Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Deadpool 1 said: Κ.α. Καρμικά?
tilaverboy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Εγώ προσωπικά στο 8αρη μου έμεινα με την έκδοση 12.4.1 πέρασα και το beta profile tvOS μπλοκάροντας τα update. Είμαι ικανοποιημένος μιας και η μπαταρία μου βγάζει μιάμιση μέρα με κλειστό το 4g και γυρισμένο στο 3g . Συνεπώς δεν προτίθεμαι να μεταβώ στην έκδοση 13. Έχω μια δικιά μου θεώρηση. Κάθε κινητό μπορεί να πάει τέλεια μέχρι την επόμενη έκδοση μετά η έκδοση βαραίνει αρκετά. Με την ίδια λογική έμεινα και στο iPad 6 έμεινα στην 12.4.1 . Όσοι ονειρεύονται flames κτλ ας κυνηγήσουν κανέναν ανεμόμυλο. Εδώ σχολιάζουμε μόνο iOS και δεν ασχολούμαστε με Android Bada windows και πάει λέγοντας.
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Εγώ προσωπικά στο 8αρη μου έμεινα με την έκδοση 12.4.1 πέρασα και το beta profile tvOS μπλοκάροντας τα update. Είμαι ικανοποιημένος μιας και η μπαταρία μου βγάζει μιάμιση μέρα με κλειστό το 4g και γυρισμένο στο 3g . Συνεπώς δεν προτίθεμαι να μεταβώ στην έκδοση 13. Έχω μια δικιά μου θεώρηση. Κάθε κινητό μπορεί να πάει τέλεια μέχρι την επόμενη έκδοση μετά η έκδοση βαραίνει αρκετά. Με την ίδια λογική έμεινα και στο iPad 6 έμεινα στην 12.4.1 . Όσοι ονειρεύονται flames κτλ ας κυνηγήσουν κανέναν ανεμόμυλο. Εδώ σχολιάζουμε μόνο iOS και δεν ασχολούμαστε με Android Bada windows και πάει λέγοντας. Με τα updates/patches που αναφερονται σε κενα ασφαλειας τι κανεις δεν τα περνας ?
tilaverboy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Με τα updates/patches που αναφερονται σε κενα ασφαλειας τι κανεις δεν τα περνας ? Προσωπικά δεν τα περνάω. Έμεινα ικανοποιημένος. Παρατηρώ και οι δικοί μου τα τηλέφωνα τους που δεν αναβάθμισαν τρέχουν απροβλημάτιστα.
makridis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Καλά να πάθουν Ευχαριστούμε. Εσύ πότε θα κάνεις updat...Οοοοου σόρυ ρε συ, ξεχάστηκα.
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, makridis είπε Ευχαριστούμε. Εσύ πότε θα κάνεις updat...Οοοοου σόρυ ρε συ, ξεχάστηκα. Περιμένω το ios 13.1.9.2.3.2 το καλό
stafaf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Περιμένω το ios 13.1.9.2.3.2 το καλό Εσύ είπαμε, το τζαμάκι κοίτα να κολλήσεις καλά και να μην πολυζορίζεις τον exynos, το throttling θα το κάνει να αποδίδει σαν ulefone.
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, stafaf είπε Εσύ είπαμε, το τζαμάκι κοίτα να κολλήσεις καλά και να μην πολυζορίζεις τον exynos, το throttling θα το κάνει να αποδίδει σαν ulefone. Έχω πάρει καμία εικοσαρια τζαμακια από 1€-5€ και τα δοκιμάζω αλλά τίποτα μάλλον σε ελαττώματικο note θα έπεσα
coffeex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Τίποτα ψιλοπρογματα https://nakedsecurity.sophos.com/2019/09/16/iphone-lockscreen-bypass-ios-13-tricked-into-showing-your-contacts/ https://www.digitaltrends.com/mobile/ios-13-keyboard-bug/ Κ.α. Όσον αφορά το πρώτο που ήταν πρόβλημα, δεν είχα κάνει update μιας και η Apple είχε πει ότι θα το διορθώσει με την επόμενη αναβάθμιση που ήταν ~1 εβδομάδα μετά!! σε αυτό ρίχνω ένα φταίξιμο στην Apple γιατί δεν είχε κανένα λόγο να βγάλει την 13 χωρίς να διορθώσει το λάθος, πέρα από τα χρονοδιαγράμματα. Το 2ο link δεν είναι πρόβλημα γιατί αφορά 3τα πληκτρολόγια και όχι το επίσημο. 1
Ryzenlake Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, stafaf είπε Εσύ είπαμε, το τζαμάκι κοίτα να κολλήσεις καλά και να μην πολυζορίζεις τον exynos, το throttling θα το κάνει να αποδίδει σαν ulefone. To review απτο anand το ειδες? Περισσοτερο throttling τρωνε τα iPhones ρε συ. Πεφτουν 50% οι επιδοσεις τους σε sustained usage, αστο, πονεμενη ιστορια.
crossmo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε Έχω πάρει καμία εικοσαρια τζαμακια από 1€-5€ και τα δοκιμάζω αλλά τίποτα μάλλον σε ελαττώματικο note θα έπεσα Είναι γιατί τα βάζεις όλα μαζί το ένα πάνω στο άλλο ρε συ, δοκίμασε να τα βάζεις μεμονωμένα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από crossmo
EuphangeL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Κ.α. 😂😂 Πρέπει να είσαι ο κλασσικός mr Φάπας σε παρέες. "Κ.α." λέει
Deadpool 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, EuphangeL είπε 😂😂 Πρέπει να είσαι ο κλασσικός mr Φάπας σε παρέες. "Κ.α." λέει Κ.α. =και άλλα πολλά προβλήματα. Δεν τα γράψω γιατί είμαι σίγουρος ότι τα έχετε βρει μόνοι σας😂
D.Luffy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Έχω πάρει καμία εικοσαρια τζαμακια από 1€-5€ και τα δοκιμάζω αλλά τίποτα μάλλον σε ελαττώματικο note θα έπεσα Κοίτα να δεις σύμπτωση. Ούτε εγώ βρήκα κάποιο bug στο X μου με iOS 13. Κι εγώ μάλλον σε κάτι ελλατωματικό θα έπεσα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 15 minutes ago, D.Luffy said: Κοίτα να δεις σύμπτωση. Ούτε εγώ βρήκα κάποιο bug στο X μου με iOS 13. Κι εγώ μάλλον σε κάτι ελλατωματικό θα έπεσα. Και άλλο ένα το δικό μου 2 συνολικά! Μάλλον πρέπει να παίξουμε Τζόκερ την Κυριακή! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα