dust7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας θέλω την γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω μια συσκευή iphone αλλά είναι μονόδρομος να πάω σε iphone 11 ποιο μοντέλο αξίζει. Τι θα αγοράζατε; Δεν υπάρχει χρηματικό πρόβλημα.
marmagia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Γιατί είναι μονόδρομος να πας σε 11; Γιατί όχι 8+ η Xs? Αφού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα γιατί όχι 11 pro;
dust7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Η σκέψη μου ήταν αν όντως αξίζει η διαφορά σε τόσο γειτονικά μοντέλα. Μήπως γλιτώνεις κάποιο χρηματικό ποσό. Αν είναι όντως μεγάλη η διαφορά από xs σε 11
aris_rom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Γενικώς μιλώντας, το να πάρεις(όχι εσύ αλλά ο οποιοσδήποτε) το πιο καινούργιο μοντέλο μίας εταιρίας και δη της Apple σημαίνει ότι είσαι πιο future proofed. Ο Α13 είναι ίσως την στιγμή που μιλάμε το καλύτερο τσιπάκι. Θα έχεις 5 χρόνια υποστήριξη σίγουρα κοκ. Με το XS θα είσαι στα 4 πλέον. Εάν μιλάμε για ΧS και 11 η μεγαλύτερη διαφορά είναι η οθόνη με το πρώτο να φοράει oled και το δεύτερο lcd. Όπως και να το κάνουμε έχουν διαφορά. Το 11 κερδίζει σε μπαταρία, σε κάμερες περίπου είναι τα ίδια, το 11 είναι πιο παχύ και με μεγαλύτερα μπέζελς. Εάν μιλάμε για XS και 11 pro τότε προφανώς το δεύτερο για αρκετούς λόγους. Με λίγα λόγια, εάν δεν υπάρχει οικονομικός περιορισμός και θες το καλύτερο προφανώς πας στο 11 προ. 1
onelonelystar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 ^+1 επίσης μπορείς να πάρεις ένα και για μένα! 😚 1
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, dust7 είπε Καλησπέρα σας θέλω την γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω μια συσκευή iphone αλλά είναι μονόδρομος να πάω σε iphone 11 ποιο μοντέλο αξίζει. Τι θα αγοράζατε; Δεν υπάρχει χρηματικό πρόβλημα. 11 pro ή max αναλογα το μεγεθος που σε βολευει.
dust7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια τελικά αγόρασα το XS MAX 256Gb Gold. Φοβερή συσκευή τελικά τα iphone έχουν κάτι διαφορετικό!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα