LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, giannis123 είπε Οτι υπαρχουν αγγελιες....με 3500 και παραπανω που λετε οτι δεν υπαρχουν σπιτια με 3.500 ευρω.Τεσπα για να εμενα ολα κρινονται η ποιοτητα ζωης και τα ποσα σου μενουν στην τσεπη καθε μηνα ας κανει ο καθενας οτι θελει στην ζωη του....και να μην συγκρινουμε διαφορετικα πραγματα και αναγκες.... Κανε μου παραθεση σε παρακανω που ακριβως ειπα οτι δεν υπαρχουν σπιτια πανω απο 3500€? Σε αλλο θεμα εισαι? Εγω ειπα οτι δεν υπαρχουν τρυπες που κοστιζουν 3500€ (οπως εσυ εγραψες αρχικα). Επισης, συγνωμη αλλα αν ειστε δυο ατομα με το βασικο μισθο του Λουξεμβουργο και θες να μενεις στο κεντρο σε τετοιο σπιτι, ναι δεν θα σου μενει τιποτα οπως εργαψες. Τα μεταξωτα βρακια θελουν και τους αντιστουχους ποπουδινους. 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, elgol είπε Κατσε τε ρε παιδια 2 bedrooms λεει η αγγελια τι βιλα δε νοικιαζεται ολο, μ' αρεσει που στα πλεονεκτηματα βαζει flat screen και πλυντηριο με στεγνωτηριο πραγματα που βλεπεις και σε φοιτητικα σπιτια στην Ελλαδα ( μη βαρατε δεν εχω παει στο εξωτερικο ο γυιος μου ψαχνεται) Μιλαμε για σπιτι 5ετιας, στην καλυτερη συνοικια του Λουξ, με το μαστερ υπνοδωματιο να εχει walk in closet και μπανιο, γκαραζ για 2 αυτοκινητα,αποθηκη,κηπο,επιπλωμενο κτλ. Και λιγα το δινει. Και ενεργειακη κλαση Α, να τα λεμε και αυτα 😁 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από LabrakisG1992 1
jimmy213 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, elgol said: Κατσε τε ρε παιδια 2 bedrooms λεει η αγγελια τι βιλα δε νοικιαζεται ολο, μ' αρεσει που στα πλεονεκτηματα βαζει flat screen και πλυντηριο με στεγνωτηριο πραγματα που βλεπεις και σε φοιτητικα σπιτια στην Ελλαδα ( μη βαρατε δεν εχω παει στο εξωτερικο ο γυιος μου ψαχνεται) Ολόκληρο το νοικιάζεις. Απλά έχει δύο κρεβατοκάμαρες. Αυτό σημαίνει 2 bedrooms. Επίσης, το συγκεκριμένο είναι για short term.
Charismo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχάς η αγγελία του φίλου αναφέρει και δύο μπάνια. Αν είναι να αλλάξω ημισφαίριο για να κατουρήσω θα πάω σε κάποιο από τα εξοχικά μου σε κάποια από τις χώρες στις οποίες διαθέτω για να κάνω και το ταξιδάκι μου. Αν δεν θέλεις τρύπα το ελάχιστο είναι το παρακάτω για bachelors. https://www.luxuryestate.com/p128344940-luxury-home-for-rent-per-month-luxembourg-city 2
elgol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ολο αυτο που φαινεται για 2 κρεββατοκαμαρες κι ελεγα οτι ο δικος μου μηχανικος μου εφαγε πολλα τετραγωνικα Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από elgol 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, elgol είπε Ολο αυτο που φαινεται για 2 κρεββατοκαμαρες κι ελεγα οτι ο δικος μου μηχανικος μου εφαγε πολλα τετραγωνικα Δεν ειναι ενα αυτο που φαινεται στην 1 φωτγραφια. ειναι 3 το ενα διπλα στο αλλο κολλητα Παντως να πω και το εξης. 2 ατομα με βασικο μισθο στο Λουξ και 2 παιδια αν δεν θες λουσα ψαχνεις κατι τετοιο Rent Apartment Hesperange. 3-room flat in 9 rue Pierre Weydert. First floor, parking space, with balcony, independent heating, ref. 1478135 Και ειδες τι καλος που ειμαι,και κοντα στο κεντρο και παρκινκ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από LabrakisG1992 1
elgol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ο διαδρομος γιατι ειναι ετσι για να μαθεις skate στα παιδια σου;
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, elgol είπε Ο διαδρομος γιατι ειναι ετσι για να μαθεις skate στα παιδια σου; Για να κλεβει τετραγωνικα ο μηχανικος πιο ευκολα. 2
Speculoos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 43 minutes ago, LabrakisG1992 said: Δεν ειναι ενα αυτο που φαινεται στην 1 φωτγραφια. ειναι 3 το ενα διπλα στο αλλο κολλητα Παντως να πω και το εξης. 2 ατομα με βασικο μισθο στο Λουξ και 2 παιδια αν δεν θες λουσα ψαχνεις κατι τετοιο Rent Apartment Hesperange. 3-room flat in 9 rue Pierre Weydert. First floor, parking space, with balcony, independent heating, ref. 1478135 Και ειδες τι καλος που ειμαι,και κοντα στο κεντρο και παρκινκ. Eξαιρετικά μικρό ρε συ, θυμίζει αντίστοιχα διαμερίσματα στις Βρυξέλλες που θεωρούν "υπνοδωμάτιο" μια τρύπα 7 τ.μ. Αν μάλιστα ακολουθούν στις αγγελίες το μοτίβο των Βρυξελλών, τότε ξέρεις ότι τα 89 τετραγωνικά παίζει να είναι γύρω στα 75 liveable.
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Speculoos είπε Eξαιρετικά μικρό ρε συ, θυμίζει αντίστοιχα διαμερίσματα στις Βρυξέλλες που θεωρούν "υπνοδωμάτιο" μια τρύπα 7 τ.μ. Αν μάλιστα ακολουθούν στις αγγελίες το μοτίβο των Βρυξελλών, τότε ξέρεις ότι τα 89 τετραγωνικά παίζει να είναι γύρω στα 75 liveable. Τρου αλλα υπαρχουν επιλογες για ολα τα γουστα. Αναλογως μπατζετ και τοποθεσιας. Ακυρο τωρα ξαναειδα τις φωτο. ενταξει ρε συ μικρο δεν το λες. για τα λεφτα του τιμιο ειναι. ενεργειακη κλαση για κλαματα βεβαια Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από LabrakisG1992
listerstorm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Δεν ξερω αν εγω εχω γερασει προωρα και τα βλεπω αλλιως αλλα δεν μου λειπει κατι. Δηλαδη τι ειναι η ζωη εξω να πηγαινω σε καφετερια και να βαζω νερο στον καφε μου για να κατσω 5 ωρες? ΟΚ, δεν εχεις 1000 επιλογες στο φαγητο, εχεις 50 κλαιν. Από τον μέσο Έλληνα που είναι συνέχεια φραπές, μπουκάλι στον οικονομόπουλο, φρουτάκια, εκπομπές Ραπτόπουλου και διπλοπαρκάρισμα μην περιμένεις καλύτερα σχόλια. Είπαμε, οι ξένοι δεν έχουν καθόλου ζωή και διασκέδαση ενώ εμείς καλοπαιρνάμε. Λες και εκτός από κάνα μπαράκι, μπυρίτσα, πρωινό και περπάτημα θέλεις κάτι άλλο. 3 1
Charismo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, listerstorm said: Από τον μέσο Έλληνα που είναι συνέχεια φραπές, μπουκάλι στον οικονομόπουλο, φρουτάκια, εκπομπές Ραπτόπουλου και διπλοπαρκάρισμα μην περιμένεις καλύτερα σχόλια. Είπαμε, οι ξένοι δεν έχουν καθόλου ζωή και διασκέδαση ενώ εμείς καλοπαιρνάμε. Λες και εκτός από κάνα μπαράκι, μπυρίτσα, πρωινό και περπάτημα θέλεις κάτι άλλο. Άσε ρε Μανθούλη. Εμείς δεν είμαστε σαν τις άλλες. 2
dkstopo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 @LabrakisG1992 τι δουλειά κάνεις; ταξη ετησιων αποδοχων; αν θες απαντας
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dkstopo είπε @LabrakisG1992 τι δουλειά κάνεις; ταξη ετησιων αποδοχων; αν θες απαντας Σε ευρωπαικο φορεα δουλευω. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από LabrakisG1992
archer100 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία είναι και Ελλάδα, ωραία είναι και Λουξεμβούργο. Κάθε τόπος έχει τα καλά του. Είναι ωραία χώρα για να στήσει ένα νέο ζευγάρι τη ζωή του. Υψηλοί μισθοί, ασφάλεια, πολυπολιτισμικό περιβάλλον (=χαμηλός ρατσισμός) και στο κέντρο της Ευρώπης για συχνές εξορμήσεις. Πεντακάθαρη ατμόσφαιρα μέσα στο πράσινο, έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε βουνό, από το πολύ πράσινο που έχει. Από την άλλη πολύ βροχερός καιρός που θέλει τις ανάλογες ψυχικές αντοχές. Από διασκέδαση, αν βολεύεσαι με μέτρια-χαμηλά στάνταρ, μια χαρά θα καλοπεράσεις. Αν θέλεις έντονη ζωή στα δικά σου γούστα, είτε αυτά είναι κλάμπ-χοπινγκ στο κέντρο του Λονδίνου, είτε τσίπουρα στην Πειραική μετά μπουζούκια, μετά πατσά και κλείσιμο με Αλκατράζ, τότε στο Λουξ θα βαρεθείς σύντομα. Είναι τόπος ιδανικός για καριερίστες-οικογενειάρχες, άτομα προσανατολισμένα στην πρόοδο και προκοπή. Χώρα που θα σε ανταμείψει σίγουρα αν έχεις αυτό το μεντάλιτυ. Δυστυχώς έτυχε να συνεργαστώ με το κράτος αυτό σχετικά αργά στην καριέρα μου, αν ήμουν στην ηλικία του νηματοθέτη δε θα το συζητούσα καν, μαζί με Ελβετία είναι οι τοπ επιλογές σε ευρωπαικό έδαφος. Κόσμος καλός, προκομμένος και ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (λεπτομέρεια μεν, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά) 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις