Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας γράφουμε εδώ τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας σχετικά με το ποιες εφαρμογές (Ελληνιστί apps) είναι πραγματικά επικίνδυνες και δικαίως αποκλείονται (γίνονται banned) από το παιχνιδομάγαζο του Γούγλη (PlayStore). (Συνεχίζω στην σύγχρονη Ελληνική μικτή διάλεκτο, άλλωστε σε λίγο τα Ελληνικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν θα χρειάζεται...).

Με τον όρο "επικινδυνότητα" δεν εννοώ την δυνατότητα επικίνδυνων χειρισμών από το χρήστη, αλλά αν το πρόγραμμα χρησιμοποιείται σαν Trojan, ιός ή κάτι τέτοιο με κακόβουλη πρόθεση από τον κατασκευαστή του...

Ένα app λοιπόν που νομίζω είναι πολύ καλό είναι το ES file explorer. που το κατεβάζουμε από το site των κατασκευαστών http://www.estrongs.com. Όταν όμως πάμε να το εγκαταστήσουμε και επιλέξουμε (στο κινητό) να γίνει με έλεγχο από το Google store (δηλ. επιλέγοντας "verify and install") και όχι κατ ευθείαν (επιλέγοντας "Package installer"), τότε βγάζει ένα μήνυμα ότι το συγκεκριμένο έχει γίνει banned ("Blocked by Play Protect") με την επεξήγηση "this app tries to attack other mobile and computer systems". Μπορείς να συνεχίσεις αλλά λέει ότι είναι unsafe.

Το πρόγραμμα το έχω σε ένα ταμπλετ και πραγματικά μου λύνει τα χέρια, έστω και χωρίς root.

Τι λέτε???

Επίσης τι λέτε για το Kingo Root

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.

Προσοχή στις ινδικές εφαρμογές στο Play Store! Τώρα υπάρχει ένα ολόκληρο είδος εφαρμογών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, οι οποίες καταβάλλουν στους χρήστες χρηματικά ποσά για την εξόρυξη καρτών. Τώρα, οι χρήστες δείχνουν ότι τα χρήματα προστίθενται στο λογαριασμό τους, αλλά ποτέ δεν το έχουν πληρώσει. Αντ 'αυτού, οι προγραμματιστές λαμβάνουν χρήματα για την εμφάνιση διαφημίσεων banner και παρενθετικών διαφημίσεων, οι οποίες βρίσκονται παντού στην εφαρμογή. Απλά αναζητήστε "Scratch Cash", και θα δείτε 100 από τέτοιες εφαρμογές. Συνήθως κατεβάζω εφαρμογές στο Apknite για να το προσομοιώσω στον υπολογιστή πριν την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο. Εξάλλου, δεν υπάρχει λογικό απόρρητο ή λογική ασφάλεια των δεδομένων σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη με το διαδίκτυο συσκευή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον έχω βγάλει τον Es για γι'αυτό το λόγο https://news.xiaomi-miui.gr/es-file-manager-accused-of-fraud-removed-from-google-play-store/ και έχω βάλει τον File manager pro.

Όσο για το Kingo μην βάζεις κινεζικές σαβούρες

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τον έχω βγάλει τον Es για γι'αυτό το λόγο https://news.xiaomi-miui.gr/es-file-manager-accused-of-fraud-removed-from-google-play-store/ και έχω βάλει τον File manager pro.

Για το Kingo root: Το χρησιμοποίησα για να ρουτάρω ένα Hive V του Πλαίσιο. Μπορώ να χρησιμοποιησω κάποιο άλλο? (Δεν έχω εμπειρία στα ρουταρίσματα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Για το Kingo root: Το χρησιμοποίησα για να ρουτάρω ένα Hive V του Πλαίσιο. Μπορώ να χρησιμοποιησω κάποιο άλλο? (Δεν έχω εμπειρία στα ρουταρίσματα)

Ααα το θυμάμαι ένα Turbo X.

Για ποιο κινητό θες ρουταρησμα?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το κατέβασα το File Manager Pro και σε κάθε klick ή back που κάνω μου πετάει και διαφήμιση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Ααα το θυμάμαι ένα Turbo X.

Για ποιο κινητό θες ρουταρησμα?

Για το TurboX Hive V. Πολύ καλό hardware και είναι κρίμα να πάει χαμένο. 

Το έχω απλά ρουτάρει χωρίς να αλλάξω ROM γιατί δεν είμαι σχετικός (παρ΄όλο που πρωτόπιασα κομπιούτερ το 1975 στην Αμερική...)

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη φίλε!

YΓ.: Τώρα είδα ότι μου είχες δώσει οδηγίες παλιότερα!

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
3 ώρες πριν, omega είπε

Το κατέβασα το File Manager Pro και σε κάθε klick ή back που κάνω μου πετάει και διαφήμιση

Εγώ δεν έχω καμία διαφήμιση από τότε που το έβαλα.

Σε πιο κινητό το έβαλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...