Texas07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Γειά σε όλους. Έχω το Xperia xz1 και το συνδυάζω με τα Audiotechnica m40x. Δεν έχω παράπονο, εκτός αν εξαιρέσεις την χαμηλή ένταση ήχου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι δύο εφαρμογές του τίτλου ακούγονται ακριβώς το ίδιο, όταν το eq είναι στο flat... Αρα ποια η διαφορά των δύο εφαρμογών σε ποιότητα;
JimGer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Ε αν δεν ακούς διαφορά επέλεξε το φθηνότερο. Θεωρητικά αν έχεις tidal hifi έχεις uncompressed ήχο. Υποθέτω για σοβαρή διαφορά θες πολύ καλά ακουστικά ή/και καλό ηχοσύστημα και ανάλογα το είδος μουσικής. Εγώ πάντως προτιμώ το spotify από όλα κυρίως για την ευκολία του connect και θεωρώ ότι έχει καλύτερες mobile εφαρμογές. Η πρακτική διαφορά πάντως είναι η ποιότητα του ήχου
Texas07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Spotify έχω, απλά έκανα και έναν μήνα δωρεάν με το TIDAL. Σε αυτό έχεις δίκιο. Για μεγάλη διαφορά, θες καλό εξοπλισμό. Απλά αν δεν έχει eq το TIDAL, πως θα ρυθμίσεις για καλύτερη ποιότητα ήχου από το flat?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2019 στις 4:37 ΜΜ, Texas07 είπε Spotify έχω, απλά έκανα και έναν μήνα δωρεάν με το TIDAL. Σε αυτό έχεις δίκιο. Για μεγάλη διαφορά, θες καλό εξοπλισμό. Απλά αν δεν έχει eq το TIDAL, πως θα ρυθμίσεις για καλύτερη ποιότητα ήχου από το flat? Το σύστημα σου θα ναι τόσο αδύναμο όσο ειναι και ο πιο αδύναμος "κρίκος" σου. Προσωπικά επειδή έχεις καλά ακουστικά και υποθέτω ότι παίρνεις λίγο πιο σοβαρά την μουσική δοκίμασε στο κινητό αρχεία flac για αρχή. Αν δεις διαφορά τότε σιγά σιγά η επένδυσε σε ένα καλύτερο συστημα(είτε κινητό LG που έχουν dac είτε σε ένα dap) και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα