achilles_g_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, definitio είπε Μεγάλη συσκευασία...προσωπικά θα το απέφευγα, πχ έστω οτι λόγω συνθηκών αποθήκευσης (υγρασία, έντομα) στον έμπορα ή σε ενδιάμεσο σταθμό, από κάποια μικρή τρυπούλα στη συσκευασία πιάνει σκόρο τροφίμων...μέχρι να το ανακαλύψεις μπορεί να περάσει αρκετός καιρός, να πετάξεις ένα μεγάλο μέρος, και να μην μπορείς να αποδείξεις αν η ζημιά έγινε/άρχισε πριν τη παραλαβή ή μετά. Είναι 5 συσκευασίες του 1 kg. Προσωπικά είναι η 4η φορά που παίρνω απο τον συγκεκριμένο πωλητή χωρίς κανένα πρόβλημα! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από achilles_g_
coffeex Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kmarios είπε Εμένα προσωπικά σε όλες τις αγορές του τελευταίου εξαμήνου, με Κινέζους πωλητές και χρήση κουπονιού έκπτωσης, δεν ήρθε τίποτα. Έχασα το χρόνο μου να ψάχνω πράγματα να αγοράσω και να ακολουθώ την διαδικασία refund. Οι υπόλοιπες αγορές, με Κινέζους πωλητές χωρίς εκ πτωτικό κουπόνι ήρθαν κανονικότατα. Συνεπώς από εμένα τέλος το ebay για αγορές από Κίνα. ναι οκ "this time things will be different" Σε εμένα έχουν έρθει κανονικότατα. Thanks τον TS, τσίμπησα ένα PLA για τον 3d printer. 🤘 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από coffeex 1
carolosjk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Και μάλλον έφτασε τις μέγιστες χρήσεις του... Δε δουλεύει πλέον 1
iSAD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά που ακριβώς σας εμφανίζεις εσάς το κουπονι 5$? Από το app στο κινητό είμαι
agnostos13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εμένα μου ήρθε η ειδοποίηση πριν 10 λεπτά και τώρα δεν δέχεται τον κωδικό! Μάλλον δεν τα υπολόγισαν καλά... 1
t3chn0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Έχω 3 account στο ebay σαν δεύτερα-μόνο για προσφορές και στο ένα από αυτά μου ήρθε το -5$ οπότε ευχαριστώ TS
jimmyl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εγραφε πουθενα οτι ηταν για περιορισμενο αριθμο χρησεων ; 1
gorilas13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Το είχα δει απο το πρωί...είπα να κάτσω μετά τη δουλειά να δω τι να πάρω γιατί έγραφε πως λήγει σε 1-2 μέρες νομίζω...πάει!! Χαχαχα
carolosjk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, jimmyl είπε Εγραφε πουθενα οτι ηταν για περιορισμενο αριθμο χρησεων ; Γραφεί στους όρους οτι ισχύει μέχρι αύριο βράδυ "or while supplies last". Λογικά εννοεί οτι έχει κάποιον αριθμό από χρήσεις ή κάποιο μέγιστο ποσό που θα δώσει σαν έκπτωση. 1
jimmyl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, carolosjk είπε Γραφεί στους όρους οτι ισχύει μέχρι αύριο βράδυ "or while supplies last". Λογικά εννοεί οτι έχει κάποιον αριθμό από χρήσεις ή κάποιο μέγιστο ποσό που θα δώσει σαν έκπτωση. Αυτο για μεγιστο ποσο και για ποσο θα κρατησει το ειδα , αλλα για μεγιστο αριθμο χρησεων δεν το καταλαβα , τελοσπαντων ,παει τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα