jackess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, donblunts είπε Στον καφέ βάζεις φωτιά ρε μαν... Μην με καίς και είμαι στο 5ο καφέ.. εχεις βαλει φωτια σε 5 καφεδες; 🤔🤔
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, jackess είπε εχεις βαλει φωτια σε 5 καφεδες; 🤔🤔 AXAXAXAXAXAXAX Βάζεις ελληνικό καφέ σε μορφή σκόνης, πως το λένε, απευθείας απ'το σακουλάκι, όχι ψημμένο, το βάζεις στο πιατάκι - απαραίτητη προυπόθεση να έχει σχέδιο φύλλου, ροζ απόχρωσης, και με έναν αναπτήρα, καμινέτο, φλόγιστρο, του κάνεις ενα τσάκ στην κορφή και αρπάζει. Να φτιάξω manual ?
Lousy Offcomer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού? Για κοίτα.. Όσον αφορά το μπάνιο ρίξε μια ματιά στο σιφώνι του νιπτήρα και μπανιέρας..
ParhsG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 https://i.imgur.com/1IJkOy2.gifv Εγώ θα τα έκανα burger.
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, karaLRS είπε Έχει βγάλει η xiaomi μια κουνουπιέρα που έχει φως και έναν ανεμιστήρα που τα ρουφάει. Έχω βάλει στα δωμάτια των παιδιών και κάνουν δουλειά. Βρίσκω κουνούπια μέσα κάθε μέρα. Το ένα έπιασε και ψύλλο. Κόστος 15€ και ρεύμα 5w Είχα πάρει ένα τέτοιο στο εξοχικό, φθηνιάρικο 2 ευρώ από σουπερ μάρκετ και ενώ δεν έκαψε ποτέ ούτε ένα κουνούπι, αυτά σαν να ήταν μεταλλαγμένα με ανώτερο δείκτη νοημοσύνης και γνωρίζανε ότι θα καούν εκεί στο φως, δεν με πλησίαζαν καθόλου και είχα ησυχάσει.
jackess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, donblunts είπε AXAXAXAXAXAXAX Βάζεις ελληνικό καφέ σε μορφή σκόνης, πως το λένε, απευθείας απ'το σακουλάκι, όχι ψημμένο, το βάζεις στο πιατάκι - απαραίτητη προυπόθεση να έχει σχέδιο φύλλου, ροζ απόχρωσης, και με έναν αναπτήρα, καμινέτο, φλόγιστρο, του κάνεις ενα τσάκ στην κορφή και αρπάζει. Να φτιάξω manual ? instructions not clear, dick got stuck in ceiling fan 😂😂😂
karaLRS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, skiabox είπε Είχα πάρει ένα τέτοιο στο εξοχικό, φθηνιάρικο 2 ευρώ από σουπερ μάρκετ και ενώ δεν έκαψε ποτέ ούτε ένα κουνούπι, αυτά σαν να ήταν μεταλλαγμένα με ανώτερο δείκτη νοημοσύνης και γνωρίζανε ότι θα καούν εκεί στο φως, δεν με πλησίαζαν καθόλου και είχα ησυχάσει. ΔΕΝ τα καίει το φως. τα ρουφάει!
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 53 λεπτά πριν, karaLRS είπε ΔΕΝ τα καίει το φως. τα ρουφάει! Το δικό μου δεν είχε καν ανεμιστήρα οπότε δεν τίθεται θέμα ρουφήγματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα