τζαμί με όλα τα δάχτυλα Ετσι για την ιστορια αγορασα ενα των 1,20(κανονικα δεν βαζω ποτε) για δοκιμη και δεν ξεκλειδωνε απο κανενα απο τα 3 ατομα που εβαλα να δοκιμασουν... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από ScorpioX777 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δεν μας είπες @paris_chav το δικό σου s10 ξεκλειδώνει με φτηνό τζαμί με διαφορετικά αποτύπωματα?
crossmo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Όταν θα βρεις και αλλο τέτοιο περιστατικό έλα α μας πεις. Εκεί ήμουν και έφαγα μπαν γιατί σας χαλάω τη ζαχαρένια στον μαγικό σας κόσμο.700.000 προβλήματα και το μόνο που διαβάζεις στα σχόλια είναι η απίθανη apple που βγάζει πολλά update (όχι γιατι υπάρχουν τρύπες αλλά γιατί αγαπάει τους χρήστες) και πόσο τέλεια είναι τα νέα emoji άσε που ενώ όλος ο κόσμος γράφει παράπονα στο site της apple οι χρήστες του ινσομνια είναι ικανοποιημένοι χωρίς κανένα προβλημα Αδερφέ κάτι έχεις κάνει λάθος στο μυαλό σου... ή τα έχεις δει αλλιώς Ο πρώτος που θα πεταχτεί να σχολιάσει το πόσο κακή είναι η Apple και πόσο τρύπιο είναι το IOS σε οποιοδήποτε θέμα και κυρίως σε ότι δεν αφορά την Apple είσαι εσύ, κανείς δεν σπεύδει να σχολιάσει με ενθουσιασμό και με φαναφάρες, μόνο εσύ με την εμπάθεια και τα αρνητικά μονίμως σχόλια... το γεγονός ότι έφαγες ban δε σε προβλημάτισε καθόλου φυσικά γιατί οι άλλοι εθελοτυφλούν και εσύ που έχεις πάρει σβάρνα όλα τα sites ψάχνοντας να βρεις τα όσα αρνητικά μπορεί να γράφονται για την Apple με σκοπό να τα παραθέσεις εδώ σαν απόψεις ενώ δεν έχεις από δική σου εμπειρία χρήσης άποψη έχεις το δίκιο. Κάτσε και σκέψου λιγάκι και θα δεις τι πάει λάθος.
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, crossmo είπε Αδερφέ κάτι έχεις κάνει λάθος στο μυαλό σου... ή τα έχεις δει αλλιώς Ο πρώτος που θα πεταχτεί να σχολιάσει το πόσο κακή είναι η Apple και πόσο τρύπιο είναι το IOS σε οποιοδήποτε θέμα και κυρίως σε ότι δεν αφορά την Apple είσαι εσύ, κανείς δεν σπεύδει να σχολιάσει με ενθουσιασμό και με φαναφάρες, μόνο εσύ με την εμπάθεια και τα αρνητικά μονίμως σχόλια... το γεγονός ότι έφαγες ban δε σε προβλημάτισε καθόλου φυσικά γιατί οι άλλοι εθελοτυφλούν και εσύ που έχεις πάρει σβάρνα όλα τα sites ψάχνοντας να βρεις τα όσα αρνητικά μπορεί να γράφονται για την Apple με σκοπό να τα παραθέσεις εδώ σαν απόψεις ενώ δεν έχεις από δική σου εμπειρία χρήσης άποψη έχεις το δίκιο. Κάτσε και σκέψου λιγάκι και θα δεις τι πάει λάθος. Δεν σε βλέπω να είσαι το ίδιο ευαίσθητος όταν βγαίνουν κάποιοι και τρολαρουν σε θέματα που αφορούν το android
bromiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Ο άλλος αγόρασε s10 και πήρε tempered glass των 3.5$ και του φταίει η samsung Βρε έρμε δεν μπορείς να σκεφτείς λίγο περισσότερο…??? Είναι σοβαρό θέμα όχι γιατί κάποιος αγόρασε ένα τηλ των 1000 ευρώ και έβαλε προστασία των 3 ευρώ… Αλλά γιατί ένας οποιοσδήποτε αν σου «κλέψει» ή «δανειστεί» το κινητό σου βάζοντας επάνω ένα tempered glass, αποκτά πρόσβαση στην συσκευή και σε ότι σε αυτήν έχεις αποθηκεύσει…
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Βρε έρμε δεν μπορείς να σκεφτείς λίγο περισσότερο…??? Είναι σοβαρό θέμα όχι γιατί κάποιος αγόρασε ένα τηλ των 1000 ευρώ και έβαλε προστασία των 3 ευρώ… Αλλά γιατί ένας οποιοσδήποτε αν σου «κλέψει» ή «δανειστεί» το κινητό σου βάζοντας επάνω ένα tempered glass, αποκτά πρόσβαση στην συσκευή και σε ότι σε αυτήν έχεις αποθηκεύσει… Σε δύο s10 που το δοκίμασα,σε ένα s10 plus,note 10 plus δεν ισχύει.ο scorpioX777 το ίδιο λέει.Και στο ίντερνετ που το έψαξα δεν υπάρχει άλλη αναφορά.Εσενα σου έχει τύχει?διάβαζες για μια περίπτωση στα εκατομμύρια που έχουν πουληθεί και έβγαλες το συμπερασμα?.Εαν ισχύει και σε όλες τις συσκευές s10,s10 plus είναι σημαντικό κενο.
leonproniknidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, billdanos είπε Είδες αυτό το άτιμο το Κάρμα; Δεν γλιτώνει κανεις! Προσεύχεσαι καθημερινά?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 19 minutes ago, Deadpool 1 said: Σε δύο s10 που το δοκίμασα,σε ένα s10 plus,note 10 plus δεν ισχύει.ο scorpioX777 το ίδιο λέει.Και στο ίντερνετ που το έψαξα δεν υπάρχει άλλη αναφορά.Εσενα σου έχει τύχει?διάβαζες για μια περίπτωση στα εκατομμύρια που έχουν πουληθεί και έβγαλες το συμπερασμα?.Εαν ισχύει και σε όλες τις συσκευές s10,s10 plus είναι σημαντικό κενο. Αχ, άλλη μία καρμική ημέρα ξημέρωσε! Θυμάμαι τώρα σε άλλα topics όταν σου έλεγα πως "εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με προβλήματα που αναφέρθηκαν σε apple συσκευές" και με θεωρούσες αναξιόπιστο μάρτυρα που δεν μετράει η γνώμη μου... Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το σύμπαν που φροντίζει στο να υπάρχουν ισορροπίες! 16 minutes ago, leonproniknidis said: Προσεύχεσαι καθημερινά? Μου χτυπάει την πόρτα από μόνο του το άτιμο! 2 2
kirileman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και το Note 10 με το ίδιο πρόβλημα; Α ρε Σάμυ...
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, billdanos είπε Αχ, άλλη μία καρμική ημέρα ξημέρωσε! Θυμάμαι τώρα σε άλλα topics όταν σου έλεγα πως "εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με προβλήματα που αναφέρθηκαν σε apple συσκευές" και με θεωρούσες αναξιόπιστο μάρτυρα που δεν μετράει η γνώμη μου... Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το σύμπαν που φροντίζει στο να υπάρχουν ισορροπίες! Μου χτυπάει την πόρτα από μόνο του το άτιμο! Εδώ αναφέρει ένα περιστατικό μονο δεν έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο ένα χρόνο τωρα.Εσεις οι apple fan εδώ στο insomnia δεν έχετε ποτέ προβλημα.ολος ο υπόλοιπος κόσμος αλλά οι χρήστες του insomnia ποτέ.Δεν είπα ότι είσαι αναξιόπιστος( άλλωστε διακρίνεσαι για την αμεροληψία σου σε θέματα της apple ).Φαντάζομαι ούτε τώρα σου έβγαλε πρόβλημα το ios 13.
kirileman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Εδώ αναφέρει ένα περιστατικό μονο δεν έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο ένα χρόνο τωρα. Πάρε και το Note 10 με αστείο τρόπο. (Σουρωτηρι.gif) https://unboxholics.com/news/tech/68949-to-galaxy-s10-me-prostasia-othonis-borei-na-xekleidothei-apo-opoiodipote-apotypoma
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Πάρε και το Note 10 με αστείο τρόπο. (Σουρωτηρι.gif) https://unboxholics.com/news/tech/68949-to-galaxy-s10-me-prostasia-othonis-borei-na-xekleidothei-apo-opoiodipote-apotypoma Όταν βγάλει το note 10 plus πες μου να χω το νου μου 13 λεπτά πριν, kirileman είπε Πάρε και το Note 10 με αστείο τρόπο. (Σουρωτηρι.gif) https://unboxholics.com/news/tech/68949-to-galaxy-s10-me-prostasia-othonis-borei-na-xekleidothei-apo-opoiodipote-apotypoma Έχω πάρει καμία εικοσαρια τζαμακια από 1€-5€ και τα δοκιμάζω αλλά τίποτα σε ελαττώματικο note θα έπεσα
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Εσεις οι apple fan εδώ στο insomnia δεν έχετε ποτέ προβλημα.ολος ο υπόλοιπος κόσμος αλλά οι χρήστες του insomnia ποτέ Πας παλι γυρευοντας για να φας και αλλο ban με αυτα που γραφεις.... Υπαρχει ειδικη κατηγορια η οποια αφορα και τα smartphones αλλα και το Ios,για να γραψει καποιος αν εχει προβλημα. Επισης υπαρχουν ειδικα forum αν καποιος θελει να σχολιαζει κυριως για κινητα. Εγω ισα ισα παντως που αυτο που γραφεις κυριως απο Xiaomi fans το διαβαζω,οτι οπως λενε γιαυτο και αγοραζουν απο Κινα μερια φθηνοτερα,γιατι ως τωρα δεν τους εχει βγαλει ποτε προβλημα το κινητο τους. Τυχαιο αραγε? 1
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πας παλι γυρευοντας για να φας και αλλο ban με αυτα που γραφεις.... Υπαρχει ειδικη κατηγορια η οποια αφορα και τα smartphones αλλα και το Ios,για να γραψει καποιος αν εχει προβλημα. Επισης υπαρχουν ειδικα forum αν καποιος θελει να σχολιαζει κυριως για κινητα. Εγω ισα ισα παντως που αυτο που γραφεις κυριως απο Xiaomi fans το διαβαζω,οτι οπως λενε γιαυτο και αγοραζουν απο Κινα μερια φθηνοτερα,γιατι ως τωρα δεν τους εχει βγαλει ποτε προβλημα το κινητο τους. Τυχαιο αραγε? Δεν νομίζω, μάλλον τους βγήκαν καλά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 37 minutes ago, Deadpool 1 said: Φαντάζομαι ούτε τώρα σου έβγαλε πρόβλημα το ios 13. Κανένα πρόβλημα στο iphone X από την πρώτη έκδοση της 13. So? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα