Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Η Samsung με επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στη σειρά Galaxy S10 αναφέροντας ότι «γνωρίζει το πρόβλημα και σύντομα θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού η οποία θα το διορθώνει»

Αυτό το σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι?υπάρχει κάποια αναφορά για άλλους χρήστες?

3 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Να ήξερες και τι είναι Bootrom Εxploit που το έχεις κάνει καραμέλα, να πάει στον διάολο. Χωρίς φυσική πρόσβαση στην συσκευή, δεν γίνεται τπτ. Και ίσα ίσα, ακόμη καλύτερα για κάποιους, με τις συσκευές που επηρεάζονται. Θα μπορούν να κάνουν Downgrade, Jailbreak, κτλ. για ΠΑΝΤΑ αν το θέλουν. Τέτοιο πάντως πάθος κατά της Apple, ειλικρινά, ούτε μέτοχος της Google να ήσουν. Είδηση για κενό ασφαλείας σε Android συσκευή και πάλι για την Apple μιλάς. Μάλλον, ακόμη δεν κοιμάσαι από τότε που ανακοινώθηκε η 0-Day ευπάθεια σας...

Το bootrom θέλει φυσική πρόσβαση ενώ η πρόσβαση με το φτηνό τζαμί γίνεται με σήματα Μορς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, insomnianoex είπε

https://www.flickr.com/gp/165985207@N08/915B6x

Μπορώ να σοβαρευτώ κ άλλο αν θες 

Επιμένω γιατί μπορώ να σου αραδιασω και εγώ ένα σωρό φώτο από s9 και s10 μέχρι note 8 k 9 k 10

Με redmi 5 plus στα f2.2 στα 1.24 μm θα βγαλεις καλύτερη φώτο την νύχτα?

Το γνωρίζεις και εσύ ότι όσο καλο λογισμικό και να εχεις απο πισω για καλή νυχτερινή ληψη θες και το ανάλογο διάφραγμα....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, insomnianoex είπε

Δεν έχει καμία σχέση fstop με το μουφα software της Samsung που δεν κάνει τίποτα στο night mode. Το ότι παίρνει ποιο πολύ φως ο φακός δεν σημαίνει ότι ότι δεν θα έχει θόρυβο μια Φωτο ούτε ότι θα είναι κακητ. Μετά αναλαμβάνει το software.

Επίσης δεν μπορείς να μου αραδιασεις τίποτα έχω ένα κάρο φωτό από s9+ kai note9 .

Από το κακο στο χειρότερο με πας

Οι φωτος που σου ανέβασα είναι χωρίς επεξεργασία αν είχαν επεξεργασία το Flickr δεν αναγράφει τίποτα στον τίτλο. Είναι un edit κ είναι κλάσης ανώτερο. Καλό βράδι

Αρα η φωτο που μας ανέβασες ειναι κορυφαίες κατα την γνώμη σου κ κλασης ανώτερες.......

Μάλιστα.....

Και Καλό σου βράδυ 

Όχι βράδι

Βράδυ 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Να ήξερες και τι είναι Bootrom Εxploit που το έχεις κάνει καραμέλα, να πάει στον διάολο. Χωρίς φυσική πρόσβαση στην συσκευή, δεν γίνεται τπτ. Και ίσα ίσα, ακόμη καλύτερα για κάποιους, με τις συσκευές που επηρεάζονται. Θα μπορούν να κάνουν Downgrade, Jailbreak, κτλ. για ΠΑΝΤΑ αν το θέλουν. Τέτοιο πάντως πάθος κατά της Apple, ειλικρινά, ούτε μέτοχος της Google να ήσουν. Είδηση για κενό ασφαλείας σε Android συσκευή και πάλι για την Apple μιλάς. Μάλλον, ακόμη δεν κοιμάσαι από τότε που ανακοινώθηκε η 0-Day ευπάθεια σας...

0-day εννοείς τις 9 συσκευές στις 24.000 που έπρεπε να εγκαταστήσεις μια μη έμπιστη εφαρμογή και με τον συνδιασμό του expoit με ένα δεύτερο exploit που έχει στόχο μια ευπάθεια στον κώδικα του browser chrome?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε

0-day εννοείς τις 9 συσκευές στις 24.000 που έπρεπε να εγκαταστήσεις μια μη έμπιστη εφαρμογή και με τον συνδιασμό του expoit με ένα δεύτερο exploit που έχει στόχο μια ευπάθεια στον κώδικα του browser chrome?

Οι 9 ήταν αυτές που δοκιμάστηκαν και ήταν και επώνυμες. Οι υπόλοιπες χιλιάδες γιόκο τσόκο, τσιν τσαν τσόν και δεν συμμαζεύεται, είναι όμως στο έλεος του θεού και φυσικά κανείς δεν θα τους δώσει update / patch...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτό εδώ

image.png.b0c2f1028706f55712dcd5182707ec99.png

είναι πραγματικότητα;

Όντως τώρα από την Samsung μπορούν να έχουν remote πρόσβαση στη συσκευή σου (έστω και με δικό σου authorize, παραμένει αδιανόητο); Δεν έχετε το θεό σας ρε μλκες ασιάτες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες το πρόβλημα.Δεν ξεκλειδώνει αν βάλεις φτηνό τζαμί σε αποτύπωμα το οποίο έχει ληφθεί χωρίς τζαμι

Βρε συ... Άστο... Δεν το σώζεις... Πουθενά δεν λέει τέτοιο πράγμα το άρθρο και ακόμα και να το έλεγε, πάλι fail θα ήταν. Εκτέθηκε η Samsung... Μην εκτίθεσαι κι εσύ... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Καμιά σχέση δεν έχει το συγκεκριμένο με το android.

Ο άλλος αγόρασε s10 και πήρε tempered glass των 3.5$ και του φταίει η samsung

έλα που τρέχει όμως τώρα η Samsung!

Eσυ να φανταστώ αγοράζεις των 100 ευρώ  και πάνω screen protectors ε?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, apos είπε

Βρε συ... Άστο... Δεν το σώζεις... Πουθενά δεν λέει τέτοιο πράγμα το άρθρο και ακόμα και να το έλεγε, πάλι fail θα ήταν. Εκτέθηκε η Samsung... Μην εκτίθεσαι κι εσύ... 

Έχουν πουληθεί εκατομμύρια συσκευές εδώ και ένα χρόνο και εκατομμύρια φοράνε φτηνά τζαμακια και μόνο αυτή η αναφορά υπάρχει.Εαν υπήρχαν και άλλες αναφορές θα ήμουν ο πρώτος που θα την εκραζε.Δοκιμασα s10 φίλου με φτηνό τζαμί και δεν ξελειδώνει ούτε το note 10 plus.Εαν υπάρχει κάποιος με s10 ας μας πει αν ξεκλειδώνει το δικό του με φτηνό τζαμί με όλα τα δάχτυλα

.Απλά έχουν βγει όλοι οι πικραμένοι με το σουρωτηρι που ξεκλειδώνεις μ ένα καλώδιο  όλες τις συσκευές της τελευεταιας δεκαετίας και μας μιλάνε για ασφαλεια.

Δημοσ.

Patch για φτηνά tempered glass.

Oχι..Patch για ακριβά smartphones που ο κατασκευαστής δεν προέβλεψε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων δεν επενδύουν σε ακριβά screen protectors

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, crossmo είπε

έλα που τρέχει όμως τώρα η Samsung!

Eσυ να φανταστώ αγοράζεις των 100 ευρώ  και πάνω screen protectors ε?

Όχι ένα μεταχειρισμένο των 2€ αγόρασα αλλά δεν ξεκλειδώνει με τα υπόλοιπα δάχτυλα.

1 λεπτό πριν, crossmo είπε

Oχι..Patch για ακριβά smartphones που ο κατασκευαστής δεν προέβλεψε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων δεν επενδύουν σε ακριβά screen protectors

Για πες μας άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό.εκατομμυρια έχουν πουληθεί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες με το ίδιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο που κυκλοφορεί

Επεξ/σία από Deadpool 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και θα κυκλοφορήσει patch γιατί είναι σοβαρή εταιρεία.

Μπα...  που τέτοια τύχη!

5 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Όχι ένα μεταχειρισμένο των 2€ αγόρασα αλλά δεν ξεκλειδώνει με τα υπόλοιπα δάχτυλα.

Για πες μας άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό.εκατομμυρια έχουν πουληθεί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες με το ίδιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο που κυκλοφορεί

Τα 'φήνω σε σένα που σαρώνεις το google για να βρίσκεις κάτι να λες για το ios... εμένα αυτό που διάβασα  μου αρκεί, δεν έχω εμπάθεια με κανένα κατασκευαστή. Απλά μαρέσει να τρολλάρω στα anti ios παραληρήματα σου! 

A έλα και από δω ε??? 

Επεξ/σία από crossmo
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, crossmo είπε

Μπα...  που τέτοια τύχη!

Τα 'φήνω σε σένα που σαρώνεις το google για να βρίσκεις κάτι να λες για το ios... εμένα αυτό που διάβασα  μου αρκεί, δεν έχω εμπάθεια με κανένα κατασκευαστή. Απλά μαρέσει να τρολλάρω στα anti ios παραληρήματα σου! 

A έλα και από δω ε??? 

Όταν θα βρεις και αλλο τέτοιο περιστατικό έλα α μας πεις.

Εκεί ήμουν και έφαγα μπαν γιατί σας χαλάω τη ζαχαρένια στον μαγικό σας κόσμο.700.000 προβλήματα και το μόνο που διαβάζεις στα σχόλια είναι η απίθανη apple που βγάζει πολλά update (όχι γιατι υπάρχουν τρύπες αλλά γιατί αγαπάει τους χρήστες) και πόσο τέλεια είναι τα νέα emoji άσε που ενώ όλος ο κόσμος γράφει παράπονα στο site της apple οι χρήστες του ινσομνια είναι ικανοποιημένοι χωρίς κανένα προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...