monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας έκανα μια νέα σύνδεση με nova τηλέφωνο και internet.Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά όταν όμως συνδέω μεσώ του σπλιτερ το modem δεν λειτουργεί το internet , λειτουργεί μόνον όταν συνδέω απευθείας το καλώδιο της γραμμής στο modem, όταν τα περνάω από διακλαδωτή ,έχω δοκιμάσει 4-5, δεν ανοίγει τον internet από την εταιρεία μου είπαν είναι θέμα διακλαδωτή ,πήρα άλλον έναν καινούργιο και πάλι το ίδιο, η εταιρία όμως για να στείλει δικό της τεχνικό ζητάει 30 ευρώ, μα δεν μου παρέδωσαν σε πλήρη λειτουργία τη σύνδεση,ένα καλώδιο μου έδωσαν και έφυγαν. τι να κάνω ευχαριστώ πολύ.
spectaculator Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε καινούργιο splitter. Γίνεται σωστά η σύνδεση πάνω στο splitter, modem στο modem port και τηλ. στο τηλ.; Το τηλέφωνο δουλεύει πάνω στο splitter; Επίσης, αν είναι VOIP μπορείς να βάλεις το μόντεμ απευθείας στη γραμμή και το τηλέφωνο στο μόντεμ; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από spectaculator
jkoukos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Για να μιλάμε την ίδια γλώσσα, ως διακλαδωτή/splitter εννοείς ένα DSL Splitter ή ένα απλό τηλεφωνικό ταφ. Αν είναι το πρώτο, πως τα συνδέεις;
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα και ευχαριστώ, το DSL είχα αλλά φαίνεται ότι υπήρχε πρόβλημα,έψαξα στην αγορά πήγα σε ένα κατάστημα κια παρακάλεσμα να μου δώσουν να δοκιμάσω 3-4 και τελικά ένα από αυτά λειτούργησε, κάτι υπήρχε με την συμβατότητα της τεχνολογίας της συγκεκριμένης εταιρίας. Και πάλι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα