Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έκανα μια νέα σύνδεση με nova τηλέφωνο και  internet.Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά όταν όμως συνδέω μεσώ του σπλιτερ το modem δεν λειτουργεί το internet , λειτουργεί μόνον όταν  συνδέω απευθείας το καλώδιο της γραμμής στο modem, όταν τα περνάω από διακλαδωτή ,έχω δοκιμάσει 4-5, δεν ανοίγει τον internet από την εταιρεία μου είπαν είναι θέμα διακλαδωτή ,πήρα άλλον έναν καινούργιο και πάλι το ίδιο, η εταιρία όμως για να στείλει δικό της τεχνικό ζητάει 30 ευρώ, μα δεν μου παρέδωσαν σε πλήρη λειτουργία τη σύνδεση,ένα καλώδιο μου έδωσαν και έφυγαν. τι να κάνω ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε καινούργιο splitter. Γίνεται σωστά η σύνδεση πάνω στο splitter, modem στο modem port και τηλ. στο τηλ.; Το τηλέφωνο δουλεύει πάνω στο splitter;

Επίσης, αν είναι VOIP μπορείς να βάλεις το μόντεμ απευθείας στη γραμμή και το τηλέφωνο στο μόντεμ;

Επεξ/σία από spectaculator
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ, το DSL είχα αλλά φαίνεται ότι υπήρχε πρόβλημα,έψαξα στην αγορά πήγα σε ένα κατάστημα κια παρακάλεσμα να μου δώσουν να δοκιμάσω 3-4 και τελικά ένα από αυτά λειτούργησε, κάτι υπήρχε με την συμβατότητα της τεχνολογίας της συγκεκριμένης εταιρίας.

Και πάλι ευχαριστω 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...