Προς το περιεχόμενο

[Οθονη] LG 29UM69G 29" Ultrawide 159.00€ Kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη που είχε παίξει σε προσφορά στο plaisio 199 an θυμάμαι καλά πριν μερικές μέρες

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/177778-lg-29um69g-29

Στα καλά της είναι πως έχει HDMI και DP και Type-C με support για DP mode

https://www.lg.com/gr/monitors/lg-29UM69G-B

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, η παλια προσφορα ηταν αυτη. αλλη οθονη, εκεινη ηταν curved και επισης υποστηριζε upscale αναλυσης σε 3820x 1680

καλη και αυτη, αλλα δεν ξερω αν αξιζει τοσο μεγαλη χωρις να ειναι curved

εδω και ενα συγκριτικο

Επεξ/σία από emperor4her
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Καλημερα, η παλια προσφορα ηταν αυτη. αλλη οθονη, εκεινη ηταν curved και επισης υποστηριζε upscale αναλυσης σε 3820x 1680

εδω και ενα συγκριτικο

Curved? Νομίζω κάτι κάνεις λάθος. Η βάση ξεγελάει αλλά εμένα μια ίσια οθόνη μου φαίνεται και αυτή του media....χωρίς DP και type C

Επίσης πως μία οθόνη με ανάλυση 2560 x 1080 pixels κάνει upscale σε 3820x 1680. Μήπως θες να πεις downscale?

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

Καμμία απο τις 2 δεν ειναι curved.

Εχω παρει την WK500 της προηγ.προσφορας.. Αυτή εδώ φαίνεται καλυτερη απο θεμα συνδεσιμοτητας, κλπ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Agathoklis είπε

μην τσακωνετσε... ετσι και αλλιως δεν δουλευει το σαιτ για να αγορασετε :P

Χαχα όχι ρε απλά το λύνουμε μην μπερδευτεί κανεις.....για το αν αγοράσαμε...χεχεχεχεχε😈 σας πρόλαβα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λινκ δουλεύει, όσοι δεν έχετε δει UW από κοντά η 29" έχουν πολύ μικρό ύψος, είναι σχεδόν σαν 17"  23" 16:9, είναι πιθανό να ξενερώσετε, για μένα το ελάχιστο σε UW είναι 34" .

Επεξ/σία από Havik
λάθος ίντσες, τα μπέρδεψα 23" όχι 17"....
Δημοσ.

Πωω, εχετε δικιο την μπερδεψα με καποια αλλη μαλλον :( 

αξιζει ομως 29αρα uw χωρις να ειναι curved? κανεις καμια γνωμη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Havik είπε

Το λινκ δουλεύει, όσοι δεν έχετε δει UW από κοντά η 29" έχουν πολύ μικρό ύψος, είναι σχεδόν σαν 17" 16:9, είναι πιθανό να ξενερώσετε, για μένα το ελάχιστο σε UW είναι 34" .

Κάπου μπερδεύεσαι.Η 29" UW είναι σαν 23" 16:9:
http://www.displaywars.com/23-inch-16x9-vs-29-inch-21x9

Επεξ/σία από roybatty
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Havik είπε

Το λινκ δουλεύει, όσοι δεν έχετε δει UW από κοντά η 29" έχουν πολύ μικρό ύψος, είναι σχεδόν σαν 17" 16:9, είναι πιθανό να ξενερώσετε, για μένα το ελάχιστο σε UW είναι 34" .

Δεν έχεις άδικο αλλά η τιμή πάει x2

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kamui είπε

Curved? Νομίζω κάτι κάνεις λάθος. Η βάση ξεγελάει αλλά εμένα μια ίσια οθόνη μου φαίνεται και αυτή του media....χωρίς DP και type C

Επίσης πως μία οθόνη με ανάλυση 2560 x 1080 pixels κάνει upscale σε 3820x 1680. Μήπως θες να πεις downscale?

στην 3η αξιολογηση στο skroutz Γραφει καποιος:

Πολυ καλη οθονη οταν ρυθμισεις σωστα τα χρωματα της,την χρησιμοποιω στο 2ο υπολογιστη μου που εχει μια rx 580 και το μεγαλο πλεονεκτημα της ειναι η πολυ καλη αποδοση στο freesync,εκανα upscale μεσο της καρτας γραφικων σε αναλυση 3820x 1680 και ηταν εντυπωσιακη η αποδοση της σε αυτην την αναλυση,ακομα και οταν το παιχνιδι επεφτε αρκετα κατω απο 60 fps( eurotruck simulator 2) δεν το ενιωθες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Πωω, εχετε δικιο την μπερδεψα με καποια αλλη μαλλον :( 

αξιζει ομως 29αρα uw χωρις να ειναι curved? κανεις καμια γνωμη? 

έχοντας καθίσει μπροστά σε curved οθόνη, για μένα το να μην είναι curved δεν είναι deal breaker, διαφορετικές οθόνες έχουν διαφορετικό Curved radius , σε κάποιες είναι τόσο μικρή η καμπύλη που ούτε που την καταλαβαίνεις, σε 29" δεν έχει καμία σημασία.

https://www.unboxingtreatment.com/2019/04/monitor-curvature-explained.html

https://3dinsider.com/monitor-curvature/

Spoiler

image.png.1062b732129fa344a8bfe2544df81022.png

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ.

Εχοντας την παραπανω οθονη εδω και 1.5 χρονο μπορω να πω οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι no brain αγορα. Το υψος ειναι σαν 23αρας 16:9 αλλα σε αποσταση μεχρι 60-70 εκατοστα ειναι εξαιρετικη. Για οσους εχετε μεγαλα γραφεια και καθεστε πανω απο 80 εκατοστα αποσταση μια 34αρα ειναι καλυτερη επιλογη. Τα καλα της οθονης ειναι τα παρα πολυ καλα ηχεια της το display port που εχει που παιζει και με nvidia καρτες το gsync η λογικη της αναλυση για να την οδηγήσετε που ειναι 33% πιο απαιτητικη απο την 1920x1080 τo 40-75hz range που εχει το τιμιο ppi της στα 96 και το ips panel της. Οσοι την παρετε θα την χαρειτε σιγουρα μπραβο στον Κωτσοβολο για τις προσφορες που εβγαλε σημερα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

Καλημερα, η παλια προσφορα ηταν αυτη. αλλη οθονη, εκεινη ηταν curved και επισης υποστηριζε upscale αναλυσης σε 3820x 1680

εδω και ενα συγκριτικο

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχοντας την παραπανω οθονη εδω και 1.5 χρονο μπορω να πω οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι no brain αγορα. Το υψος ειναι σαν 23αρας 16:9 αλλα σε αποσταση μεχρι 60-70 εκατοστα ειναι εξαιρετικη. Για οσους εχετε μεγαλα γραφεια και καθεστε πανω απο 80 εκατοστα αποσταση μια 34αρα ειναι καλυτερη επιλογη. Τα καλα της οθονης ειναι τα παρα πολυ καλα ηχεια της το display port που εχει που παιζει και με nvidia καρτες το gsync η λογικη της αναλυση για να την οδηγήσετε που ειναι 33% πιο απαιτητικη απο την 1920x1080 τo 40-75hz range που εχει το τιμιο ppi της στα 96 και το ips panel της. Οσοι την παρετε θα την χαρειτε σιγουρα μπραβο στον Κωτσοβολο για τις προσφορες που εβγαλε σημερα. 

Αυτό. Αξίζει σαν αγορά, αν και το ιδανικό μέγεθος σε UW είναι οι 34 ίντσες αλλά το κόστος ψιλό εκτοξεύεται. 

Έχει και την 34wk650 αλλά και την 34um69 στα 299 και 295 ευρώ αντίστοιχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...