.kostas. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα, έχω το παρακάτω pc σαν media player HP, intel e8400, 3,99ghz, 4gb ram με windows 10 home. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι αφού παίξουν μερικά βιντεάκια στο youtube κολλάει ότι έχει σχέση με streaming (youtube, netflix, online radio) σε όλους τους browers (opera/chrome/firefox/edge), αν κάνω επανεκκίνηση όλα δουλεύουν κανονικά για κανένα 20 λεπτο..... Η κάρτα γραφικών (nvidia gforce 210) έχει τους τελευταίους drivers και η σύνδεση στο internet (vdsl) είναι μέσω ethernet. Πρόσφατα έκανα και επαναφορά των Windows αλλά βλέπω ότι το πρόβλημα παραμένει. Ψάχνω να βρω κάποια δανεική κάρτα γραφικών για να τσεκάρω αλλά είναι low profile και είναι λίγο δύσκολο... Παλιότερα δεν μου έκανε τέτοια κόλπα το pc, έχω την εντύπωση ότι όλα ξεκίνησαν μετά από κάποιο update των Windows. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ανάλογο πρόβλημα; Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, .kostas. είπε Ψάχνω να βρω κάποια δανεική κάρτα γραφικών για να τσεκάρω Πιστεύω ότι είναι αυτό που σκέφτηκες.
.kostas. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, zx1234r είπε Δοκίμασε να βάλεις άλλα 4gb ram. Δεν ξέρω, μήπως είναι υπερβολή τα 8gb ram για ένα pc που λειτουργεί μόνο σαν media player? Αν ήταν θα μου το έκανε από την αρχή το πρόβλημα όχι μετά από 2 χρόνια χρήσης..... 2 ώρες πριν, micos000 είπε Πιστεύω ότι είναι αυτό που σκέφτηκες. Μεταχειρισμενη δεν βρίσκω και η παρακάτω που έχω δει είναι λίγο ακριβή https://www.skroutz.gr/s/11975707/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-Low-Profile-GV-N1030D5-2GL.html?from=account_favorites Είμαι στο ψάξιμο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 χωρίς να είμαι ο ειδικός θα έλεγα την μνήμη από 4 να την κάνεις 8 τουλάχιστον (εννοείται ίδιες μνήμες Dual Channel) και μετά θα άλλαζα κάρτα γραφικών η πιο απλή που μου έρχεται στο μυαλό είναι η GTX 1030 2GB ή πας σε κάτι πιο σύνθετο από την σειρά GTX 10xx ή από την σειρά 16xx) (Σημείωση εγώ πάντως που έχω την 1030 - 1050Τi - 1060 - 1070Τi και την 1660Ti στο απόθεμα είμαι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις του κάθε μοντέλου και με την χρήση) άλλη λύση δεν υπάρχει κατά την άποψη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα