Secret Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Παρήγγειλα την 34αρα τελικά, και αφού δεν έλαβα πάρα μόνο ένα sms όταν έκανα την παραγγελία, πήρα σήμερα να μάθω τι και πώς και μου είπαν ότι η αποστολή θα γίνει στις 25/10. Σε ετοιμοπαραδοτο προϊόν. Όταν ρώτησα που βρίσκεται τώρα μου είπαν ότι είναι στο κατάστημα του πύργου (30 χιλιόμετρα μακρια) και όταν είπα να πάω να την πάρω έλαβα την απάντηση ότι είναι web παραγγελία και είναι αδύνατο. Εννοείται ότι είπα να ακυρώσω και μου είπαν στείλτε mail με το αίτημα σας κλπ κλπ. Ωραια πράματα. 1
kostiger Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Secret είπε Παρήγγειλα την 34αρα τελικά, και αφού δεν έλαβα πάρα μόνο ένα sms όταν έκανα την παραγγελία, πήρα σήμερα να μάθω τι και πώς και μου είπαν ότι η αποστολή θα γίνει στις 25/10. Σε ετοιμοπαραδοτο προϊόν. Όταν ρώτησα που βρίσκεται τώρα μου είπαν ότι είναι στο κατάστημα του πύργου (30 χιλιόμετρα μακρια) και όταν είπα να πάω να την πάρω έλαβα την απάντηση ότι είναι web παραγγελία και είναι αδύνατο. Εννοείται ότι είπα να ακυρώσω και μου είπαν στείλτε mail με το αίτημα σας κλπ κλπ. Ωραια πράματα. Εχω εξυπηρετηθει αριστα σε λιγοτερες περιπτωσεις. Στις περισσοτερες θα ελεγα οτι ειναι αντιστοιχου επιπεδου η εξυπηρετηση που εχω λαβει. Κριμα για ενα τοσο μεγαλο καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα