pcos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 το δικο μου s7 ειναι σκαλες ανωτερο. δεν αναγνωριζει ουτε το δικο μου δαχτυλο 1 2
johnyboy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 νωρίς νωρίς. πυρετωδώς δουλεύουν εκει στην κορέα.
Deadpool 1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, paris_chav είπε Ειτε αφορα μονο περιπτωσεις με screen protectors ειτε οχι ολα τα μοντελα. Το δικο μου δεν φοραει προστασια οθονης και δεν παρουσιαζει αυτη την "ιδιομορφια". Σε καθε περιπτωση ειναι κατι σοβαρο που πρεπει να λυθει αμεσα. Τα bug του ios δεν σου φαίνονταν σοβαρά αλλά το τζαμακί είναι επικίνδυνο 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Θα καταλαβαινα να μην ξεκλειδωνει καθολου. Να ξεκλειδωνει με οποιο δαχτυλο βαλεις είναι κουφο εντελως. Δηλαδη ο αναγνωστης καταφερνει να βρει το σωστο δαχτυλο επειδη παρεμβαλετε ενα τζαμακι? Τι τζαμακι ειναι αυτο?!
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Το πρόβλημα δεν ήταν το android ,ούτε καν της samsung απλά δεν είχε καταχωρήσει τον αντίχειρά της στο βιομετρικό σύστημα ελέγχου Δηλαδή όσοι αγοράζουν φτηνό tempered glass και δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν γιατί δεν διαβάζει ο in-display αισθητήρας είναι bug του Android?😂😂 Αρα λοιπόν η Samsung τελικά δεν θα κυκλοφορήσει patch όπως υποσχέθηκε.
devanir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν έχω καταλάβει την λογική του under display σαρωτή αποτυπωμάτων. Τα ιδανικά σημεία είναι στο πίσω μέρος ή στο home button όπως το είχε το s7. Εξάλλου οι συμβατικοί σαρωτές είναι και γρηγοροτεροι. Προσωπικά σκοτιστηκα, ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα για πολύ καιρό το αποτύπωμα ουτε στο s7 ουτε στο Α40 που έχω τώρα. Αν όμως παιρνεις κινητό που έχει όλα του τα άντερα κάτω από την οθόνη, μάλλον ο screen protector δεν είναι καλή ιδέα. Αλλά και πάλι σκοτιστηκα, ούτε screen protector εχω βάλει ποτέ σε δικό μου κινητο. Εχουνε gorilla glass υποτίθεται... ε, και αν σπάσουν έσπασαν.. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από devanir
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 18 minutes ago, Deadpool 1 said: Patch για φτηνά tempered glass. 5 minutes ago, Deadpool 1 said: Τα bug του ios δεν σου φαίνονταν σοβαρά αλλά το τζαμακί είναι επικίνδυνο Είδες αυτό το άτιμο το Κάρμα; Δεν γλιτώνει κανεις! 8
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Και σε εμένα το κάνει με S8. Ξεκλειδώνει όποτε θέλει. Δεν το είχα πει για να μη μου βουτήξουν το κινητό. Τώρα θα πρέπει να προσέχω 😛 Άντε να δούμε , τα έπαιξε και η θήκη με τα Led απο το τελευταίο Update.
Texas07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Τα Apple βγάζουν ένα πρόβλημα ασφαλείας, και γίνεται πανικός στο forum... Τα Galaxy βγάζουν κάτι τέτοιο που αν κάποιος ήθελε, έκλεβε ένα και έκανε μέχρι και τραπεζικές συναλλαγές, και εδώ είστε "εντάξει μωρέ, θα βγάλει ένα patch, μπράβο της που το παραδέχτηκε"... 🤔🙊 2 3 1
Kastor-nt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Είδες αυτό το άτιμο το Κάρμα; Δεν γλιτώνει κανεις! Δεν είναι ωραίο που όλοι λένε σιγά το κενό, απλά πάρε ένα ακριβό τζαμακι, και αρνούνται πχ να σκεφτούν ότι αν στο κλέψει κάποιος, βγάλει το ακριβό σου τζαμακι και βάλει φτηνό θα το ξεκλειδώσει ?... Η δεν κατάλαβα καλά το άρθρο ? 2 7
Deadpool 1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Αρα λοιπόν η Samsung τελικά δεν θα κυκλοφορήσει patch όπως υποσχέθηκε. Προφανώς και θα κυκλοφορήσει patch γιατί είναι σοβαρή εταιρεία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 minutes ago, Texas07 said: Τα Apple βγάζουν ένα πρόβλημα ασφαλείας, και γίνεται πανικός στο forum... Τα Galaxy βγάζουν κάτι τέτοιο που αν κάποιος ήθελε, έκλεβε ένα και έκανε μέχρι και τραπεζικές συναλλαγές, και εδώ είστε "εντάξει μωρέ, θα βγάλει ένα patch, μπράβο της που το παραδέχτηκε"... 🤔🙊 Έτρεξαν στο δίπλα τοπικ να ποστάρουν Τσουκαλά με σουρωτήρι και μάλιστα σε τοπικ που δεν κατάλαβαν καν τι έλεγε. Θα έπρεπε να τους το ποστάρω κι εγώ εδώ τώρα αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα τους πληγωσω. Φταιει το τζαμάκι που ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με διαφορετικά δάχτυλα ε; Και όχι η ασφάλεια της συγκεκριμένης υλοποίησης από τη Samsung... OK! 5 1 1
Deadpool 1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Texas07 είπε Τα Apple βγάζουν ένα πρόβλημα ασφαλείας, και γίνεται πανικός στο forum... Τα Galaxy βγάζουν κάτι τέτοιο που αν κάποιος ήθελε, έκλεβε ένα και έκανε μέχρι και τραπεζικές συναλλαγές, και εδώ είστε "εντάξει μωρέ, θα βγάλει ένα patch, μπράβο της που το παραδέχτηκε"... 🤔🙊 Βέβαια γιατί είναι το ίδιο σοβαρό ένα τζαμακί με τις τρύπες ενός λειτουργικού Κινδυνεύουν όλοι οι χρήστες android?=όχι Κινδυνεύουν όλοι οι χρήστες Samsung?=όχι Κινδυνεύουν όλοι οι χρήστες s10?=όχι
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Έτρεξαν στο δίπλα τοπικ να ποστάρουν Τσουκαλά με σουρωτήρι και μάλιστα σε τοπικ που δεν κατάλαβαν καν τι έλεγε. Θα έπρεπε να τους το ποστάρω κι εγώ εδώ τώρα αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα τους πληγωσω. Φταιει το τζαμάκι που ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με διαφορετικά δάχτυλα ε; Και όχι η ασφάλεια της συγκεκριμένης υλοποίησης από τη Samsung... OK! Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά είμαι με την android μεριά 😋 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Just now, tsoukalasKaminia said: Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά είμαι με την android μεριά 😋 Λογικό... 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα