Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, donblunts είπε

Στον καφέ βάζεις φωτιά ρε μαν...
Μην με καίς και είμαι στο 5ο καφέ..

εχεις βαλει φωτια σε 5 καφεδες; 🤔🤔

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jackess είπε

εχεις βαλει φωτια σε 5 καφεδες; 🤔🤔

AXAXAXAXAXAXAX

Βάζεις ελληνικό καφέ σε μορφή σκόνης, πως το λένε, απευθείας απ'το σακουλάκι, όχι ψημμένο, το βάζεις στο πιατάκι - απαραίτητη προυπόθεση να έχει σχέδιο φύλλου, ροζ απόχρωσης, και με έναν αναπτήρα, καμινέτο, φλόγιστρο, του κάνεις ενα τσάκ στην κορφή και αρπάζει.

Να φτιάξω manual ?

Δημοσ.

Εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού? Για κοίτα..

Όσον αφορά το μπάνιο ρίξε μια ματιά στο σιφώνι του νιπτήρα και μπανιέρας..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, karaLRS είπε

Έχει βγάλει η xiaomi μια κουνουπιέρα που έχει φως και έναν ανεμιστήρα που τα ρουφάει. 

Έχω βάλει στα δωμάτια των παιδιών και κάνουν δουλειά. Βρίσκω κουνούπια μέσα κάθε μέρα. Το ένα έπιασε και ψύλλο.

Κόστος 15€  και ρεύμα 5w

Είχα πάρει ένα τέτοιο στο εξοχικό, φθηνιάρικο 2 ευρώ από σουπερ μάρκετ και ενώ δεν έκαψε ποτέ ούτε ένα κουνούπι, αυτά σαν να ήταν μεταλλαγμένα με ανώτερο δείκτη νοημοσύνης και γνωρίζανε ότι θα καούν εκεί στο φως, δεν με πλησίαζαν καθόλου και είχα ησυχάσει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, donblunts είπε

AXAXAXAXAXAXAX

Βάζεις ελληνικό καφέ σε μορφή σκόνης, πως το λένε, απευθείας απ'το σακουλάκι, όχι ψημμένο, το βάζεις στο πιατάκι - απαραίτητη προυπόθεση να έχει σχέδιο φύλλου, ροζ απόχρωσης, και με έναν αναπτήρα, καμινέτο, φλόγιστρο, του κάνεις ενα τσάκ στην κορφή και αρπάζει.

Να φτιάξω manual ?

instructions not clear, dick got stuck in ceiling fan 😂😂😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Είχα πάρει ένα τέτοιο στο εξοχικό, φθηνιάρικο 2 ευρώ από σουπερ μάρκετ και ενώ δεν έκαψε ποτέ ούτε ένα κουνούπι, αυτά σαν να ήταν μεταλλαγμένα με ανώτερο δείκτη νοημοσύνης και γνωρίζανε ότι θα καούν εκεί στο φως, δεν με πλησίαζαν καθόλου και είχα ησυχάσει.

ΔΕΝ τα καίει το φως. τα ρουφάει!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, karaLRS είπε

ΔΕΝ τα καίει το φως. τα ρουφάει!

Το δικό μου δεν είχε καν ανεμιστήρα οπότε δεν τίθεται θέμα ρουφήγματος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...