LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, giannis123 είπε Δεν ισοπεδώνω,αλλά τι να το κάνεις αν πχ παίρνεις μισθό 6500 τον μήνα και τα 5000 φεύγουν με ενοίκιο και λογαριασμούς...αν με ρωτήσεις για την Αθήνα την άποψη μου θα με μπαναρουν Αδερφε δεν πρεπει να εχεις περασει απο το Λουξεμβουργο ουτε απο πανω με το αεροπλανο 2
ideal09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Αδερφε δεν πρεπει να εχεις περασει απο το Λουξεμβουργο ουτε απο πανω με το αεροπλανο Ποιο αεροπλάνο ούτε με το google maps δεν εχει αγγιξει τις συντεταγμενες του 5
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για να αναλυσω λιγο το θεμα της ζωης. Φυσικα ειναι δεκτες ολες οι αποψεις αλλα καταληγουμε στο τι θελει ο καθενας. Εγω ειμαι 32,παντεμενος, πρωτα ο θεος σιγα σιγα θελουμε να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας. Οι εξοδοι μας ειναι σταθεροι. Βγαινουμε σιγουρα καθε Σαββατο για βολτα,ειτε περιπατο σε καποιο δασος/μονοπατι,ειτε βολτα στα μαγαζια,ειτε βολτα στο κεντρο, ειτε καποια εκδρομη. Συνηθως σαββατο βραδυ μπορει να βρεθουμε με φιλους,ειτε εξω για φαγητο,ειτε σε σπιτι για ψησιμο,αραγμα κτλ. Την Κυριακη,ειτε για brunch(ναι ρε ειχα και στο χωριο μου😂),ειτε για φαγητο(μεσημερι ή βραδυ),καφε κτλ. Τεινουμε στο να καταργησουμε το πρωινο γιατι καθε Κυριακη πρωι εχουμε καθιερωσει 5χ5 😁 Καθημερινες λιγα πραγματα, μαξ να παμε σε καποιο μαγαζι κοντα στο σπιτι να τσιμπησουμε κατι,κανα σουπερ μαρκετ κτλ. Δεν ξερω αν εγω εχω γερασει προωρα και τα βλεπω αλλιως αλλα δεν μου λειπει κατι. Δηλαδη τι ειναι η ζωη εξω να πηγαινω σε καφετερια και να βαζω νερο στον καφε μου για να κατσω 5 ωρες? ΟΚ, δεν εχεις 1000 επιλογες στο φαγητο, εχεις 50 κλαιν. 17 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ισοπεδώνεις, αλλά αν θες για εξήγησε τα ποσά. Από τα 5Κ, λες θες 3.5Κ για μια τρύπα. Με τα υπόλοιπα 1.5Κ, τι λογαριασμοί πληρώνονται μηνιαίως και πάνε τόσο; Το ότι κάπου καράκεντρο βρίσκεις τρύπα με 3.5Κ νοίκι, δεν σημαίνει ότι είναι η νόρμα. Θες να σου βρω κι Αθήνα τρύπα σε παράλογα λεφτά; Που θα είναι και χειρότερη από την τρύπα στο Λουξ. 3.5κ νοικι για τρυπα δεν παιζει πουθενα, οσο κεντρο και να πας για τρυπα(τυπου 30-40τμ) τετοια ποσα δεν παιζουν(ταβανι 2κ) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από LabrakisG1992 5 1
spectaculator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 21 minutes ago, ideal09 said: Μικρη μπουκια να κρατησω αλλα στο κότετσι με ροδες που παει απο ΑΘηνα Θεσσαλονικη(θα μου πεις τι υποδομες να χει κι αυτο το δρομολογιο, σιγα, ΑΘηνα με Θεσσαλονικη συνδευει δεν εγινε και τιποτα) με 8 ωρες καθυστερηση, γυφτοι που πετανε πετρες στα τζαμια και οι αμαξοστοιχιες να ξεκιναν και μετα να κανουν οπισθεν πιστεψε εχω μπει πολλες φορες και τα χω ζησει αλλα και στα τρενα της κεντρικης Ευρωπης, Μπαλτικσ και Σκανδιαβια.. Οτι εχει κωλοδρομους οι Ελλαδα, τα κτεο περνανε οτι σαβουρα υπαρχει, και γινονται ποσα τροχαια, το εχω ακουσει πολλες φορες, ισως ο περιγυρος σου δεν ασχολειται. Ασε απο που να το πιασεις.. Κοτέτσι; Πλάκα κάνεις έτσι; Και το παίζεις και κοσμογυρισμένος... Κι έξω γίνεται της κακομοίρας. Στο Όσλο για παράδειγμα από τη βαρεμάρα τους το παίζουν στα βαγόνια Los Vatos Locos και ρίχνουν σφαλιάρες σε όποιον βρουν μπροστά τους. Στο Βερολίνο, στις ώρες αιχμής κανένα τραίνο δεν είναι στην ώρα τους, κι αν καθυστερήσει περισσότερο από 20 λεπτά η αναχώρηση από κάποιο σταθμό-αφετερία το δρομολόγιο απλά ακυρώνεται. Μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα. Όσο για τους δρόμους, σοβαρέψου καλύτερα. Μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι αλλά δεν είναι δράμα, ούτε τόσο χάλια ώστε να προκαλούν ατυχήματα. Σχεδόν όλα τα θανατηφόρα εδώ γίνονται από υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σήμανσης κι αλκοολ κι εσύ τσαμπουνάς το ένα στο 100 που θα γίνει σε δρόμο καρμανιόλα (που κι αυτοί τείνουν να εξαλειφθούν). Μπορείς απλά να το πιάσεις από την ελληνική νοοτροπία. Από εκεί πηγάζουν όλες οι κατάρες της ράτσας μας. Αλλά και πάλι καλύτερα εδώ παρά στο καταθλιπτικό των Βρυξελλών και της οποιασδήποτε βόρειας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. 3
giannis123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 32 minutes ago, ideal09 said: Ποιο αεροπλάνο ούτε με το google maps δεν εχει αγγιξει τις συντεταγμενες του ενω εσυ...εισαι κοσμογυρισμενος βλεπεις...βλεπω και απο αλλα post σου... την ειχα κανει ερωτησεις..μαθε πρωτα την γλωσσα σου και πηγαινε και να μαθεις και αλλες μετα....
dbrillis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια, για το Θεο, αφηστε ενα θεμα χωρις γκρινια. Η αντιληψεις ολων μας ειναι διαφορετικες και ταυτοχρονια αλλαζουν κιολας. 4
giannis123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LabrakisG1992 said: Αδερφε δεν πρεπει να εχεις περασει απο το Λουξεμβουργο ουτε απο πανω με το αεροπλανο Μου αρεσει η ευκολια που κρινετε οι περισοτεροι εδω μεσα......πρεπει ολοι δηλαδη να ειμαστε 32 χρονων και τωρα να ξεκιναμε οικογεια αποκλειεται καποιος αλλος να ειναι οικογενειαρχης δηλαδη και να εχει αλλες αναγκες...και ναι κεντρο εμενα...με αυτοκινητο... αν σου λεει κατι Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από giannis123
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, giannis123 είπε Μου αρεσει η ευκολια που κρινετε οι περισοτεροι εδω μεσα......πρεπει ολοι δηλαδη να ειμαστε 32 χρονων και τωρα ξεκιναμε οικογεια αποκλειεται καποιος αλλος να ειναι οικογενειαρχης δηλαδη και να εχει αλλες αναγκες...και ναι κεντρο εμενα...με αυτοκινητο... αν σου λεει κατι Αδερφε βρες μου μια αγγελια(μια!) για τρυπα στο κεντρο να νοικιαζεται πανω απο 2 αντε μαξ 2,300! Δεν υπαρχει περιπτωση!ουτε στο infinity tower δεν παιζουν αυτες οι τιμες! Κεντρο εμενες που? σε διαμερισμα ή σπιτι?ποσα τμ και ποσα πληρωνες? Να ξερουμε τι γραφουμε!
giannis123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, LabrakisG1992 said: Αδερφε βρες μου μια αγγελια(μια!) για τρυπα στο κεντρο να νοικιαζεται πανω απο 2 αντε μαξ 2,300! Δεν υπαρχει περιπτωση!ουτε στο infinity tower δεν παιζουν αυτες οι τιμες! Κεντρο εμενες που? σε διαμερισμα ή σπιτι?ποσα τμ και ποσα πληρωνες? Να ξερουμε τι γραφουμε! https://www.athome.lu/en/rent/apartment/luxembourg/id-8418092.html Οικογενειάρχης με 2 παιδιά...μένω Αθήνα σε σπίτι 130τμ και ξαναλέω για εμένα η Αθήνα είναι χαλια Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από giannis123 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, giannis123 είπε https://www.athome.lu/en/rent/apartment/luxembourg/id-8418092.html Οικογενειάρχης με 2 παιδιά...μένω Αθήνα σε σπίτι 130τμ και ξαναλέω για εμένα η Αθήνα είναι χαλια 150τμ καινουργια μονοκατοικια στο κεντρο (και επιπλωμενη οχι αστεια) - τρυπα δεν το λες σιγουρα! εσυ μας εγραφες στην προηγουμενη σελιδα οτι 3500€ νοικι για μια τρυπα αδερφε! 2 ώρες πριν, giannis123 είπε Δεν αξιζει το λουξερμβουργο ζωη μηδεν και ολα πολυ ακριβα,λεφτα αρκετα αλλα ροκανιζονται πανευκολα,3.500 ευρω νοικι σε τρυπα 1 2
spectaculator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, giannis123 said: https://www.athome.lu/en/rent/apartment/luxembourg/id-8418092.html Οικογενειάρχης με 2 παιδιά...μένω Αθήνα σε σπίτι 130τμ και ξαναλέω για εμένα η Αθήνα είναι χαλια Μα αυτό είναι 150τμ, deluxe επιπλωμένη και μάλιστα στην "καλύτερη συνοικία" του Λουξεμβούργου. Τι θέλεις να πεις με αυτό; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από spectaculator 2 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μα αυτό είναι 150τμ, deluxe επιπλωμένη και μάλιστα στην "καλύτερη συνοικία" του Λουξεμβούργου. Τι θέλεις να πεις με αυτό; Λογικα στην Αθηνα νοικιαζει βιλα Βουλιαγμενη 1500τμ, ετσι θα τα εβλεπα και γω τα 150τμ τρυπες 1 4
ideal09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, spectaculator είπε Κοτέτσι; Πλάκα κάνεις έτσι; Και το παίζεις και κοσμογυρισμένος... Κι έξω γίνεται της κακομοίρας. Στο Όσλο για παράδειγμα από τη βαρεμάρα τους το παίζουν στα βαγόνια Los Vatos Locos και ρίχνουν σφαλιάρες σε όποιον βρουν μπροστά τους. Στο Βερολίνο, στις ώρες αιχμής κανένα τραίνο δεν είναι στην ώρα τους, κι αν καθυστερήσει περισσότερο από 20 λεπτά η αναχώρηση από κάποιο σταθμό-αφετερία το δρομολόγιο απλά ακυρώνεται. Μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα. Όσο για τους δρόμους, σοβαρέψου καλύτερα. Μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι αλλά δεν είναι δράμα, ούτε τόσο χάλια ώστε να προκαλούν ατυχήματα. Σχεδόν όλα τα θανατηφόρα εδώ γίνονται από υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σήμανσης κι αλκοολ κι εσύ τσαμπουνάς το ένα στο 100 που θα γίνει σε δρόμο καρμανιόλα (που κι αυτοί τείνουν να εξαλειφθούν). Μπορείς απλά να το πιάσεις από την ελληνική νοοτροπία. Από εκεί πηγάζουν όλες οι κατάρες της ράτσας μας. Αλλά και πάλι καλύτερα εδώ παρά στο καταθλιπτικό των Βρυξελλών και της οποιασδήποτε βόρειας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. Σε σχέση με αυτά που έχω μπει, κοτέτσι είναι, και μιλάμε και για το πιο βασικό δρομολόγιο(καλά για τα υπόλοιπα δρομολόγια δεν το συζητώ, είναι σαν να μην υπάρχουν καν). Τι μας λες τώρα; Δεν έχεις μπει ποτέ σου; Και φυσικά εξαιρέσεις για ακραία υπάρχουν παντού, δεν μου κάνουν αίσθηση αυτα που λες. 25 λεπτά πριν, spectaculator είπε Όσο για τους δρόμους, σοβαρέψου καλύτερα. Μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι αλλά δεν είναι δράμα, ούτε τόσο χάλια ώστε να προκαλούν ατυχήματα. Σχεδόν όλα τα θανατηφόρα εδώ γίνονται από υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σήμανσης κι αλκοολ κι εσύ τσαμπουνάς το ένα στο 100 που θα γίνει σε δρόμο καρμανιόλα (που κι αυτοί τείνουν να εξαλειφθούν). Καλά, θα μου πεις να σοβαρευτώ... Δεν βλέπεις τι γίνεται δηλαδή; Ακόμα και την Εγνατία (και όχι μόνο), που βάζουν μια φλούδα πίσσα και σε έξι μήνες οδηγείς αναγκαστικά στη παλιά λωρίδα γιατί η "καινούρια" έχει γίνει σαν γυαλόχαρτο, ή τις λωρίδες που έχουν κάτσει από τις νταλίκες και είναι ασυντήρητες εδώ και 10 χρόνια; Από κακοτεχνίες σε επαρχιακή πόλη που έμενα, μια χαρά δεν είναι 1 στα 100 τα ατυχήματα. Όχι με νεκρούς απαραίτητα, αλλά ατυχήματα μια χαρά έχουμε). 21 λεπτά πριν, spectaculator είπε υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σήμανσης κι αλκοολ Βάλε κι αυτά στην εξίσωση τότε. Γιατι αν υπηρχε ελεγκτικός μηχανισμός δεν θα υπήρχαν. Τώρα, εσύ μπορεί να γουστάρεις να οδηγείς σε κωλόδρομους, να μπαίνεις σε τρένα που ο όρος "τηλεματική" δεν υφίσταται, να υπολειτουργούν όλα με θετικές εξαιρέσεις(και οχι να λειτουργούν με αρνητικές εξαιρεσεις) και να χρυσοπληρώνεις και βενζίνη 1.77 με μέσο μισθό στα τάρταρα. Η, για να μιλήσω και στη γλώσσα σου, μπορεί και να σου αρέσει να ξέρεις ότι οδηγείς σε δρόμο με άτομα που δεν υπάρχει μηχανισμός να τους ελέγξει αν τρέχουν γρήγορα ή είναι πιωμένοι και πέσουν πάνω σου. Και δεν σου λέω κακώς που έκανες και γύρισες, αλλά μην τρελαθούμε. Δεν είναι μόνο η κουλτούρα. 3 λεπτά πριν, giannis123 είπε ενω εσυ...εισαι κοσμογυρισμενος βλεπεις...βλεπω και απο αλλα post σου... την ειχα κανει ερωτησεις..μαθε πρωτα την γλωσσα σου και πηγαινε και να μαθεις και αλλες μετα.... Ελπίζω τουλάχιστον να ανακουφίστηκες..
giannis123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, spectaculator said: Μα αυτό είναι 150τμ, deluxe επιπλωμένη και μάλιστα στην "καλύτερη συνοικία" του Λουξεμβούργου. Τι θέλεις να πεις με αυτό; Οτι υπαρχουν αγγελιες....με 3500 και παραπανω που λετε οτι δεν υπαρχουν σπιτια με 3.500 ευρω.Τεσπα για εμενα ολα κρινονται στην ποιοτητα ζωης και το καθαρο ποσο που σου μενει στην τσεπη καθε μηνα ας κανει ο καθενας οτι θελει στην ζωη του....και να μην συγκρινουμε διαφορετικα πραγματα και αναγκες.... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από giannis123
elgol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κατσε τε ρε παιδια 2 bedrooms λεει η αγγελια τι βιλα δε νοικιαζεται ολο, μ' αρεσει που στα πλεονεκτηματα βαζει flat screen και πλυντηριο με στεγνωτηριο πραγματα που βλεπεις και σε φοιτητικα σπιτια στην Ελλαδα ( μη βαρατε δεν εχω παει στο εξωτερικο ο γυιος μου ψαχνεται) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από elgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις