kage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχει μαζί του ο κάτοχος του ΙΧ είναι: Βεβαίωση Ακινησίας Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του αιτούντα Αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο σε ισχύ>>>> για το ενα μου ειπαν οκ βρισκετε και χωρις αυτο.. το 3 εφοσον ειναι δου υποθετω γινετε επιτοπου?για το 4.ισχυει πριν πας να παρεις τα χαρτια να χεις βγαλει ασφαλιστηριο? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από kage
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αν θέλεις να ξεμπερδεψεις, εχεις και τα 4 χαρτιά μαζι σου και τελος Τι νόημα εχει να ψάχνεται μεσα στην εφορεία
telis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, kage είπε Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχει μαζί του ο κάτοχος του ΙΧ είναι: Βεβαίωση Ακινησίας Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του αιτούντα Αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο σε ισχύ>>>> για το ενα μου ειπαν οκ βρισκετε και χωρις αυτο.. το 3 εφοσον ειναι δου υποθετω γινετε επιτοπου?για το 4.ισχυει πριν πας να παρεις τα χαρτια να χεις βγαλει ασφαλιστηριο? Ναι πρέπει να πας και να δείξεις ότι είναι ασφαλισμένο. Το 1 το βλέπουν στο σύστημα κατευθείαν.
Mesqal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ειναι αναλογος και την Εφορια που θα πας, εγω τους εδειξα το ασφαλιστηριο σε αρχειο PDF που το εχω στο κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα