negain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, σε ενα σταθερό pc που εχω θέλησα να βάλω εναν ssd και να κανω τον παλιό hdd ως δεύτερο. Εβαλα τον SSD του πέρασα καινουργια windows ολα καλα. Μετα συνέδεσα και τον hhd αλλα δεν τον διαβαζει καθολου. Δεν ανοιγει. Τον συνδεσα εξωτερικα σαν εξωτερικό σκληρό δηλαδή πάλι τπτ (θόρυβο ότι δουλεύει κάνει κανονικά). Έβγαλα τον ssd και τον έβαλα μόνο του παλι τπτ. Ξεκινάει και αναγράφει αναζήτηση προβλημάτων. Μετα συνεχίζει με μήνυμα ο υπολογιστής σας δεν ξεκίνησε σωστά κάνω επιδιόρθωση αλλά τπτ. Τελείωσε ο δισκος παει για πέταμα? Σώζεται τπτ απο μέσα? Να αναφέρω οτι οταν οτν συνέδεσα εξωτερικα και εψαξα απο την διαχειρηση τον εμφανιζει 930 gb συνολο ελευθερα 661gb επισυνάπτω και φώτο. Ευχαριστωτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Επειδή έτσι που τα γράφεις δεν πολυκατάλαβα, όταν λες "δεν τον διαβάζει καθόλου, δεν ανοίγει", τι εννοείς ακριβώς; Στο screenshot βλέπω να τον έχει δει κανονικά και να του έχει δώσει και γράμμα (D:). Τι σου λέει όταν προσπαθείς να μπεις στο D; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Αυτό το μήνυμα εμφανίζει και δεν ανοίγει καθόλου. Ο δίσκος ακούγεται ότι λειτουργεί. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Η μόνη επιλογή που φαίνεται να μπορεί να λειτουργήσει είναι η επαναφορά του υπολογιστή με διατηρήση των αρχείων. Αυτή την επιλογή μου την δίνει μόνο όταν αφαίρεσα τον νέο SSD και επανατοποθετησα τον HDD ως πρωτεύον και μοναδικό δίσκο. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα προγράμματα θα καταργηθούν? Ότι πρόγραμμα εγκατέστησα θα καταργηθεί αλλά τα αρχεία που έχω φωτόγραφιες κείμενα βίντεο θα παραμείνουν.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, negain είπε Η μόνη επιλογή που φαίνεται να μπορεί να λειτουργήσει είναι η επαναφορά του υπολογιστή με διατηρήση των αρχείων. Αυτή την επιλογή μου την δίνει μόνο όταν αφαίρεσα τον νέο SSD και επανατοποθετησα τον HDD ως πρωτεύον και μοναδικό δίσκο. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα προγράμματα θα καταργηθούν? Ότι πρόγραμμα εγκατέστησα θα καταργηθεί αλλά τα αρχεία που έχω φωτόγραφιες κείμενα βίντεο θα παραμείνουν.?? ναι , μπορείς όμως να κάνεις repair ενώ τον έχεις σαν δεύτερο δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον λειτούργησε αυτό θα κάνω. Πάντως το διαγνωστικό πρόγραμμα που έτρεξα στον ΗΥ δεν τον διαβάζει καθόλου. Έκανε δηλαδή τεστ σε μνήμες cpu και σε όλα τα άλλα και στον HD είχε ένα X σαν να μην υπήρχε κουμπομενος σκληρός στο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα